Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Alkoholi JUOMINEN Liiallisen juomisen jälkiseuraus on krapula, joka on psyykkisesti ja fyysisesti pahaa oloa. Pahimmissa tapauksessa juominen voi johtaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Alkoholi JUOMINEN Liiallisen juomisen jälkiseuraus on krapula, joka on psyykkisesti ja fyysisesti pahaa oloa. Pahimmissa tapauksessa juominen voi johtaa."— Esityksen transkriptio:

1 alkoholi JUOMINEN Liiallisen juomisen jälkiseuraus on krapula, joka on psyykkisesti ja fyysisesti pahaa oloa. Pahimmissa tapauksessa juominen voi johtaa alkoholimyrkytykseen ja okseteluun.

2 ALKOHOLI Humala on tila, jolloin veren alkoholipitoisuus suurenee, tämän seurauksena ihmisen havainointikyky, sosiaalisettaidot ja tasapaino heikkenevät, ihmisen aivot lamaantuvat. Mikäli lapsi  aloittaa alkoholin nauttimisen nuorella iällä, tappaa se enemmän aivosoluja kuin aikuiselta ihmiseltä.

3 ALKOHOLI

4 AlKOHOLI SEURAUKSET Alkoholin liika nauttiminen johtaa onnettomuuksiin ja rattijuoppouteen. Humalassa ollessa ei ajattele tekojensa seurauksia tai väkivaltaisuuksia. Juomisen seurauksiin kuuluu krapulan ja alkoholimyrkytyksen lisäksi sammuminen ja hengityksen haiseminen.

5 ALKOHOLI

6 ALKOHOLI PROMILLET Promillet kertovat ihmisen veressä olevan alkoholin määrän. Yksi promille vastaa grammaa puhdasta alkoholia litrassa verta. 0,5 promillen humalassa ihmisen havanointikyky on jo selvästi heikentynyt. Mikäli alkoholin määrä veressä on noussut kolmeen promilleen, on tilanne jo hengenvaarallinen.

7 ALKOHOLI

8 VÄITTÄMIÄ ONKO VÄITE OIKEIN VAI VÄÄRN?
-Onko 3 promillea hengenvaarallista -Onko väsymys alkoholin liiankäytön merkki? -Voiko alkoholi pelastaa hengen? -Onko alkoholi osa kulttuuria?


Lataa ppt "Alkoholi JUOMINEN Liiallisen juomisen jälkiseuraus on krapula, joka on psyykkisesti ja fyysisesti pahaa oloa. Pahimmissa tapauksessa juominen voi johtaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google