Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LadyLine Ritzin Tehopaketti

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LadyLine Ritzin Tehopaketti"— Esityksen transkriptio:

1 LadyLine Ritzin Tehopaketti
Onko hankalaa aloittaa kuntoilu ja elämäntapamuutos? Eikö treeni luista ja motivaatio puuttuu? Ei hätää, Teho auttaa

2 T.E.H.O Treenaamista yhdessä Elämäntapamuutoksen oppimista
Hyvää Fiilistä Onnea ja iloa liikunnan kautta

3 Mitä Teho on? Onko sinulla mielessä kuntoremontti? Tehokurssi auttaa sinua pääsemään alkuun! Terveyden sekä hyvinvoinnin kivenkovat asiantuntijat Birre Ström ja Pia Viemerö neuvovat sinua elämäntapamuutoksessa jonka lopputuloksena on pysyvä painonhallinta Teho kurssi on tunnettu konsepti jota on seurattu Radio Vaasassa sekä Vaasan Ikkuna -lehdessä

4 Mitä Tehossa tehdään? Ryhmä tapaa 2 x viikossa, tapaamisissa treenataan, opitaan ravintoaineista, keskustellaan motivaatiosta sekä saadaan apuja eri teemoilla. Avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen & kuntoilevaan elämäntapaan. Kannustava yhteisö ja parhaat asiantuntijat toimivat tukenasi Kehonkoostumusmittaukset & kuntotestit kurssin alussa & lopussa.

5 Mitä Tehossa tehdään? Käyttöoikeus LadyLine Ritz kuntosaliin ja livetunteihin. Tutustuminen erillaisiin liikuntamuotoihin hauskalla ja tehokkaalla tavalla Kurssi kestää 10 viikkoa ja kurssin hintaan kuuluu luentomateriaali sekä LadyLine juomapullo Teho alkeiskurssin hinta on 345€ LadyLine Ritz hyvinvointikeskuksen asiakkaille. Mikäli et ole kuntokeskuksen asiakas niin veloitetaan sinulta lisäksi 2 kuukauden kuntosaliasiakkuus, 98€.

6 Ilmoittautuminen Viimeisen ilmoittautumispäivän löydät kotisivuiltamme: Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa


Lataa ppt "LadyLine Ritzin Tehopaketti"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google