Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TALVITAPAHTUMA Katriina, Jarkko, JUNSKU, Antti, Petra, Anna-Elina.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TALVITAPAHTUMA Katriina, Jarkko, JUNSKU, Antti, Petra, Anna-Elina."— Esityksen transkriptio:

1 TALVITAPAHTUMA Katriina, Jarkko, JUNSKU, Antti, Petra, Anna-Elina

2 Lähtötilanne Mitä? Tavoitteenamme on järjestää talviliikuntatapahtuma lapsiperheille. Missä? Kampuksen kentällä Milloin? Ajankohdaksi kaavailimme alun pitäen Jyväskylän koulujen talvilomaviikon (viikko 9) loppua. Tarkemmaksi tapahtumapäiväksi valitsimme lauantain 3.3. ja kellonajaksi klo 12-15. Miksi? Pääasiallinen motiivi on rahankeräys, mutta toisaalta myös lasten liikunnallinen kasvattaminen. Tämän lisäksi korostuvat myös omien ohjaus- ja organisointitaitojemme tavoitteenmukainen luonnistuminen.

3 Mikä tekee projektistamme yrittäjyyskasvatusta? Yrittäjyyskasvatus hallintana –teoksessa ilmenevat yrittäjämäisyyteen liitetyt ominaisuudet ovat riskinottokyky, kriittisyys, stressinsietokyky, pitkäjänteisyys, sosiaalisuus, ongelmanratkaisukyky, kauaskatseisuus, talousasioiden ymmärtäminen, kestävän kehityksen ymmärtäminen ja yleinen kekseliäisyys (s.81). – Teoksen teemat kuulostavat meistä sangen tutuilta.

4 Miksi juuri talvitapahtuma? Pehmeiden arvojen kaipuumme Emotionaalinen talouskäsityksemme Ryhmän jäsenten ystävällisyys maailmaa kohtaan ja ylipäänsä suuri sydänkokomme Vastalause ei-humanististen talousarvojen kunnioittamiselle – omia arvojamme mm. yhteistyö, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, epäitsekkyys, eettisyys, ekologisuus ja yhteisvastuu (Yrittäjyyskasvatus hallintana, 96-97)

5 Projekti yrittäjyyskasvatuksen perspektiivistä Läpi aikojen ovat ihmiset pyrkineet tuomaan aktiivista kansalaisuuttaan ilmi yrittäjyyden eri keinoin. (Yrittäjyyskasvatuksen historiallista taustaa) – Tämä on meidänkin kohtalomme. Yrittäjyytemme joutui koetukselle etenkin innovaation ja hallitun riskinoton saralla Sisäinen yrittäjyys minäteknologiana  empowerment

6 Muita havaintojamme Edellisten lisäksi korostuivat myös organisointi- ja verkostoitumiskyvyt, sillä yhteistyökumppaneiden haaliminen ja eri asioiden sopiminen toivat välillä haasteita eri ongelmineen. ”Löydä sisäinen sankarisi!” – Jari Sarasvuo


Lataa ppt "TALVITAPAHTUMA Katriina, Jarkko, JUNSKU, Antti, Petra, Anna-Elina."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google