Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kaiku yhteistyöryhmä 2016 Kuvat: Raquel Benmergui #kehukiita

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kaiku yhteistyöryhmä 2016 Kuvat: Raquel Benmergui #kehukiita"— Esityksen transkriptio:

1 Kaiku yhteistyöryhmä 2016 Kuvat: Raquel Benmergui #kehukiita

2 Arvostus ja ilo Aito positiivinen palaute lisää arvostuksen ja ilon tunteita Arvostuksen suhteen ei voi tulla omavaraiseksi. Tarvitsemme muiden palautetta omasta toiminnastamme. Kyynistyminen työhön on todennäköisintä, jos palautetta ei saa lainkaan.

3 Luottamus Aidon palautteen antaminen lisää henkilöiden välistä luottamusta ”Välitän sinusta ja työstäsi”, ”Et ole minulle yhdentekevä” Luottamuksenarvoisuuden saavuttaminen edellyttää itsensä likoon laittamista ja sitähän palautteen antaminen juuri on.

4 Yhteisön hyvinvointi Arvostuksen ja luottamuksen taso työyhteisössä vaikuttaa merkittävästi sen hyvinvointiin ja tuottavuuteen Luovuus ja innovaatiot lisääntyvät yhteisöissä, joissa tekijät luottavat toisiinsa ja tietävät saavansa asiallisen palautteen ideoistaan. Kokeilukulttuurin edellytys on toimiva palautekulttuuri

5 Miten vastaanotan palautetta?
Palautteen vastaanottaminen on yhtä tärkeää kuin sen antaminen Palautteen antajalle on tärkeää saada palaute palautteestaan, jotta hän rohkaistuu antamaan sitä uudelleen.

6 Kokeilemaan! Olemme Kaiku-kehittäjien kanssa yhdessä valmistaneet työkalupakin, jonka avulla voit aloittaa palautekulttuurin kehittämisen yhteisössäsi. Kokeile eri työkaluja ja keskustele työkavereiden kanssa! Kiitos kantaa!


Lataa ppt "Kaiku yhteistyöryhmä 2016 Kuvat: Raquel Benmergui #kehukiita"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google