Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kehittämisseminaari 6.10.2005 Kristiina Suojakari - Karppinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kehittämisseminaari 6.10.2005 Kristiina Suojakari - Karppinen."— Esityksen transkriptio:

1 Kehittämisseminaari 6.10.2005 Kristiina Suojakari - Karppinen

2 HK Ruokatalo Vantaa Miksi antaa harjoittelumahdollisuuksia: harjoittelijalle mahdollisuus harjoittelupaikkaan  jatkossa mahdollisuus tarjota erilaisia erikoistyön aiheita jo toimintaympäristön tuntevalle henkilölle varmaan aina on joitakin ”töitä tekemättä ”=> väkisin ei kannata töitä keksiä yrityksen tunnetuksi tekeminen oppilaitoksissa => positiiviset kokemukset elintarviketeollisuuden imagon kohottaminen => ehkä joskus tulevaisuudessa trendikäs ammatti K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005

3 HK Ruokatalo Vantaa Henkilökohtaisia kokemuksia runsaan kolmen vuoden ajalta: kärsivällisyys kannattaa kesätyöpaikkana normaali tuotantotyö ainakin yhden kesän aikana  toimintaympäristö tuttu  parempi tuntemus harjoittelupaikasta  vaativammat projektit tai erikoistyöt  ohjaajakin pääsee helpommalla K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005

4 Henkilökohtaisia kokemuksia : harjoittelijan tunteminen  pystyy antamaan oikeanlaisia tehtäviä henkilökohtaiset vahvuudet huomioiden Kaipaisin ennakkosuunnittelua harjoittelun sisällöstä yhteistyössä oppilaitoksen kanssa. Toimintamalli?  vaatimustaso selkeämmäksi yhteistyön lisääminen harjoittelupaikan ja oppilaitoksen välillä  yhdessä seurataan harjoittelun /erikoistyön kehittymistä K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005

5 Henkilökohtaisia kokemuksia : syventyminen /perehtyminen harjoittelujaksoon  selvitä itsellesikin mitä todella tahdot  harjoittelijakin tuntee itsensä tervetulleeksi tavoitteiden asettaminen tärkeää sekä toteutuminen seuranta harjoittelujakson aikana K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005

6 ”Historiaa” ja nykytilannetta Harjoittelupaikkoja: pääasiassa tuotannossa: valmisruoka, lihavalmiste terminaali tuotekehitys Projektitehtäviä ja erikoistöiden aiheita mm: laatujärjestelmän prosessimainen kuvaus osallistua uuden linjan hankinta- ja käyttöönottoprosessiin annostelulinjan nykytilan arviointi ja muutosehdotukset K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005

7 ”Historiaa” ja nykytilannetta Harjoittelijoita sijoittunut vakituiseen työhön => esim. valmiissa ruoassa kaksi esimiestä riskit vähenevät uutta työntekijää palkatessa K. Suojakari-Karppinen 15.9.2005


Lataa ppt "Kehittämisseminaari 6.10.2005 Kristiina Suojakari - Karppinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google