Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tiedontarvitsijat käyttävät tietoa yksisuuntaisesti tiedontuottajiin ja lähteisiin luottaen. Professorit ja muut auktoriteetit tuottavat uutta tietoa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tiedontarvitsijat käyttävät tietoa yksisuuntaisesti tiedontuottajiin ja lähteisiin luottaen. Professorit ja muut auktoriteetit tuottavat uutta tietoa."— Esityksen transkriptio:

1

2 Tiedontarvitsijat käyttävät tietoa yksisuuntaisesti tiedontuottajiin ja lähteisiin luottaen. Professorit ja muut auktoriteetit tuottavat uutta tietoa maailmasta, joka pohjautuu aiempaan tietämykseen ja tutkimukseen. Tutkittu tieto julkaistaan kirjoissa ja kansissa.

3 Wikipedia ei mullista tiedon luonnetta. Kaiken esiteltävän tiedon tulisi perustua edelleen luotettaviin lähteisiin ja auktoriteetteihin. Wikipedia ei mullista tiedon luonnetta. Kaiken esiteltävän tiedon tulisi perustua edelleen luotettaviin lähteisiin ja auktoriteetteihin. Wikipedia (ja web 2.0.) on kuitenkin omalla tavallaan tuonut tiedon jäsentämiseen kriittisen ja keskustelevan ulottuvuuden, joka on pitkään jäänyt auktoriteettien varjoon Wikipedia (ja web 2.0.) on kuitenkin omalla tavallaan tuonut tiedon jäsentämiseen kriittisen ja keskustelevan ulottuvuuden, joka on pitkään jäänyt auktoriteettien varjoon Mace Ojala on ruotinut ansiokkaasti tietosanakirjan ja wikipedian suhdetta blogissaan ”Riippumaton asiantuntija”: Mace Ojala on ruotinut ansiokkaasti tietosanakirjan ja wikipedian suhdetta blogissaan ”Riippumaton asiantuntija”:http://xmacex.wordpress.com/

4

5 Wikipedia commons Wikisitaatit Wikispecies Wikiuutiset Wikikirjasto Wikiopisto Wikisanakirja Wikiaineistot Meta-Wiki


Lataa ppt "Tiedontarvitsijat käyttävät tietoa yksisuuntaisesti tiedontuottajiin ja lähteisiin luottaen. Professorit ja muut auktoriteetit tuottavat uutta tietoa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google