Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 13.3.2018 –Tiedotettavat asiat Alatyöryhmien työskentely edennyt suunnitellusti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 13.3.2018 –Tiedotettavat asiat Alatyöryhmien työskentely edennyt suunnitellusti."— Esityksen transkriptio:

1 Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous –Tiedotettavat asiat Alatyöryhmien työskentely edennyt suunnitellusti. Esitykset luettavissa Sharepointissa. Jaettu vastuut ja tehtävät taso- ja prosessikuvaukseen liittyen. PSHP:n hoitoketjutyöryhmän tilanneselvitys. Päihdehoitoketjujen päivitys menossa, Juha Ahonen esitteli työryhmän tilannetta. Aluemallit menossa päätettäväksi. Strategiselle kärkisijalle tulee nostaa PMT-SOS asiakasryhmän kannalta palveluita paljon käyttävät asiakkaat. Projektipäällikön haku, Anu Vähäniemi aloittaa tehtävässä osa-aikaisesti (50%)


Lataa ppt "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 13.3.2018 –Tiedotettavat asiat Alatyöryhmien työskentely edennyt suunnitellusti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google