Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lync-työpaja 14.5.2013 Päivän ohjelma ja aineistolinkit ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lync-työpaja 14.5.2013 Päivän ohjelma ja aineistolinkit ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi."— Esityksen transkriptio:

1 Lync-työpaja 14.5.2013 Päivän ohjelma ja aineistolinkit http://bit.ly/ ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi / verkkoapu[at]salpaus.fi / 044 708 1285

2 Lync? Lync on audio- ja videoneuvotteluohjelmisto sekä pikaviestiohjelma.

3 Integroitu Outlookin kanssa Outlook kertoo työkaverien Lync-tavoitettavuustilan, jos Lync on käynnissä. Kalenteriin voi tehdä Lync- kokous ajanvarauksia. Kalenterista oma tavoitettavuustieto Lynciin.

4 Miten & mihin?

5 Pikaviestit Tekstiä ja hymiöitä. Nopeat tekstipohjaiset keskustelut.

6 Lync soitto Yksittäiset tai ryhmänkeskeiset ääni- ja videokeskustelut sekä kokoukset. Etäkokoukset.

7 Power Point- esitys Lync-kokoustilaan voi ladata Power Point-esityksen ja esittää se kokoustilassa oleville. Etäkoulutukset.

8 Työpöydän ja ohjelman jako Lync-tilassa voi jakaa oman työpöytänäkymän tai ohjelmanäkymän kokoustilassa oleville. Etäohjaukseen liittyvät tilanteet. Työpöydän jakamisessa täytyy huomioida mitä jakaa ja kenelle!

9 Etähallinta Lyncin kautta voidaan antaa etähallinta omaan tietokoneeseen tai pyytää etähallinta toisen tietokoneeseen. Etähallinnan luovuttamisessa täytyy olla erittäin tarkkana!

10 Lync 2010 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi / verkkoapu[at]salpaus.fi / 044 708 1285


Lataa ppt "Lync-työpaja 14.5.2013 Päivän ohjelma ja aineistolinkit ebwiki03 Koulutuskeskus Salpaus - Verkko-opetuspalvelut - Erkki Brotkin erkki.brotkin[at]salpaus.fi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google