Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

FEEDBACK TEST KURS 1. WIE WAR DER TEST? /MILLAINEN KOE MIELESTÄSI OLI?/ HOW WAS THE TEST? Passend 14 Schwierig 10.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "FEEDBACK TEST KURS 1. WIE WAR DER TEST? /MILLAINEN KOE MIELESTÄSI OLI?/ HOW WAS THE TEST? Passend 14 Schwierig 10."— Esityksen transkriptio:

1 FEEDBACK TEST KURS 1

2 WIE WAR DER TEST? /MILLAINEN KOE MIELESTÄSI OLI?/ HOW WAS THE TEST? Passend 14 Schwierig 10

3 NEUE WÖRTER? MITEN OPISKELIT UUSIA SANOJA KOTONA?/HOW DID YOU LEARN THE NEW VOCABULARY AT HOME? I wrote new words to my notebook and read them. I also checked the spelling online and listened to the words. Käänsin niitä toistuvasti ja muodostin lauseita niiden kanssa. Kuuntelemalla Kirjoittamalla vihkoon ja Quizlet:tin avulla kertaamalla läksyjen yhteydessä Tein itselleni lappuja, joissa toisella puolella oli sana saksaksi ja toisella suomeksi. Kirjoitin myös sanoja vihkoon ja peitin toisen puolen ja mietin sanan suomeksi/saksaksi. Kertasin usein, kirjoitin ylös vaikeita sanoja, verbejä harjoittelin Quizleteillä. Pyysin äitiä kyselemään sanoja ja toistin ääneen ja kirjoitin paperille. I highlighted the difficult ones, and made my friend/family member ask them for me Kirjoitin ne vihkoon ja sitten luin niitä Lisäilin sanoja lauseisiin. Luin niitä saksaksi ja suomeksi tein quizlettejä Wrote them on a piece of paper and covered the meaning and tried to memorise them that way. Tein itselleni sanakokeita + peitin sanoja tarralapuilla (en osaa selittää, mutta näet tarralappu-systeemin kun katsot vihkoani :D) huonosti Kirjoitin ne eri väreillä vihkoon, jonka jälkeen kirjoitin ne muutamaan kertaan ryhmittäin (der, das, sie tai monikkojen päätteiden mukaan) tavalliselle paperille. Näin ne jäi paremmin muistiin ja myöhemmin voin kuvamuistini ansiosta muistaa miltä paperi näytti ja mitkä sanat olivat missäkin. Kun harjoittelin testejä tai kokeita varten, kirjoitin itselleni sanakokeita joihin vastailin. muistilapuilla peitin aina suomennokset ja kyselin niitä itseltäni Teen aina lappuja, kirjoitan saksaksi toiselle puolelle ja suomeksi toiselle ja yritän opiskella niitä niin kauan, ettei minun tarvitse edes kääntää enää lappuja. Jos en jaksa tehdä lappuja (koska siinä menee paljon aikaa, jos on paljon sanoja) peitän aina joko suomennoksen tai saksankieliset sanat ja toisinpäin. Luen sanat ulkoa ja kirjoitan niitä ylös. silloin tällöin Kirjoittamalla niitä ylös, äitini kyseli niitä minulta. I write them down in the notebook and review them daily.I also download a app in the phone which could help me to remeber more words in German.

4 SELBSTBEWERTUNG Wie war deine Aktivität im Unterricht? /Miten osallistuit tuntityöskentelyyn? / How did you participate in the lessons? sehr gut/oikein aktiivisesti/I was very active 1 Person gut/aika aktiivisesti/quite active 13 Personen schlecht/aika huonosti/I was quite passive 7 Personen osasin usein vaikka en viitannut/I often knew the answers but I didn´t show it 3 Personen Die Hausaufgaben?/Teitkö aina kotiläksyt?/Did you always make the homework? immer/aina/always 15 Personen beinahe immer/yleensä/mostly 8 Personen selten/harvoin/seldom 1 Person

5 KURS OHNE BUCH?/ MILLAISTA OLI OPISKELLA ILMAN KIRJAA?/ HOW DID YOU LIKE THIS COURSE WITHOUT A BOOK? Kivaa. Ei tarvitse kantaa turhaan kirjaa mukana, kun kaikki löytyy tietokoneelta. Tietokonetta tulee joka tapauksessa kannettua mukana, kun sitä tarvitsee muissakin aineissa. Pidän enemmän kirjalla opiskelusta. Se teki todella hyvää! Ei voinut aina vaan ajatella että "no katson kirjasta joskus myöhemmin", vaan oli pakko kirjoittaa asiat heti vihkoon, joka myös auttaa sanojen oppimisessa, sillä sanaan pitää keskittyä kirjoittaessa sitä vihkoon. ihan hauskaa erillaista :) Ehkä hieman hankalaa, tuntui että kaikki on ihan sekaisin.. Kirjassa kaikki olisi suunnilleen järjestyksessä, josta on sitten helppo lukea. Teen myös yleensä kaikki asiat vihkoon mitä nettiin on laitettu. Mutta on vaikea tietää, onko kaikki siellä aivan varmasti. Netti sivulla on myös paljon linkkejä, joista ei ole täysin varma. Kirja on ehkä helpompi, en tiedä vielä. "Olihan se ihan hyvä asia, että me kirjoitettiin asioita alas enemmän.(Ainakin minä)" erilaista, mutta mahdollista Ihan kivaa, onnistui hyvin koneellakin. I feel that is ok. We already have all the information on the website. It is not that necessary to have a book. But if we have one, that would be better anyway. It was okay because the material in wikispaces was really good. Ehkä jollakin asteella hieman vapaamman oloista Toimi hyvin. Tuntuu nyt siltä etten halua kirjoja seuraaviin, mutta ne on jo ostettu. Kaikki materiaali löytyi helposti ja pidin Quizlet- tehtävistä paljon. Ihan ok, ei ainakaan alkeissa tarvita kirjaa Pidin siitä, koska se oli erilaista kuin mihin olen tottunut. Vaikka kirjoja ei ollut, kurssimateriaalit olivat silti helposti löydettävissä yhdestä paikasta. Ihan ok, aika erilaista kuin kirjan kanssa. Aluksi outoa, sillä en ennen ole sellaista kokeillut, mutta kun siihen tottui niin sen systeemin sai toimimaan. I felt like it was better. Mukavaa vaihtelua Kirjan kanssa kivempaa. Kivaa Kaikki opiskeltavat asiat olivat kuitenkin netissä joten ei tuntunut mitenkään kummalliselta. Studying without a book was not as hard as i thought, because the website contained all the information that I needed to know.

6 SEURAAVALLA KURSSILLA TOIVOISIN SEURAAVIA TYÖ- JA ARVIOINTITAPOJA/IN THE NEXT COURSE I WOULD LIKE TO HAVE FOLLOWING ASSIGNMENTS AND ASSESSMENT: enemmän testejä, sillä ne "pakottavat" harjoittelemaan sanastot kunnolla. Jos testi vielä vaikuttaisivat kurssinumeroon paljon se motivoisi vielä enemmän. Some oral assignments Ryhmätöitä paljon! En osaa oikein vielä sanoa. oppisin enämmän saksaa. Vaikka oli jo paljon ryhmätöitä niin enemmän niitä. Same type of tests as this time. Samanlaisia kuin tälläkin kurssilla. kirja Vaikea sanoa... Mielestäni kurssit voisivat jatkua suunnilleen samaan malliin! :) Ainakin yhtä paljon pari- ja ryhmätöitä opeteltsaisiin lisää sanastoa ja lausetten rakennetta. Vaikka testejä on tyhmä tehdä, toivoisin että niitä olisi, koska kun lukee testeihin osaa asiat paremmin kokeessa. Toivon siis lisää testejä. Lisää lauseitten ja kysymysten rakenne tehtäviä. - Kieliopit voisi käydä vielä tarkemmin läpi No idea.

7 KURS 2 Arviointikriteerit/ evaluation criteria 1)Itsearviointi: tavoitteiden asettelu, oppimispäiväkirja Selfevaluation, goal setting, learning diary 2) Testit/tests Wortteste? Grammatikteste? Gruppen- Paararbeiten? Klassenarbeit 23.11. (im Unterricht) Hören und verstehen Lesen und verstehen ? ? ?


Lataa ppt "FEEDBACK TEST KURS 1. WIE WAR DER TEST? /MILLAINEN KOE MIELESTÄSI OLI?/ HOW WAS THE TEST? Passend 14 Schwierig 10."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google