Gastronomie Finlande -säätiö
Gastronomie Finlande -Säätiö Kerää varoja laaja-alaisesti suomalaisen ruokaosaamisen ja ravintola-alan tukemiseksi Kokoaa suomalaisen kokkikilpailutoiminnan saman katon alle Rahoittaa gastronomisia opintoja ja tutkimusta
Päätavoite: Nostaa Suomi gastronomian huippumaiden joukkoon
Vuoden Kokki
Finaali Gastrossa 18.3.
Bocuse d’Or Maailman arvostetuin ruuanvalmistuskilpailu
Matti Jämsen
Tiimi – Kilpailija Matti Jämsen – Assistentti Ismo Sipeläinen – Valmentaja Pekka Terävä – Presidentti Jarmo Vähä-Savo – Valmennustiimi Hans Välimäki, Markus Aremo, Tapio Laine, Henry Tikkanen
Aikataulu Euroopan kilpailu Genevessä kesäkuussa – Raaka-aineina ruojanpallas ja vasikka Loppukilpailu Lyonissa tammikuussa 2011