Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuJorma Korhonen Muutettu yli 7 vuotta sitten
1
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus Biotekniikka- ja elintarviketutkimus, Kestävä biotalous Vastuullinen johtaja, Professori Sirpa Kurppa sirpa.kurppa@mtt.fisirpa.kurppa@mtt.fi Ohjausryhmä: vanhempi tutkija Ilkka Sipilä Erikoistutkija, MMT, agronomi, Leena Rantamäki-Lahtinen Tutkija, MMM, agronomi, Arja Seppälä (Harjoittelijat: Terhi Luukkonen ja Mira Eskola) Projektikoordinaattori Raija Räikkönen raija.raikkonen@mtt.firaija.raikkonen@mtt.fi KNOWSHEEP Tietopohjainen lammasyritystoiminnan kehittäminen Itämeren saaristoalueella
2
P4 MTT, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus Biotekniikka- ja elintarviketutkimus, Kestävä biotalous P2, Turun Yliopisto, Brahea WP2 Resurssi analyysit ja strategian suunnittelu
3
Milestone 4 MTT Työpaja 5.9.2011 Saarenmaalla
4
Milestone 4 MTT - Networking with stakeholders Tilavierailuja Saaremaalla Lammas projektien kokousTikkurilassa Pässi ja Brändi –tapahtuma Kaarinassa
5
Milestone 4 MTT & Turun Yliopiston yhdessä järjestämä työpaja 24.10 Turussa. -tulosten esittely -brändi luento -kehittämissuunnitel- man ideointi
6
Milestone 4 24.10.2011
7
Milestone 4 …lehtiartikkeleita tuloksista
8
Milestone 4
10
Mira Kulttuurista kilpailuetu Aluebrändillä lisäarvoa KnowSheep-tuotteille ja –palveluille Ideoita tuotesuunnitteluun Megatrendit lammastuotteissa
11
Milestone 4 Raija - Kyselytutkimuksen tulokset ( erillinen printti) - Lehtiartikkeleita - Tarjonta-kysyntä ja markkinaväylä analyysi - Rannikko- ja saaristoalueen lammastalouden Strateginen suunnitelma
12
Milestone 5 (tammikuu-huhtikuu) - Pilottiyritykset + yhteistyö- kumppanit (haastattelut) Parannusehdotukset -Strateginen suunnitelma Kehittämissuunnitelma -Taloudellinen/rahoitus selvitys
13
MS6 (toukokuu- elokuu) Lammastalouden kehittymisen seuranta, Vertailu muihin maihin ja tiedon tuominen esimerkkitiloille Seuranta-, konsultointi ja vertailuraportti
14
Kiitos!
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.