Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ammattiosaajan työkykypassi Sari Möller-Välinen, KPAO

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ammattiosaajan työkykypassi Sari Möller-Välinen, KPAO"— Esityksen transkriptio:

1 Ammattiosaajan työkykypassi Sari Möller-Välinen, KPAO

2 1. Haluanko olla kunnossa ja jaksaa töissä ja vapaa-ajalla
1.Haluanko olla kunnossa ja jaksaa töissä ja vapaa-ajalla? Kyllä, haluan jaksaa pirteänä koko työpäivän ja haluan jaksaa toimia vielä vapaa-ajallakin.

3 2. Haluanko näyttää tulevalle työnantajalleni aktiivisuuttani
2. Haluanko näyttää tulevalle työnantajalleni aktiivisuuttani? Kyllä, koska nykypäivän työnantaja arvostaa aktiivisuutta ja omasta jaksamisesta huolehtimista.

4 Jos vastasit kyllä, niin työkykypassin suorittaminen kannattaa
Jos vastasit kyllä, niin työkykypassin suorittaminen kannattaa! Ammattiosaajan työkykypassi on HYVINVOINTIA, VALMIUKSIA ja ETUA TYÖNHAKUUN!

5 Työkykypassin suorittaminen
Suoritetaan ammattiin opiskelun aikana Suorituksia kerätään pakollisista ja vapaasti valittavista opinnoista sekä harrastus- toiminnasta Osa-alueita voi suorittaa missä järjestyksessä tahansa, jopa yhtäaikaisesti Vaatii opiskelijalta noin 200 tuntia työtä Suorittaminen on opiskelijoille vapaaehtoista

6 Työkykypassi kerätään viidestä noin 40 tunnin opintokokonaisuudesta:
työkykyä edistävä liikunta ( pakollinen liikunta 1ov ) terveysosaaminen ( pakollinen terveystieto 1ov ) ammatin työkykyvalmiudet ( esim. tulityökortti, hygieniapassi, työergonomia ) harrastuneisuus ja yhteistyötaidot ( esim. oppilaskuntatoiminta, vapaa-ajan harrastus; taide, kulttuuri, liikunta ) työkykyvalmiuksien vahvistaminen ( esim. EA, työturvallisuus, kehon hallinta )

7 Arviointi Osa-alueet arvioi jokaisen osa-alueen opettamisesta tai toiminnasta vastaava henkilö Työkykypassikokonaisuudesta ei anneta numeroarvosanaa Työkykypassi katsotaan suoritetuksi, kun kaikki osa-alueet on suoritettu

8 Kirjaaminen ja todistus
Ammattiosaajan työkykypassin suorittamisesta tulee merkintä tutkintotodistukseen Opiskelijalle voidaan antaa lisäksi erillinen todistus kokonaisuuden suorittamisesta  Hyöty työnhakutilanteessa!


Lataa ppt "Ammattiosaajan työkykypassi Sari Möller-Välinen, KPAO"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google