Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

2. Perheiden ravitsemus- ja liikuntatottumusten muutoksen tutkiminen neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa: Neuvokas perhe Huom! Tavoitteena on levittää.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "2. Perheiden ravitsemus- ja liikuntatottumusten muutoksen tutkiminen neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa: Neuvokas perhe Huom! Tavoitteena on levittää."— Esityksen transkriptio:

1 2. Perheiden ravitsemus- ja liikuntatottumusten muutoksen tutkiminen neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa: Neuvokas perhe Huom! Tavoitteena on levittää Neuvokas perhe koko maahan, kaikkiin neuvoloihin ja alakoulujen terveydenhoitoon.. Sairaanhoitopiirien kanssa mallinnetaan sijoittumista uuteen sote-rakenteeseen. Kahden sairaanhoitopiirin alueella lisäksi erityistoimintaa. Toisessa mallinnetaan monialaista elintapaohjauksen prosessia ja toisessa Neuvokas perheen sijoittumista uuteen sote-rakenteeseen. Neuvokas perhe Suomen Sydänliitto + Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Porin kaupunki (= Satakunnan sairaanhoitopiiri)

2 Neuvokas perhe Sydänliiton Neuvokas perhe hanke tarjoaa ammattilaiselle menetelmän ja työvälineet lapsiperheiden elintapaohjaukseen vahvistamalla neuvoloiden ja alakoulujen terveydenhoitajien liikunta- ja ravitsemusosaamista Perheille tarjotaan terveydenhoitajien kautta tietoa ja tukea elintapoihin liittyen Perheen omien tarpeiden sekä pystyvyyden tunteen ja voimavarojen tukeminen kumpaakaan vanhempaa unohtamatta Erityisesti tuetaan ylipainoisten lasten perheitä Ohjauksen ensisijainen tavoite on vahvistaa perheen pystyvyyden tunnetta, joten sen vuoksi soveltuu erityisen hyvin perheille, joiden voimavarat syystä tai toisesta ovat vähentyneet Hankkeella pyritään luomaan tasa-arvoiset mahdollisuudet samanlaatuiseen tukeen ja ohjaukseen kaikille lapsiperheille asuinpaikasta riippumatta Yhteyshenkilö: Projekti kehittämispäällikkö Terhi Koivumäki Valtionavustus €


Lataa ppt "2. Perheiden ravitsemus- ja liikuntatottumusten muutoksen tutkiminen neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa: Neuvokas perhe Huom! Tavoitteena on levittää."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google