Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opinnoista töihin teemaryhmän kokous KP OTE

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opinnoista töihin teemaryhmän kokous KP OTE"— Esityksen transkriptio:

1 Opinnoista töihin teemaryhmän kokous 15.6.2018 KP OTE

2 Paikalla: Tinna Roiha, Eija Wargh, Anu Pippola, Mikko Nikkilä, Nina Lindvall, Minna Potinoja, Rauno Perttula, Jaana-Maarit Hyytiäinen, Suvi Puikko ja Piia Turpeinen Hyvinvointitiimin pilotissa ollut 4 asiakasta Hyvinvointitiimiä jatketaan syksyllä säännöllisillä tapaamisilla terveydenhoitajalla vahvistettuna Kelan pilotissa 9/30 asiakasta, Kelan pilotti jatkuu niin kauan kuin OTE- hankekin, eli vuoden 2018 loppuun saakka. Kela tutkii elokuun lopussa pilotin onnistumista

3 Oma tie työhön – toimintamalli
Tinna Roiha esitteli Oma tie työhön- toimintamallin, johon Hyvinvointitiimi sisältyy Pohdittiin kyselylomakkeen tarvetta opiskelijoille tuen tarpeen ja oman motivaation kartoittamiseen Fokus-kokeilussa käytetään ”Kysely työllistymisessä tarvittavasta tuesta”- kyselylomaketta erityisammattiopisto Spesiasta valmistuville opiskelijoille. Sitä voidaan katsoa seuraavassa kokouksessa, koska se ei ole yleisesti jaettavissa. Oppilaitoksissa huomattu, että mitä enemmän tuen tarvetta opiskelijoilla on, sitä vaikeampi heidän on tuoda sitä ilmi. Tähän jokin strukturoitu lomake voisi olla apuna. Terveydenhoitajilla käytössä lomakkeita, joiden sisällöstä ei täyttä varmuutta työryhmällä.

4 Rauno etsii arkistoista lomakkeen, jota on aiemmin käytetty
Muuta Osaamisen tunnistaminen opintojen jälkeen on haastavaa, jos oppilaitoksesta ei ole saatavilla konkreettista tietoa valmistuneen opiskelijan taidoista. Pelkkä tutkintotodistus ei kerro juuri mitään. Opiskelijoille tehdään opintojen alussa opiskelusuunnitelma, niin pitäisikö tehdä samalla tuen tarpeen selvitys. Rauno etsii arkistoista lomakkeen, jota on aiemmin käytetty Pohdintaa siitä, miten toimintamalli saataisiin levitettyä koko maakunnan alueelle. Hyvinvointitiimi on monistettavissa oleva malli mille tahansa paikkakunnalle. Seuraava teemaryhmän tapaaminen klo 14 Iparkin saunatilassa.


Lataa ppt "Opinnoista töihin teemaryhmän kokous KP OTE"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google