Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ELINTARVIKEALAN PERUSTUTKINTO

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ELINTARVIKEALAN PERUSTUTKINTO"— Esityksen transkriptio:

1 ELINTARVIKEALAN PERUSTUTKINTO
Elintarviketeknologian koulutusohjelma Leipomoalan koulutusohjelma Liha-alan koulutusohjelma Meijerialan koulutusohjelma

2 Elintarvikealan perustutkinnon muodostuminen
Ammatilliset tutkinnon osat 90 ov Ammattitaitoa täydentävät tutkinnon osat ammatillisessa peruskoulutuksessa 20 ov Vapaasti valittavat tutkinnon osat ammatillisessa peruskoulutuksessa 10 ov

3 Elintarvikealan perustutkinnon muodostuminen
Ammattitaitoa täydentävät tutkinnon osat ammatillisessa peruskoulutuksessa 20 ov Pakolliset tutkinnon osat 16 ov Valinnaiset tutkinnon osat 4 ov Vapaasti valittavat tutkinnon osat ammatillisessa perustutkinnossa 10 ov

4 Ammatilliset tutkinnon osat 90ov
Kaikille pakolliset tutkinnon osat 40 ov Elintarviketuotannossa toimiminen 20 ov Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 ov Koulutusohjelmittain pakolliset tutkinnon osat Elintarvikkeiden valmistus 30 ov Kaikille valinnaiset tutkinnon osat 20 ov

5 Kaikille valinnaiset tutkinnon osat 20 ov
Valitaan kaksi eli yhteensä 20 ov 10 ov elintarvikkeiden myymälätoiminnot 10 ov erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa 10 ov pakkaustoiminnot 10 ov varastointi- ja lähettämötoiminnot 10 ov elintarvikkeiden valmistajana Kansainvälisessä ympäristössä 10 ov yrittäjyys elintarvikealalla 10 ov leipomo- tai kahvila/kahvilakonditoriatoiminnot


Lataa ppt "ELINTARVIKEALAN PERUSTUTKINTO"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google