Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Onpa outoa, miten asiat etenevät…

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Onpa outoa, miten asiat etenevät…"— Esityksen transkriptio:

1 Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Vaikket olisi uskonnollinen, sinun pitäisi katsoa tämä esitys! Klikkaa…

2 K: Mikä on lyhyin kappale Raamatussa?
V: Psalmi 117

3 K: Mikä on pisin kappale Raamatussa?
V: Psalmi 119

4 K: Mikä on Raamatun keskimmäinen kappale?
V: Psalmi 118

5 Lasketaanpa nämä yhteen, ja tulokseksi saamme 1188.
Faktaa: Raamatussa on 594 kappaletta ennen Psalmia Raamatussa on 594 kappaletta Psalmin 118 jälkeen. Lasketaanpa nämä yhteen, ja tulokseksi saamme 1188. K: Mikä on Raamatun keskimmäinen jae? V: Psalmi 118:8

6 täydellisestä tahdosta elämällemme?
Kertooko tuo jae jotain merkittävää Luojan täydellisestä tahdosta elämällemme? Seuraavan kerran, kun joku sanoo haluavansa löytää, mikä Luojan täydellinen tahto heidän elämässään on ja että haluaisi olla Luojan tahdon keskipisteessä, kehota häntä menemään Luojan SANAN keskipisteeseen!

7 Psalmi 118:8 (NKJV) “On parempi turvata Herraan, kuin luottaa ihmisen apuun!
Eikö ole outoa, mitä tässä ilmeni? Vai oliko Luoja keskipisteessä? Ennen tämän esityksen lähettämistä, lausuin rukouksen sinun puolestasi! Onko sinulla aikaa, minuutti tai 60 sekuntia Luojalle? Kaikki, mitä sinun tulee tehdä, on lausua pieni rukous hänen puolesta, jolta tämän viestin sait.

8 Olkoon hänen elämänsä täynnä sinun rauhaasi,
“Isä Jumala, siunaa ystävääni, mitä tahansa hänen tiedätkään tänä päivänä tarvitsevan. Olkoon hänen elämänsä täynnä sinun rauhaasi, vaurauttasi ja voimaasi, jota hän etsii tullakseen lähemmäs Sinua! Aamen.”

9 Lähetä tämä viesti sitten kymmenelle ystävällesi
Lähetä tämä viesti sitten kymmenelle ystävällesi. Muutamassa tunnissa kymmenen ihmistä on rukoillut puolestasi ja olet saanut monen ihmisen rukoilemaan Luojaa muiden puolesta! Sitten odottele rauhassa, ja katso Luojan voiman vaikutusta elämässäsi, kuinka Hän sinua rakastaa ja antaa rakkautensa työskennellä eduksesi!

10 Kun haasteet käyvät hankaliksi, muista aina…
Usko ei auta sinua ohittamaan haasteita, vaan menemään niiden läpi! “Kun luovut tarpeesta kontrolloida tulevaisuuttasi, tavoitat onnellisuuden."

11 Siunattu olet Sinä!

12


Lataa ppt "Onpa outoa, miten asiat etenevät…"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google