Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lasten Kuvataide & Kädentaito

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lasten Kuvataide & Kädentaito"— Esityksen transkriptio:

1 Lasten Kuvataide & Kädentaito

2 Kuvataidekoulu Sisältää kuvataidetta; maalaamista, piirtämistä ja rakentelua. Koulussamme on monille eri-ikäisille opiskeluvaiheita. Varhaisopinnot ovat 5-6vuotiaille. Siellä voit piirtää, maalata, rakennella ja tehdä grafiikkaa leikkisästi ja kekseliäästi. Ryhmään mahtuu 8 oppilasta. Perusopinnot, 7-9vuotaille. Siellä saat kehittää ja harjoitella monipuolista kuvailmaisua ja myös kuvanlukemisen taitoja. Saat tarkistella luontoa, arkkitehtuuria ja esineympäristöä luovasti mutta myös tarkasti. Anna myös mielikuvituksen lentää. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä On myös perusopinnot ja pientyöpajat 10-12vuotaille. Laaja oppimäärän perusopinnot ja pientyöpajat 10-12vuotiaille ja vielä syventävät opinnot ja työpajat 13-19vuotiaille Työpajoja on monia erilaisia. On arkkitehtuuri ja ympäristösuunnittelua. Muotoilua ja kuvanveistoa. Piirustusta ja maalausta. Valokuvausta. Tekstiilitaidetta. Lukukausimaksu on jyväskylän seudun kansalaisopistossa 75€ tai 90€, ja myös 100€ ja 110€. Sisarusalennusta saat 20% jos otat siskosi mukaan.

3 Kulttuurihyrrä-työpaja
Työpajassa on kolme taiteenalaa: Kuvataide, musiikki sekä yhteen sitovana elokuva. Lapset pääsevät itse kehittämään satuja Hakkaraisen maalausten pohjalta ( Anna-Liisa Hakkaraisen teoksista ) Kohderyhmä: Esikoululaiset Työpaja kestää 45min + 45min. Ja on syksystä kevääseen Kulttuurihyrrä on opas päivähoidon kulttuurikasvatuksen tueksi.

4 Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry
Koulutuksen tarkoitus ja tavoite on että lapsi tai nuori oppii ilmaisemaan itseään. Taiteen perusopetusta annetaan musiikissa, tanssissa ja virtuaalisessa taiteessa. Lasten ja nuorten kuvataidekoulujen opetussuunnitelmat perustuvat visuaalisten taiteiden suuntautumisvaihtoehtoihin.

5 Käsitteet Kulttuuri määrittää yksilön arvomaailmaa, käytöstä ja tapaa ajatella. Kulttuuri siis sisältää sen, mitä ihminen ajattelee ja uskoo itsestään. Se myös kertoo, onko ihminen irrallinen muista vai onko hän liittynyt muihin. Esimerkiksi. Maahanmuuttajalapsen juuret ovat vanhempien kulttuurissa ja suomalaisessa elämäntavassa. Kulttuurin käsite on luonteeltaan ristiriitainen. Kulttuuri erottaa ihmiskunnan muusta eläinkunnasta, inhimillinen kulttuuri on siis ihmisiä yhdistävä tekijä. korkeatasoinen kulttuuri, varsinkin eliittikulttuuri. esim. Kaukoidän vanhat korkeakulttuurit. Korkeakulttuuri populaari- ja massakulttuurin vastakohtana. Korkeakulttuuri inhimillinen kulttuuri on aina itsestään korkea ja hieno, eikä se vaadi erityistä ponnistelua.

6 Nettisivut 


Lataa ppt "Lasten Kuvataide & Kädentaito"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google