Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ENA6 15.3.2012 TODAY’S SPECIAL. otsikko oltava täysin oikein; numero pitää olla; ei alleviivausta! oma nimi oikeaan yläkulmaan; marginaaliin ei mitään.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ENA6 15.3.2012 TODAY’S SPECIAL. otsikko oltava täysin oikein; numero pitää olla; ei alleviivausta! oma nimi oikeaan yläkulmaan; marginaaliin ei mitään."— Esityksen transkriptio:

1 ENA6 15.3.2012 TODAY’S SPECIAL

2 otsikko oltava täysin oikein; numero pitää olla; ei alleviivausta! oma nimi oikeaan yläkulmaan; marginaaliin ei mitään merkintöjä vähintään kolme kappaletta; ei tyhjää riviä kappaleiden väliin  sisennä (ei molempia!) sanamäärä on laskettava loppuun minä aina ISOLLA I:llä sisällölläkin on merkitystä! (aloitus ja lopetus erityisen tärkeitä) puheessa on oltava aloitus ja lopetus: Ladies and gentlemen! --- Thank you for your attention/time…

3 kirje alkaa AINA ” Dear Sir/Madam,” su r prise always, although, also, altogether… probably percent people make mistakes / a person make s mistakes; many people have tried it vältä : wanna, gonna, gotta, stuff if-lauseeseen EI will:iä tai would:ia  If you were rich, what would you do with the money? Betsy will buy a sports car if she wins in the lottery.

4 slow = hidas (adj.), slow ly = hitaa sti (adv.) for example on the Internet/internet (älä vaihtele) because ei yleensä aloita virkettä  as ( As technology has developed, … ) SPOTPA! (virkkeessä on oltava subjekti!) myself = itse; by myself = yksin, itsekseni ( I have never used Twitter myself/ by myself.) on Facebook

5 another + yksikkö; other + monikko each other now a days Time will tell. There are many conspiracy theories. for good = ikuisiksi ajoiksi ( Frank is gone for good.) It was bright outside. nyt kun = now that

6 receipt = kuitti; recipe = resepti a child – children _ käytä konjunktioita ja sidesanoja hyvä kirjoittaja  ala panostaa sanastoon kun kirjoittaminen on vaikeaa  älä kikkaile, keskity perusverbioppiin (Open Road –kirjat 1-3)


Lataa ppt "ENA6 15.3.2012 TODAY’S SPECIAL. otsikko oltava täysin oikein; numero pitää olla; ei alleviivausta! oma nimi oikeaan yläkulmaan; marginaaliin ei mitään."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google