Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Myllärinniityn kosteikon vierailu- ja kulkuohjeet Kosteikko on hankeajan riistahallinnon koulutus, esittely- ja tiedostuskäytössä Vierailuista kohteella.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Myllärinniityn kosteikon vierailu- ja kulkuohjeet Kosteikko on hankeajan riistahallinnon koulutus, esittely- ja tiedostuskäytössä Vierailuista kohteella."— Esityksen transkriptio:

1 Myllärinniityn kosteikon vierailu- ja kulkuohjeet Kosteikko on hankeajan riistahallinnon koulutus, esittely- ja tiedostuskäytössä Vierailuista kohteella on sovittava aina etukäteen maanomistajan kanssa → Kohdetiedustelut ja ilmoitukset vierailukäynneistä pyydetään osoittamaan toimialueen suunnittelijalle: Timo Niemelä gsm 029 4312 402 timo.niemela@riista.fi Kohteeseen tutustuvien odotetaan noudattavan hyviä käyttäytymistapoja ja välttämään tarpeettoman häiriön aiheuttamista alueen eläimistölle!

2 Kosteikon sijainti Pohjakartat © Maanmittauslaitos lupa nro 326/MML/12

3 Pohjakartta © Maanmittauslaitos lupa nro 326/MML/13 Tarkemmat lähestymis- ja kulkuohjeet Kylmäläntie 445, Kirkkonummi Sannaksen yksityistie: Huom! Oikeus tienkäyttöön koskee vain niitä vierailukäyntejä, joista on sovittu etukäteen maanomistajan kanssa. Tilan piha-alueella ajattava hiljaa ja varottava mm. koiria ja muita kotieläimiä!

4 Pohjakartta © Maanmittauslaitos lupa nro 326/MML/13 Myllärinniityn kosteikkokohde Mahdollinen autopaikka! Autot on pysäköitävä sovittuun paikaan ja siten, etteivät ne silloinkaan estä tilan sisäistä liikennettä. Kosteikon ympäri kiertävällä pengertiellä ajaminen ehdottomasti kielletty! Kosteikon infotaulu Kävelypolku kohteelle, joka kiertää kosteikkoalueen ympäri Kosteikon patopenger Tarkemmat lähestymis- ja kulkuohjeet


Lataa ppt "Myllärinniityn kosteikon vierailu- ja kulkuohjeet Kosteikko on hankeajan riistahallinnon koulutus, esittely- ja tiedostuskäytössä Vierailuista kohteella."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google