Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Musiikkiteknologian koulutuksen otsikoista ja niiden sisällöistä Sibelius-Akatemian musiikkiteknologian osastolla ja muualla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Musiikkiteknologian koulutuksen otsikoista ja niiden sisällöistä Sibelius-Akatemian musiikkiteknologian osastolla ja muualla."— Esityksen transkriptio:

1 Musiikkiteknologian koulutuksen otsikoista ja niiden sisällöistä Sibelius-Akatemian musiikkiteknologian osastolla ja muualla

2 Musiikkiteknologian käsitteestä on ehditty nähdä monenmoisia linjauksia

3 “Hallintomiehen reduktio” Musiikkiteknologia merkitsee “namiskuukkeleita” eli “boys with toys” Määritelmänä ei kovin älykäs mutta kylläkin vaarallinen

4 Kahtiajako ana/digi Musiikin äänitekniikka Musiikin tietotekniikka Mitä ennustaa? Äänijamppoja ja tietokonenördejä

5 Jäsennys kolmeen Kaupallinen musiikkiteknologia Tieteellinen musiikkiteknologia Musiikkikasvatusteknologia

6 Sibiksen mus.tek. koulutusohjelman jäsennys Elektroakustinen musiikki (studio ja live) Äänitys ja äänituotanto (tonmeister?) Ääni mediataiteessa (ääniympäristöjen luku- ja kirjoitustaito, uusmedian ja mediataiteen konteksti, pelit Elokuvamusiikki (TaiK-yhteistyö) Musiikkiteknologian r&d (soveltava- ja perustutkimus, taiteellispainotteinen kehitystyö

7 Tietoyhteiskunnan rakentaminen Verkkoviestintä ja -pedagogiikka “Kolmannen tehtävän” pohtiminen sisältää kiinnostavia kysymyksiä, esimerkiksi: Missä pitäisi toteuttaa? Mihin tähdätään? Mitkä ovat aluekehityksen haasteet?

8 Mitä muita mahdollisuuksia maailmalla? Songwriting -painotus “Sonologia” Hollannin Kuninkaallisen Konservatorion tapaan Teollisuusyhteistyö Pompeu Fabra - yliopiston tapaan (Yamaha / Nippon Gakki)


Lataa ppt "Musiikkiteknologian koulutuksen otsikoista ja niiden sisällöistä Sibelius-Akatemian musiikkiteknologian osastolla ja muualla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google