Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyvä osastomme jäsen Lähetämme jälleen tämän jäsenkirjeen yhteistyökumppanimme Keski-Suomen Osuuspankin Äänekosken aluekonttorin kanssa. Yhteistyösopimus.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyvä osastomme jäsen Lähetämme jälleen tämän jäsenkirjeen yhteistyökumppanimme Keski-Suomen Osuuspankin Äänekosken aluekonttorin kanssa. Yhteistyösopimus."— Esityksen transkriptio:

1 Hyvä osastomme jäsen Lähetämme jälleen tämän jäsenkirjeen yhteistyökumppanimme Keski-Suomen Osuuspankin Äänekosken aluekonttorin kanssa. Yhteistyösopimus on toiminut hyvin ja se on uudistettu vuodelle 2010. Katso etuja OP:n tiedotteesta, koko sopimus löytyy Osastomme jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 780 henkilöä. Lähetämme oheisena luettelon osastomme toimihenkilöistä. Heihin voit ottaa yhteyttä työehtoja, edunvalvontaa, työsuojelua, jäsenasioita, ammattiosastoa ja sen toimintaa koskevissa asioissa. Tämän vuoden toimintaan sisältyy mm. koulutusta, kuntoilutapahtumia, pilkkikilpailuja, talkoita, teatteria, pikkujoulut, urheilutapahtumia ym. Toimintatapahtumista ja kokouksista ilmoitamme Finnforestin, Suolahden Höyläämön ja Alfa-kodikas talotehtaan ilmoitustauluilla, Särmässä, Sisä-Suomen Lehdessä ja Laukaa-Konnevesi lehdessä sekä osastomme internetsivuilla osoitteessa Osastomme mökki Tatula, Mämmellä on osastomme jäsenperheiden käytettävissä. Avaimet voit lainata Jouni Nesteeltä, Jani Väisäseltä, Finnforestin osastojen luottamushenkilöiltä sekä Alfa-kodikas talotehtaan ja Suolahden Höyläämön pääluottamusmiehiltä. Suolahden ja Äänekosken Uimahalleissa on osastomme jäsenelle/perheen-jäsenelle uinti puoleen hintaan. Lipunmyynnissä on osastolla vihko allekirjoitusta varten. Todistat jäsenyytesi näyttämällä Puuliiton jäsenkorttia kun allekirjoitat uimavihkoa.

2 Puheenjohtajan viesti
Ensimmäisenä haluan kiittää ammattiosastomme puheenjohtajaa Kari Häkkistä, hyvin tehdystä työstä ammattiosastomme jäsenien etujen hyväksi. Kari jatkaa osaston toiminnassa edelleen mukana varajäsenen roolissa, joten hänen laaja kokemuksensa ja osaamisensa on edelleen jäsenien käytettävissä. Toivotan Karille omasta ja osaston puolesta, vapaa-ajalle luonnon ja kalastuksen parissa Tulen uutena puheenjohtajana toimimaan jäseniemme hyväksi ja kiinnittämään huomiota osaston taloustilanteen tasapainottamiseen. Kuitenkin säilytämme toimintamme tason edelleen sitä kehittäen siten että jäsenemme saa jäsenmaksulleen entistä paremman vastineen. Jokainen jäsen on osastollemme arvokas! Osastomme toiminta suuntaa kevättä kohti ja ohjelmistossa löytyy kuntotapahtuma, pilkkikilpailut, naisten tapahtuma, keväinen retki luontoon ja Tatulan talkoot mökillä. Oheisista tapahtumista ilmoitamme osaston nettisivuilla ja työpaikkojen ilmoitustauluilla. Uusi työehtosopimus on sovittu Työehtosopimus tulee voimaan lukien ja se on voimassa saakka jatkuen senkin jälkeen vuoden kerrallaan, ellei sitä viimeistään kahta kuukautta ennen sen päättymistä ole kummaltakaan puolelta kirjallisesti irtisanottu. Neuvoteltaessa uudesta työehtosopimuksesta ovat tämän työehtosopimuksen määräykset voimassa kunnes uusi työehtosopimus on tehty tai sopimusneuvottelut muutoin ovat päättyneet.

3 Mikäli palkantarkistusten tai työehtosopimuksen uudistamisen osalta ei päästä yksimielisyyteen kesäkuun 2010 ja 2011 aikana, voi kumpikin osapuoli irtisanoa tämän työehtosopimuksen päättymään ja Irtisanomista koskeva ilmoitus tulee toimittaa toiselle osapuolelle viimeistään ja mennessä. Neuvoteltaessa palkantarkistuksista ja työehtosopimuksen uudistamisesta ovat tämän työehtosopimuksen määräykset voimassa kunnes nämä neuvottelut ovat päättyneet tai uusi työehtosopimus on tehty. Seuraamme neuvottelujen kulkua ja kehittymistä tiiviisti ja tulemme ilmaisemaan neuvottelijoillemme omat tavoitteemme ammattiosastona ja liiton jäseninä ponnekkaasti. Äänekoskella Hyvää vuodenjatkoa Teille! Jani Väisänen Puheenjohtaja

4 Puu ja erityisalojen liiton Suolahden ammattiosasto 51 ry
Puu ja erityisalojen liiton Suolahden ammattiosasto 51 ry. toimihenkilöt v 2010 Puheenjohtaja Jani Väisänen Rihmatie Äänekoski Sihteeri Timo Maukonen Vallilankatu Suolahti p. 040  Taloudenhoitaja Tiina Visulaaka Raahenkatu 4 AS Suolahti p työ Pääluottamusmies Finnforest Jouni Neste Vallilankatu Suolahti p Työsuojeluvaltuutettu Finnforest Jani Väisänen Rihmatie Äänekoski p työ Pääluottamusmies Talotehdas Pertti Rahkonen Iinankatu 9, Suolahti p työ Työsuojeluvaltuutettu Talotehdas Hannu Heinänen Kuukkalantie 69 B, Saarijärvi Pääluottamusmies Höyläämö Jorma Ruuska Kytöläntie LEPPÄVESI p Työsuojeluvaltuutettu Höyläämö Juha-Pekka Pellinen Katvelankatu 13 a Suolahti p Ammattiosaston toimikunta. Helena Anttonen,Marko Hokkanen, varapuheenjohtaja, Merja Häkkinen, Osmo Kääriäinen, Timo Kupari , Timo Maukonen, sihteeri, Sari Oksanen, Pertti Rahkonen Tero Rautiainen, Jouko Taivalmäki, Tuula Taivalmäki, Reet Tolk, Marko Tuhkanen Tiina Visulaaka, taloudenhoitaja Varajäsenet. Taija Haaranen, Marilla Hokkanen, Kari Häkkinen, Mika Laulainen, Kirsi Nurminen, Matti Pasanen, Veikko Pasanen, Juha-Pekka Pellinen, Arja Ruha, Jorma Ruuska

5 Tärkeää tietoa jäsenmaksuvapautuksesta
Liiton sääntöjen mukaan, sekä työttömyysoikeuden vuoksi, tulee jäsenen huolehtia jäsenmaksuista, tai ilmoittaa jäsenmaksuvapaudesta jäsenyyden turvaamiseksi jäsenrekisteriin p (vaihde), tai taloudenhoitajalle p Jäsenmaksuvapautuksen perusteet. - kun jäsen jää Kelan päivärahalle - lähtee suorittamaan varusmiespalvelusta - jää äitiyslomalle - jää hoitovapaalle - lähtee opiskelemaan - jää kuntoutustuelle, kopio kuntoutustukipäätöksestä - tai joutuu kärsimään vankeusrangaistusta - vapaajäsenoikeuden saat 35v.jäsenyydestä,tai eläkkeelle jäätyäsi 25v.jäsenyydestä. Vapaajäsenyys on aina haettava! Rästimaksuoikeus on enintään kuusi kuukautta, maksamattomat jäsenmaksut voi maksaa kuusi kuukautta takautuvasti. Kelan työttömyyspäivärahalla olevat ilmoittavat kuuden kuukauden välein, eli niin pitkään kun saavat työtä. Myös Särmä lehdessä on ajankohtaista tietoa niin jäsen, kuin myös työehtosopimus-asioista. Tiina Visulaaka, Raahenkatu 4 AS 7, Suolahti Taloudenhoitaja Osastomme internetsivustolle on kerätty kattavasti tietoa ja ohjeita, miten toimit jos ja kun työttömyys kohtaa. Samoin sivustolta voit vapaasti ladata uusimman työehtosopimuksen pdf-tiedostona käyttöösi. Sivustoltamme löydät ajankohtaiset uutiset osastomme toiminnasta, työpaikoiltamme joissa jäseniämme työskentelee ja myös ajankohtaiset Puuliiton tiedotteet sekä SAK tiedotteet ja uutiset. Käytössäsi on kuvagalleria johon on ladattu kuvia osastomme tapahtumista. Näitä kuvia voit ottaa omaan käyttöösi vapaasti. Käy tutustumassa osastomme sivustoon. Se on osa uutta tiedottamisen strategiaamme ja luo uuden kattavan kanavan nopealle ja täsmälliselle tiedon välittämiselle osastomme jäsenille. T: sivuston ylläpito Jouni Neste


Lataa ppt "Hyvä osastomme jäsen Lähetämme jälleen tämän jäsenkirjeen yhteistyökumppanimme Keski-Suomen Osuuspankin Äänekosken aluekonttorin kanssa. Yhteistyösopimus."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google