Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Terveellistä ja turvallista liikettä peruskouluun ja amikseen - Oppimateriaaleja maksuttomasti

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Terveellistä ja turvallista liikettä peruskouluun ja amikseen - Oppimateriaaleja maksuttomasti"— Esityksen transkriptio:

1 Jos ei muuten niin pelaamalla Katariina Autio, LitM Smart Moves -hanke, UKK-instituutti

2 Terveellistä ja turvallista liikettä peruskouluun ja amikseen - Oppimateriaaleja maksuttomasti
tervekoululainen.fi smartmoves.fi Yhteistyössä usean eri tahon kanssa – opiskelijoiden osallisuus keskiössä!

3 Peliprojekti kevät 2016 100 opiskelijaa - 25 tiimiä, 6 opettajaa, 2 ohjaajaa & UKKin asiantuntijat. Yksi tavoite: tuottaa 15–19-vuotiaille nuorille tietopohjaisia oppimispelejä, jotka ovat innostavia, viihdyttäviä ja mukaansatempaavia. Teemat: liikunta ravitsemus uni.

4 Pelimessut 5/ 2016

5 25 peliä http://15tiko3b.projects.tamk.fi/

6 SprintGame 6/9 2016 SprintGame -pelin on tuottanut UKK-instituutin Smart Moves ja Terve koululainen -hankkeet. Pelin kehittäjinä ovat toimineet Vili Kinnunen ja Roope Isoaho. Pelin alkuperäinen idea Cave In -tuotos peliprojektista.

7 Miksi panostaa taukoliikuntaan?
Runsas ja yhtäjaksoinen istuminen aiheuttaa monia terveysriskejä - Riippumatta reippaan ja rasittavan liikunnan määrästä päivän aikana! Suuri osa kouluikäisten lasten ja nuorten valveillaoloajasta kuluu koulussa ja koulumatkoilla, yleensä istuen

8 Taukoliikunnasta on hyötyä
Taukoliikunta nostaa vireystilaa auttaa keskittymään laittaa veren kiertämään Taukoliikunnalla voi myös vähentää niska- ja hartiajumeja niistä johtuvia päänsärkyjä Teho kasvaa niin opiskelussa kuin työssäkin!

9 SprintGame

10 SprintGame http://www.sprintgame.fi/
Lataa puhelimesi sovelluskaupasta maksuton SprintGame-sovellus Kirjaa nimimerkki (väh. 3 kirjainta ) Luo hahmo Paina ”play”-nappia Syötä numerosarja ”turnausavain ”-kohtaan Liity peliin

11 Kokonaisvaltainen opiskelijayhteistyö oli monella tavalla antoisaa, mutta myös vaativa yhteistyömuoto. Pelin toimeksianto, jossa pyydettiin tuottamaan innostavia terveysaiheisia oppimispelejä, ei ollut helppo, se ei olisi ollut sitä edes kokeneelle pelitalolle! Nuorten raikkaat ideat ja energisyys oli upeaa!

12 Tutustu materiaaleihin verkkosivuilla
Tilaa uutiskirje ja tiedät uusista aineistoistamme Seuraa meitä myös Facebookissa Katso videotarjonta YouTubessa


Lataa ppt "Terveellistä ja turvallista liikettä peruskouluun ja amikseen - Oppimateriaaleja maksuttomasti"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google