Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LÄHETYSTYÖ Lähetystyö on sen tekijän oman uskonnon levittämistä edistäviä toimenpiteitä joko uskonnottomille tai toisen uskonnon edustamille henkilöille.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LÄHETYSTYÖ Lähetystyö on sen tekijän oman uskonnon levittämistä edistäviä toimenpiteitä joko uskonnottomille tai toisen uskonnon edustamille henkilöille."— Esityksen transkriptio:

1 LÄHETYSTYÖ Lähetystyö on sen tekijän oman uskonnon levittämistä edistäviä toimenpiteitä joko uskonnottomille tai toisen uskonnon edustamille henkilöille. Työ itsessään on julistustyötä ja köyhien auttamista. Miekkalähetys on pakkokeinoin käännyttämistä.

2 MORMONIEN LÄHETYSTYÖ Myöhempien aikojen pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkon lähetystyöntekijöitä kutsutaan puhekielessä usein mormonilähetyssaarnaajiksi. Koska Myöhempien aikojen pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkko katsoo olevansa ainoa todellinen Kristuksen kirkko maan päällä nykyään, tehdään lähetystyötä, myös kristillisissä maissa.Kirkon lähetystyöntekijöillä on yhtenäinen asu ja käyttäytymiskoodisto, mikä on tehnyt lähetssaarnaajista helposti tunnistettavia.

3 ISLAMIN LÄHETYSTYÖ Islaminuskossa lähetystyö da´wa, tarkoittaa kirjaimellisesti kutsumista (islaminuskoon). Näkemykset lähetystyön luonteesta vaihtelevat: toisten mukaan kääntymykseen tulee olla vapaaehtoinen, mutta jotkut uskonoppineet ovat myös löytäneet uskontonsa pyhistä teksteistä tukea miekkalähetykselle.


Lataa ppt "LÄHETYSTYÖ Lähetystyö on sen tekijän oman uskonnon levittämistä edistäviä toimenpiteitä joko uskonnottomille tai toisen uskonnon edustamille henkilöille."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google