Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Susanna Hautaniemi Taru Hautaniemi Antti Hautaniemi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Susanna Hautaniemi Taru Hautaniemi Antti Hautaniemi"— Esityksen transkriptio:

1 Susanna Hautaniemi Taru Hautaniemi Antti Hautaniemi
SUUNNITTELURYHMÄ Karilahti Kauppi-Niihama vertaissuunnittelu Susanna Hautaniemi Taru Hautaniemi Antti Hautaniemi

2 Näkymä itään

3 Näkymä länteen

4

5 Suunnitteluryhmä Karilahti haluaa esteettömän kävelytien Kaupinojalta Toimelantielle ja samalla toimivan kulkuyhteyden Tapatoranlahden muutamalle kesämökille. Käyttäjät ikääntyvät, eikä nykyinen, vain lumettoman ajan yhteys, enää riitä.

6 Toivottu linja kulkee rannassa, nykyisen erittäin vaikeakulkuisen polun linjalla. Siihen tarvitsee rakentaa vain kelvollista tietä, jota jalkaisin liikkuvat ihmiset voivat käyttää metsäulkoiluun, ja jota ikääntyvät mökkeilijät voivat pitää huolto- ja kulkuyhteytenä mökeilleen.

7 Tilanne näiden vuosikymmeniä sitten rakennettujen kesämökkien osalta on vähintäänkin kummallinen nykyisin: mökeille pääsee autolla vain lumettomana aikana latupohjia myöten, eikä edes mitään huoltoyhteyttä ole käytettävissä talvella.

8 Rantaan tarvitaan vain tie, joka sitten olisi talvellakin kävelijöiden käytössä. Nykyisin koko metsä on kyllä täynnä latupohjia muutaman metrin välein, mutta kävelijät on laitettu kapuamaan pitkin metsiä, koska laduille ei saa mennä. Sinne on rollaattorilla, pyörätuolilla, lastenvaunuilla vaikea päästä

9 Aineeton kulttuuriperintö, jokamiehenoikeudet, voisi koskea myös huonojalkaisia ihmisiä. Mennään metsään on hyvä iskulause. Se ei vain nykyisellään kaikilta onnistu.


Lataa ppt "Susanna Hautaniemi Taru Hautaniemi Antti Hautaniemi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google