Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Virtuaalimaailmojen kehittämisen ongelmat. Sisältö Johdanto virtuaalitodellisuuksiin Esittely työhön Ongelmat kehityksessä Yhteenveto.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Virtuaalimaailmojen kehittämisen ongelmat. Sisältö Johdanto virtuaalitodellisuuksiin Esittely työhön Ongelmat kehityksessä Yhteenveto."— Esityksen transkriptio:

1 Virtuaalimaailmojen kehittämisen ongelmat

2 Sisältö Johdanto virtuaalitodellisuuksiin Esittely työhön Ongelmat kehityksessä Yhteenveto

3 Johdanto virtuaalitodellisuuksiin "Virtuaalitodellisuus eli tekotodellisuus (keinotodellisuus, lumetodellisuus, engl. virtual reality) on tietokonesimulaation tuottamien aistimusten avulla luotu keinotekoinen ympäristö” –kielitoimiston sanakirja "Näennäinen, epätodellinen, vain tietokoneen ruudulla olemassa oleva asia tai maailma. Todellisuudessa toisella tavoin toimiva kuin havainnot ja käytäntö antavat olettaa" -elisa.fi sanakirja Käyttötarkoitukset - lentäjien koulutusta, lääkärien koulutusta, autoteollisuuden alat, tilasuunnittelu, viihdeteollisuuden alat ja kaikki, missä säästöt virtuaalisesti tuotettuna ovat mittavat.

4 Esittely työhön Insinöörityön pohjana toimii Slimeball’s Adventure (ver 2)

5 Esittely työhön Kuvissa nähtävissä: painovoima, törmäyksentunnistus, partikkelit, tekoäly, maailman jatkuvuus

6 Ongelmat kehityksessä Ulkoasu – ihmismielen huijaaminen, valaistus, tekstuuri Painovoima Törmäyksentunnistus

7 Ongelmat kehityksessä Partikkelit Tekoäly – ymmärrys pelaajasta ja ympäristöstä Maailman jatkuvuus – rajoitukset Äänet – reaaliluonti varhaisessa vaiheessa

8 Yhteenveto Tosimaailma koostuu pienistä asioista ja tietokone ei pysty laskemaan kaikkea tätä. Kehittyneet algoritmit jättävät kaiken ylimääräisen pois. Kehitystä tulee tapahtumaan niin graafisessa ulkoasussa, äänissä kuin tekoälyssä.


Lataa ppt "Virtuaalimaailmojen kehittämisen ongelmat. Sisältö Johdanto virtuaalitodellisuuksiin Esittely työhön Ongelmat kehityksessä Yhteenveto."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google