Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuTaisto Leppänen Muutettu yli 8 vuotta sitten
1
Kehittämisseminaari 6.10.2005 Kristiina Suojakari - Karppinen
2
HK Ruokatalo Vantaa Miksi antaa harjoittelumahdollisuuksia: harjoittelijalle mahdollisuus harjoittelupaikkaan jatkossa mahdollisuus tarjota erilaisia erikoistyön aiheita jo toimintaympäristön tuntevalle henkilölle varmaan aina on joitakin ”töitä tekemättä ”=> väkisin ei kannata töitä keksiä yrityksen tunnetuksi tekeminen oppilaitoksissa => positiiviset kokemukset elintarviketeollisuuden imagon kohottaminen => ehkä joskus tulevaisuudessa trendikäs ammatti K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005
3
HK Ruokatalo Vantaa Henkilökohtaisia kokemuksia runsaan kolmen vuoden ajalta: kärsivällisyys kannattaa kesätyöpaikkana normaali tuotantotyö ainakin yhden kesän aikana toimintaympäristö tuttu parempi tuntemus harjoittelupaikasta vaativammat projektit tai erikoistyöt ohjaajakin pääsee helpommalla K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005
4
Henkilökohtaisia kokemuksia : harjoittelijan tunteminen pystyy antamaan oikeanlaisia tehtäviä henkilökohtaiset vahvuudet huomioiden Kaipaisin ennakkosuunnittelua harjoittelun sisällöstä yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Toimintamalli? vaatimustaso selkeämmäksi yhteistyön lisääminen harjoittelupaikan ja oppilaitoksen välillä yhdessä seurataan harjoittelun /erikoistyön kehittymistä K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005
5
Henkilökohtaisia kokemuksia : syventyminen /perehtyminen harjoittelujaksoon selvitä itsellesikin mitä todella tahdot harjoittelijakin tuntee itsensä tervetulleeksi tavoitteiden asettaminen tärkeää sekä toteutuminen seuranta harjoittelujakson aikana K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005
6
”Historiaa” ja nykytilannetta Harjoittelupaikkoja: pääasiassa tuotannossa: valmisruoka, lihavalmiste terminaali tuotekehitys Projektitehtäviä ja erikoistöiden aiheita mm: laatujärjestelmän prosessimainen kuvaus osallistua uuden linjan hankinta- ja käyttöönottoprosessiin annostelulinjan nykytilan arviointi ja muutosehdotukset K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005
7
”Historiaa” ja nykytilannetta Harjoittelijoita sijoittunut vakituiseen työhön => esim. valmiissa ruoassa kaksi esimiestä riskit vähenevät uutta työntekijää palkatessa K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.