Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Miian ja Niinan atk-työt

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Miian ja Niinan atk-työt"— Esityksen transkriptio:

1 Miian ja Niinan atk-työt 2002-2003
Tervetuloa katsomaan esitystä vuoden aikana tuottamistamme töistä!

2 Työt Kansio Kurssisuunnitelma Kuvankäsittely Elokuva-kysely
Ystävänpäiväkortti Konsertti koululla Diaesitys joulupukista Freimitetyt kotisivut

3 Kansio Kansion kannessa on kolme kuvaa Nalle Puhista ja kaksi Ressusta. Kansio tehtiin PowerPointilla.

4 Kurssisuunnitelma Kurssisuunnitelma tehtiin Wordilla.
Siihen merkittiin asiat joita pitäisi käydä läpi 9. kurssin aikana. Kurssisuunnitelman teko oli nopeaa ja helppoa.

5 Kuvankäsittely Harjoittelimme kuvankäsittelyä ja teimme ilmoituksen kadonneesta koiranpennusta. Käytimme Paint Shop Pro:ta.

6 Elokuva - kysely Teimme ensin kyselylomakkeen, jossa kysyimme mm. milloin käyt elokuvissa ja kenen kanssa. Kaikki vastasivat kyselyyn ja vastausten pohjalta teimme pylväsdiagrammit Excel- ohjelmalla. Käytimme monia eri värejä ja tulostimme sivut keltaiselle paperille. Diagrammien tekeminen oli helppoa eikä siinä kestänyt kauaa.

7 Ystävänpäiväkortti Lähetimme kolme ystävänpäivä-aiheeseen liittyvää kuvaa parille ja teimme niistä kuvista kuvankäsittelyä apuna käyttäen ystävänpäiväkortin.

8 Konsertti koululla -ilmoitus
Lopullinen työ tulostettiin monta kertaa ja laitettiin seinille ympäri koulua. Olimme niin paljon muita edellä että teimme ylimääräisen työn. Aiheena oli Konsertti koulullamme-ilmoitus. Työn tekeminen kesti noin minuuttia.

9 Diaesitys Joulupukista
Kirjoitimme kaikkea tietoa Joulupukista, mitä löysimme. Diaesityksessä kerroimme myös tontuista, muorista ja poroista. Kerroimme myös Joulupukin tekemisistä kesällä. Saimme työn etuajassa valmiiksi ja se laitettiin pyörimään aulan tietokoneelle viikkoa ennemmin.

10 Freimitetyt kotisivut
Aiheena kotisivuille oli vuoden sisällä olleet tapahtumat. Teimme sivut Uudelle vuodelle, hiihtolomalle, synttäreille ja koulutusmessuille. Kirjoitimme kaikki päiväkirjan muodossa ja lisäsimme pari kuvaa. Pääsivulla kerroimme itsestämme ja mitä sivut sisältävät. Työ tehtiin Adobe Page Mill- ohjelmalla. Työ oli hauska, mutta alussa vaikea. Sitten kun opimme kaiken mitä tarvittiin, työ olikin aika helppo.

11 Siinä oli vuoden aikana tuotetut työt pääpiirteittäin.
Kiitos, että katsoit esityksemme!


Lataa ppt "Miian ja Niinan atk-työt"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google