Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ops 2016 – Mikä muuttuu?.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ops 2016 – Mikä muuttuu?."— Esityksen transkriptio:

1 Ops – Mikä muuttuu?

2 OPS 2016 – Mikä muuttuu? Oppimisympäristö laajenee.
Arvioinnin kohteena ovat taidot ja omien tavoitteiden mukainen edistyminen. Englanti alkaa 2. luokalla. Ruotsi alkaa 6. luokalla. Yhteiskuntaoppi alkaa 4. luokalla. Tekninen työ + tekstiilityö = käsityö

3 Monialaiset oppimiskokonaisuudet
Yhtä yhteistä teemaa tarkastellaan usean oppiaineen näkökulmasta. Koko koulun väki osallistuu. Lukuvuoden MONO-päivien teemat: kansainvälisyys, Kalevala, kansalaistaito ja liikenne

4 Laaja-alaisen osaamisen taidot = tulevaisuuden taidot
Taitoja harjoitellaan ja arvioidaan osana oppiaineiden opiskelua sekä monialaisten oppimiskokonaisuuksien kautta.

5 Arviointi Arvioinnin painopiste on jatkuvassa arvioinnissa – arviointi on palautteen antamista. Arvioidaan opittua ja kuinka yhdessä sovittuihin tavoitteisiin päästään. Arviointikeskustelut viikolla 4 Lukuvuosiarviointi luokilla 1-6 on sanallista ja luokilla 7-9 numeerista sekä tarvittaessa sanallista.

6

7

8

9 Oppimisympäristö laajenee
Oppimista tapahtuu kaikkialla. Ylös pulpeteista ja ulos luokkahuoneista! Oppikirja on vain yksi oppimisen välineistä. Tarkastellaan ilmiötä usean oppiaineen avulla.

10 Meillähän on ollu koko päivä ymppää!

11 Yhteistyö rinnakkaisluokan kanssa
Oppilaat tutustuvat ikätovereihinsa. Kahden luokanopettajan ja erityisopettajan tiivis yhteistyö, josta kaikki hyötyvät. Lukuvuoden teemoihin sisältyy usean eri oppiaineen tavoitteet.

12 Tulevia tapahtumia Pyhä-Häkki pe 9.9.
13.9. liikuntapäivä klo 9-13 Palokan urheilukentällä MONO-päivät (teemana kansainvälisyys): to la (to ja pe ja la 9 – 13) 19.9. retki keskustan luontomuseoon Lokakuussa kirjavinkkaus kirjastolla.


Lataa ppt "Ops 2016 – Mikä muuttuu?."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google