Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tuottajan työn ja tuotantoprosessin käytännöt

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tuottajan työn ja tuotantoprosessin käytännöt"— Esityksen transkriptio:

1 Tuottajan työn ja tuotantoprosessin käytännöt
Kesä- heinäkuu2012 Riihimäen taidemuseossa työskentely

2 Miksi? Alkuperäinen tarkoitus oli saada mahdollisimman laaja kuva Kaupungin kulttuuripalveluista ja sen toimialoista kesätyön kautta. --> Lopulta päädyin Taidemuseolle tekemään opintoja sekä työtä. Julkinen sektori kiinnosti ja taidemuseolla oleminen noin pienessä kaupungissa ei ollut ollenkaan huono.  Kuvataide puoli kiinnosti!

3 Riihimäen taidemuseo AIDOSTI JA VIRTUAALISESTI
Tunnetaan erityisesti Tatjana ja Pentti Wähäjärven lahjoittamasta ainutlaatuisesta taidekokoelmasta, johon kuuluu mm. Helene Schjerfbeckin, Tyko Sallisen ja Jalmari Ruokokosken teoksia. Aina esillä valikoima kokoelmateoksia ja vuonna 2012 uusi virtuaalimuseo! AIDOSTI JA VIRTUAALISESTI KELLUVAN MAAILMAN LUMO – Japanilaisia uki-yo-e-puupiirroksia. KOAN – tatuoinnin kuvia. Tilateos puusta ja valosta. Helena Schjerfbeckin 150-vuotis syntymäpäivänjuhla

4 Tavoitteeni Omaa ammatti-identiteettiä koskevia tavoitteita olivat:
itseni kehittäminen asiantuntijana ja uuden oppiminen uudella kulttuurikentällä. Halusin myös saada kokemusta matkailun yhdistymisestä kulttuuriopintoihini. Verkostoituminen Rohkea asenne työtehtäviä kohtaan Yhdeksi konkreettiseksi tavoitteeksi toimeksiantajalta tuli: matkainfokansion päivittämisen. ”Omiksi oppimistavoitteikseni asetan tämän kaupungin kulttuuripalveluiden kentän tuntemisen paremmin. Pyrin saamaan mahdollisimman monipuolisesti erilaisia työtehtäviä tämän työnantajan työkentältä ja ammentamaan osaamistani niissä.”

5 Työtehtävät: Projektin edetessä työkuvakseni muodostui lopulta taidemuseon asiakaspalvelu, kaupungin matkailu -nettisivujen uusiminen ja päivittäminen sekä matkailuinfosta vastaaminen. Sain myös vastuulleni taidemuseon Japani-aiheisen megatapahtuman suunnittelun ja koordinoimisen. Kuvaaja: Ilkka Hartikainen

6 Plussat Miinukset Kiinnostavat työtehtävät. Opin uusia juttuja!
Kiva paikka ja työyhteisö. Kivat työajat kesälle. Hyvä palaute. - Liian vähän työtehtäviä!! - Kulttuurituottajuus nimekkeen tuntemattomuus. - Ohjaajani vaihtui ainakin kolmesti.


Lataa ppt "Tuottajan työn ja tuotantoprosessin käytännöt"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google