Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

EXAM-KONSORTIO VUONNA luonnostelua

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "EXAM-KONSORTIO VUONNA luonnostelua"— Esityksen transkriptio:

1 EXAM-KONSORTIO VUONNA 2018 - luonnostelua
EXAM-KONSORTIO VUONNA luonnos elua Konsortion päävahvuuksia ovat sen 1) selkeä tehtäväalue, 2) notkea päätöksentekokyky ja käyttäjätuki, sekä 3) laajaan jäsenpohjaan perustuvat toimintaresurssit. Tulevaisuuteen edetään näitä vahvuuksia hyödyntäen ja vahvistaen. Konsortio ottaa näkyvästi vastuun sähköisesti toteutuvan osaamisen arvioinnin kehittämisestä sen eri muodoissa ja merkityksissä. Konsortio teettää tutkimuksen erilaisten tenttityyppien vaatimuksista ja mahdollisuuksista, esim: tekoälysovellusten mahdollisuudet esseevastausten arvioinnissa Examin valmius tukea laajoja kansallisia tenttejä ja kokeita kuten lääketieteen erikoistumiskoulutuksen kansallisia tenttejä Examin valmius liittää uutta esitysteknologiaa tenttisuorituksiin (vaikkapa 3D-tulostusta) konsortion aktiivinen kuppanuusrooli sähköisten pääsykokeiden toteutushankkeissa. Sähköisten suoritusmuotojen pedagogisia suositus- ja ohjausmateriaaleja tuotetaan yhteishankkeina Pedaforumin kanssa. Reagointi tarpeisiin: hankitaan markkinoilta omakonetenttejä varten EXAM-brandin alle sen oha- prosessia tukeva BYOD-ratkaisu, jotta voidaan riittävän nopeasti palvella jäsenkorkeakoulujen tarpeita.

2 EXAM-KONSORTIO VUONNA 2018 - luonnostelua
Konsortion nykyinen hallintamalli ja toimielinten työnjako säilytetään vuonna Siirryttäessä vahvan kehittämisen vaiheesta laajan käyttöönoton vaiheeseen ja avoimen lähdekoodin ylläpitoon joudutaan toimielinten tehtäviä muokkaamaan tarpeiden tarkentuessa. Konsortio tarjoaa tukea jäsenkorkeakouluissa “Exam-ekosysteemiin” kuuluvien järjestelmien kehittämisessä ja käyttöönotoissa. Konsortion toimintabudjetista merkittävä osa käytetään palvelun tuotteistamiseen, eli yhdessä suunniteltavan käyttöönoton tuen ja pedagogisen käytön kehittämistukeen. Tuotteistettavia asioita ovat myös avoimen lähdekoodin hallinnan ja kehityksen ohjauksen menettelyt. Tarvittaessa organisoidaan vertaistukiryhmiä, jotka kiertävät kaikki konsortion jäsenkorkeakoulut ja järjestävät valtakunnallisia Akvaariorakkautta-seminaareja tukevia best practice -työpajoja paikallisille tukihenkilöille ja opettajille. Samalla arvioidaan ja ideoidaan tenttitilojen toteutukset. Toiminnallista yhteistyötä PedaForumin kanssa kehitetään. Voidaan harkita yhteistä organisoitumista oppimisalustoihin liittyvien tenttitoiminnallisuuksien, analytiikan ja plagiaatintunnistuksen järjestelmien hankinnoissa ja kehittyneessä ylläpidossa.

3 EXAM-KONSORTIO VUONNA 2018 - luonnostelua
Konsortion kehittämisresurssien jatkuvuus varmistetaan Konsortion kattavuus kasvaa 26:sta 30:een korkeakouluun vuonna 2018. Konsortion vuosimaksutasoa voidaan laskea 10 % vuoden 2017 tasosta; samalla toimintaresursseja vahvistetaan ulkoista rahoitusta hankkimalla. Konsortio profiloituu erillisrahoitettavien, tutkimuspohjaisten kehittämishankkeiden toteuttajana. Konsortio toimii erillisrahoitettavien kärkihankkeiden kumppanina.


Lataa ppt "EXAM-KONSORTIO VUONNA luonnostelua"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google