Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SURREALISMI Surrealismi on taidesuuntaus, joka syntyi Dada-ryhmän hajotessa ja André Bretonin vuonna 1924 julkaiseman surrealismin manifestin mukana. Manifestissa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SURREALISMI Surrealismi on taidesuuntaus, joka syntyi Dada-ryhmän hajotessa ja André Bretonin vuonna 1924 julkaiseman surrealismin manifestin mukana. Manifestissa."— Esityksen transkriptio:

1 SURREALISMI Surrealismi on taidesuuntaus, joka syntyi Dada-ryhmän hajotessa ja André Bretonin vuonna 1924 julkaiseman surrealismin manifestin mukana. Manifestissa surrealismia kuvataan käsitteellä puhdas automatismi. Surrealistit hakevat innoituksensa usein alitajunnasta ja unista, mikä heijastuu teoksiin unenomaisuutena. Sanaa käytetään myös laajassa mielessä minkä tahansa taiteen herättämistä fantastisista, oudoista tai kauhistuttavista mielikuvista. Sanaa käytti ensimmäisen kerran Apollinaire 1917 erityisesti Marc Chagallin teoksista.

2 SURREALISMI

3 IHMINEN- MUUTOS

4 IHMINEN- MUUTOS

5 IHMINEN- MUUTOS


Lataa ppt "SURREALISMI Surrealismi on taidesuuntaus, joka syntyi Dada-ryhmän hajotessa ja André Bretonin vuonna 1924 julkaiseman surrealismin manifestin mukana. Manifestissa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google