Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Innokylän innovaatiokatsaus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Innokylän innovaatiokatsaus"— Esityksen transkriptio:

1 Innokylän innovaatiokatsaus

2 Innovaatiokatsausten tarkoitus
Innokylän innovaatiokatsaukset analysoivat ja jäsentävät systemaattisesti Innokylään luotuja kehittämissisältöjä jonkin teeman puitteissa, esimerkiksi tietyn toimintamallin sovellukset ja toimivuus eriliaisissa toimintaympäristöissä. Innovaatiokatsauksissa tavoitellaan teemojen ja ilmiöiden moninäkökulmaista ja moniäänistä analyysiä ja arviointia. Innovaatiokatsaus suunnitellaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan yhdessä tilaajan kanssa. 

3 Julkaistuja innovaatiokatsauksia
Koivisto, Juha, Isola, Anna-Maria & Lyytikäinen Merja (2018) Osallisuus kuuluu kaikille, THL, Työpaperi 9/2018 Manssila, Sonja & Koivisto, Juha (2017) Kuntakokeiluilla parempia ratkaisuja. THL, Työpaperi: 29/2017. Lyytikäinen, Merja, Koivisto, Juha, Savolainen, Nella & Rotko, Tuulia (2017) Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen keinoja. THL, Työpaperi: 13/2017. Koivisto, Juha, Pohjola, Pasi, Lyytikäinen, Merja, Liukko, Eeva & Luoto, Eija (2016) Ratkaisuja palveluiden yhteensovittamiseen THL. Työpaperi: 32/2016. Koivisto, Juha & Blomqvist, Pia (2016) Eriarvoisuuden ja syrjäytymisen ehkäisyn rakennuspalikat. THL, Työpaperi: 23/2016.

4 Innovaatiokatsauksen suunnitelma
Katsauksen tarve Katsauksen tavoitteet Katsauksen tutkimuskysymykset Tietosisältöjen mukaanottoa koskevat kriteerit Hakustrategian määrittely ja hakujen tekeminen Tiedon kerääminen Tiedon analyysi ja synteesien tekeminen Katsausraportin laadinta Julkaiseminen ja viestintä

5 Tänään sovitaan ainakin näistä
Mihin tarpeeseen innovaatiokatsausta tehdään? Mitkä ovat katsauksen tavoitteet ja tutkimuskysymykset? Mitä aineistoa on käytettävissä katsauksen laatimiseen? Mikä on katsauksen aikataulu ja työnjako? Miten katsausta markkinoidaan ja viestitään?


Lataa ppt "Innokylän innovaatiokatsaus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google