ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ hyödyllisiä alan palveluita ja vaikutus- ja verkostoitumiskanava energia-alan keskeisiin kysymyksiin Suomessa ja kansainvälisesti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Akavan Erityisalat Opiskelijatoiminta TAKUn koulutuspäivä
Advertisements

Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Tuulivoimaloiden vaikutus valvontasensoreihin toteutettu tutkimusprojekti Markku Sipilä, VTT.
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
T AKU RY Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö Riina Virkkunen Järjestö- ja kehitysvastaava.
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Fortum Power and Heat Oy:n 35 MW lämpölaitos Vammalassa
Energiavuosi 2013 Kaukolämpö
Keskeiset tavoitteet Tasaveroiset toimintaedellytykset ja yhteiset pelisäännöt valvontaan yksityiselle ja julkiselle sosiaalipalvelualalle Palvelusetelin.
STEKAn valtiosektori Puheenjohtaja Pasi Vallivuori GSM pasi.vallivuori(at)coachmasters.fi.
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
KAUKOLÄMPÖ NYT JUUASSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. VERKOSTO.
Itellan Ylemmät Toimihenkilöt ry
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
KAUKOLÄMPÖ ON KAIKKIEN ETU MYÖS SINUN
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
Sosiaalialan Työnantajat ry Sosiaalialan Työnantajat ry on yksityisen sosiaalialan etujärjestö työmarkkina- ja elinkeinoasioissa. Liiton jäsenenä on 1.
Energiavuosi 2014 Sähkö Energiateollisuus ry.
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
95 vuotta yrittäjyyden puolesta!. Suomen Yrittäjät - Yrittäjien oma järjestö Paikallisyhdistykset Aluejärjestöt Toimialajärjestöt Luottamushenkilöt.
Standardit, mitä ne ovat? Jari Välkkynen, Lähde:
Energiavuosi 2013 Kaukolämpö Wilhelms TILASTOTIETOJA 2013  Kaukolämmön myynti (sis. verot) 2310 milj. €  Kaukolämpöenergian myynti31,7 TWh.
Energiavuosi 2014 Kaukolämpö TILASTOTIETOJA 2014  Kaukolämmön myynti (sis. verot) 2330 milj. €  Kaukolämpöenergian myynti31,7 TWh  Kaukolämmön.
Suomalaisuuden Liiton osastojen lähtölaukaustilaisuus Tieteiden talo, Helsinki Sakari Linden, toiminnanjohtaja.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
LAINSÄÄDÄNTÖ JA ERI TOIMIELIMET.  Asetukset: Ylikansallinen oikeus koko Unionin alueella *Esim. paljon Maatalous, kilpailu Direktiivit: Jäsenvaltion.
Energiavuosi 2015 Kaukolämpö Lämmityksen markkinaosuudet Asuin- ja palvelurakennukset Lämpöpumppu: sisältää myös lämpöpumppujen käyttämän.
Hae mukaan JC-kiltaan! Seuraavat paikat haussa :  Kansainvälistymisvaliokunta  Palveluvaliokunta  Teollisuusvaliokunta  Laita hakemuksesi.
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Energiavuosi 2015 Kaukolämpö.
Energiavuosi 2016 Sähkö Energiateollisuus ry.
Tutustumme Kokoomukseen
Energiavuosi 2014 Kaukolämpö.
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ
Lions tietoa uusille jäsenille
Miten korvataan kutistuvat jäsenmaksutuotot
Uimahalli- ja kylpylätekninen yhdistys ry
Suomen liittyminen EU:n jäseneksi
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Kassos ry.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Yritykset 2014 Pohjanmaa.
Yritykset 2015 Pohjanmaa.
Energiavuosi 2016 Kaukolämpö.
Energiavuosi 2017 Kaukolämpö
Energiavuosi 2017 Kaukolämpö
Lions tietoa uusille jäsenille
Päivitetty Energiateollisuus ry
Jukka Leskelä Energiateollisuus ry
SUOMALAISTEN ENERGIA-ASENTEET 2018
SUOMALAISTEN ENERGIA-ASENTEET 2018
Bruttokansantuotteen kasvuennusteita vuodelle 2019 on heikennetty viime kuukausina Teknologiateollisuus Lähde: Consensus Economics Teknologiateollisuus.
Energiavuosi 2018 Kaukolämpö
(päivitetty ) Energiateollisuus ry
MARTTAYhdistysten Sääntömuutos 2019
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
MARTTAYhdistysten Sääntömuutos
Esityksen transkriptio:

ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ hyödyllisiä alan palveluita ja vaikutus- ja verkostoitumiskanava energia-alan keskeisiin kysymyksiin Suomessa ja kansainvälisesti

Energiateollisuus ry Energiateollisuus ry (ET) on sähkön tuotantoa ja hankintaa, siirtoa ja loppuasiakkaille myyntiä, kaukolämmityksen ja kaukojäähdytyksen tuotantoa ja hankintaa, siirtoa ja myyntiä sekä verkkojen ja voimalaitosten suunnittelua, toteutusta, käyttöä, kunnossapitoa ja rakentamista harjoittavien sekä muita alan palveluja tuottavien yritysten, jäsenyhdistysten toimialajärjestö. Liiton tehtävänä on valvoa ja kehittää kokonaisvaltaisesti jäsentensä elinkeino- ja työmarkkinapoliittisia toimintaedellytyksiä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Yhteis- toiminta- jäsen oppilaitos Toimialat Jäsenyys yhdellä tai useammalla toimialalla: Sähköntuotanto Sähkön siirto Sähkökauppa Kaukolämpö Palvelutuotanto + Työmarkkinat Yhteis- toiminta- jäsen alaan läheisesti liittyvä yritys Yhteis- toiminta- jäsen alaan läheisesti liittyvä yritys Varsinainen jäsen tuottaa, siirtää tai myy energiaa tai tuottaa alalle palveluja Varsinainen jäsen tuottaa, siirtää tai myy energiaa tai tuottaa alalle palveluja

Jäsenpalvelut Varsinainen jäsen Yhteis- toimintajäsen Edunvalvonta Kannanotot, lausunnot, lobbaus  Äänioikeus liiton kokouksissa  - Hallitus/valio/toimikunta jäsenkelpoisuus  - Puhelinneuvonta edunvalvonta, tekniikka, juridiikka KattavaSuppea Lakiasiainpalvelu  - Talousneuvonta (KPMG)2h/yritys- Jäsen-extranet  Tutkimus, tilastot  Suositukset, raportit  Tiedotus toimialatiedotteet ja nettilehti  Laadunvalvonta  - Työehtosopimustoiminta, Avustaminen työtuomioistuimessa  Koulutus (maksullista, Adato Energia Oy) 

Adato Energia Oy (ET:n tytäryhtiö) Maksulliset tai osittain ilmaiset lisäpalvelut Koulutustoiminta Julkaisutoiminta –Energiayritysten asiakaslehdet –Energiauutiset –lehti –Kaukolämmön kuluttajaesitteet (ilmaiset) –Sähkön kuluttajaesitteet –Sähköverkkotöiden oppikirjat Kaukolämpöekstra Sähköverkkoekstra Sähkötohtori Energiapaketti Käyttöpaikkarekisteri Uutispalvelu

Maksut Varsinainen jäsenElinkeino- poliiittinen osa Työmarkkina- poliittinen osa Jäsenmaksu Peruste energiamäärä (Palveluntuotannossa peruste palkkasumma) Peruste palkkasumma Informaatio- ja neuvontamaksu Tutkimusmaksu vain kaukolämpötoimialalla EK:n jäsenmaksu Peruste palkkasumma (yli 150 työntekijää: peruste myös jalostusarvo) Yhteistoimintajäsen Jäsenmaksu Kiinteä maksu Laskutus 2 erässä Laskutus 1 erässä Laskutus erikseen Jäsenmaksuperusteet ja jäsenmaksulaskuri nettisivuilla

Liittyminen Tutustu ET:n toimintaan Lue Energiateollisuus ry:n säännöt nettisivuilla Täytä jäsenanomuslomake nettisivuilta palautus PL 100, Helsinki tai Hallituksen hyväksynnän jälkeen Tervetuloa jäseneksi-kirje ja extranet-tunnukset Uusilta jäseniltä vuosimaksut vain niiltä kuukausilta, kun kuulunut liittoon