Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hankintasuunnittelu ja tarjouspyynnöt - pilvipalvelu

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hankintasuunnittelu ja tarjouspyynnöt - pilvipalvelu"— Esityksen transkriptio:

1 Hankintasuunnittelu ja tarjouspyynnöt - pilvipalvelu www.duetsoftware.fi

2 Ohjelman aloitusnäyttö, jossa toimintopainikke et Ohjelmalla hallinnoidaan projekteja, toimittajia ja tarjouspyyntöjä. Jälkiseuranta, toimiala- ja toimittajarekisterien selailu

3 Projektit Tämä lomake on yhdistetty projektien selailu ja ylläpito näyttö. Luettelossa näkyviä projekteja voi suodattaa usealla eri tavalla. Projektista tallennetaan perustiedot sekä tarjousasiakirjojen tiedostohakemistot. Lomakkeelta siirrytään projektin hankintasuunnitelmaan.

4 Hankinta- suunnitelma Projektille voidaan laatia erilliset laskentavaiheen ja tarjousvaiheen suunnitelmat. Hankintojen rivimäärää ei ole rajoitettu. Käyttäjä asettaa hankinnan eri vaiheiden aikataulun ja tavoitehinnan. Hankintarivin painikkeilla luodaan tarjouspyyntö, kirjeet ja sähköpostiviestit tai täydennetään toteutuneet tarjoukset. Tieto tarjouspyynnön valmistumisesta päivittyy suunnitelmaan. Tieto tarjoushintojen päivittymisestä sekä toimittajan valinnasta päivittyy suunnitelmaan. Ohjelma hakee erotuksen tavoitehintaan nähden.

5 Tarjouspyynnön laatiminen Näytöllä tallennetaan tiedot projektista, toimituksen sisällöstä, tarjouksen perus- ja lisätiedoista. Tämän lisäksi valitaan aliurakkaan sopivat toimittajat sekä määritetään sähköpostiviestin liitetiedostot. Tallennus on automatisoitua ja nopeaa.

6 Tarjouspyyntöjen automatisoitu sähköpostin lähetys ja liitetiedostojen hallinta Painike valmistelee kaikkien tarjouspyyntöjen Outlook- viestit. Ohjelma viimeistelee sähköpostiviestit ja lisää niihin tarjouspyynnön liitteet. Käyttäjä antaa jokaiselle viestille Lähetä käskyn.

7 Tulosteet Jokaiselle toimittajalle lähetetään yksilöllinen tarjouspyyntökirje. Ohjelma ylläpitää projektikohtaisesti kaikkien tarjouspyyntöjen koontitietoja.

8 Tarjouspyyntöjen selailu Ohjelma sisältää myös tarjouspyyntöjen selailunäytön. Tietorivejä voi suodattaa usealla eri hakutekijällä. Lomakkeella voi luoda myös uuden hankintasuunnitelmaan kuulumattoman tarjouspyynnön. Tarjouspyyntö avataan riviä klikkaamalla.

9 Tarjoukset – selailu ja ylläpito Tarjouspyyntöjen toteutuneet hinnat täydennetään tällä näytöllä. Käyttäjä suodattaa näytölle haluamansa tarjouspyynnön ja täydentää tarjoushinnat sekä valitsee toimittajan. Ohjelma asettaa tarjoukset paremmuusjärjestyksen tarjoushinnan perusteella. Huonoimman arvosanan saa jos ei ole lähettänyt lainkaan tarjousta. Painikkeella alempaan luetteloon ilmestyy valitun toimittajan tarjoushistoria ja toimii päätöksen teon tukena. Ohjelma vie valitun tarjouksen hinnan ja toimittajan nimen hankintasuunnitelmaan. Painikkeesta ohjelma luo hyväksymiskirjeen valitulle toimittajalle ja avaa se sähköpostissa.

10 Toimittajien asetukset Tarjouspyyntöjä varten ylläpidetään toimittajatietoja, yhteyshenkilöitä sekä toimialaosaamista.

11 Toimiala- luokitusten- asetukset Toimialaluokkia ja toimialoja hallinnoidaan erillisellä suunnittelunäytöllä. Luokittelu sovitetaan asiakaskohtaisesti sovitun nimikkeistön mukaiseksi.

12 Hankinta- nimikkeet Käyttäjä määrittää käytettävät koodit ja niitä vastaavat hankintanimekkeet tälle luettelolle. Rivien määrää ei ole rajoitettu.

13 Käyttäjän ylläpitämät ohjelma- asetukset Muutokset näkyvät heti lomakkeiden valintaluetteloissa.

14 Vaatimukset ja tekniset tiedot Windows-työasema, jossa MS Access-ohjelma ja hallintasovellus Tietokanta on Microsoftin Azure-pilvipalvelussa Pilvipalveluna sovellus mahdollistaa käyttämisen kaikkialla, missä internet-yhteys on tarjolla Ohjelmalla voi olla monta samanaikaista käyttäjää Sovellus viimeistellään asiakkaan tarpeiden mukaan Mahdollisuus asiakaskohtaisiin laajennuksiin ja lisätoimintoihin edullisesti ja nopeasti Duet Software Oy - www.duetsoftware.fi - vuodesta 1998


Lataa ppt "Hankintasuunnittelu ja tarjouspyynnöt - pilvipalvelu"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google