Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

EUROSKILLS 2018 Budapest.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "EUROSKILLS 2018 Budapest."— Esityksen transkriptio:

1 EUROSKILLS 2018 Budapest

2 Lentomme Budapestiin lähti 26.9.2018 klo 16.45.

3 Euroskills-logo pääportin vieressä.

4 Euroskills-alueella oli paljon eri maista tulleita kilpailijoita ja katsojia. Monilla mailla oli omat kannustusjoukot mukanaan.

5 Tässä suomalaiset kilpailijat Ulla Rautanen ja Veikko Tahvanainen
Tässä suomalaiset kilpailijat Ulla Rautanen ja Veikko Tahvanainen. Heidän lajinsa oli landscape gardening eli viherrakentaminen. Lajin voitti norjalaiset Karjetta ja Schwoch.

6 Kuvassa tuomarit maistelevat kilpailijoiden tekemiä annoksia.

7 Kuvassa oleva Josefiina Kivero sai kultamitalin floristiikassa ja Suomen joukkueen parhaimmat pisteet. Hän opiskelee tällä hetkellä Keudassa floristimestariksi ja työskentelee samalla Kukka-Ulvilassa.

8 Kuvassa ovat opettaja Mari Murola sekä Kiveron valmentaja Tiina Räihä
Kuvassa ovat opettaja Mari Murola sekä Kiveron valmentaja Tiina Räihä. Räihä kertoi meille hieman kilpailusta ja siihen valmistautumisesta.

9 Tapasimme Tapio Kattaisen, joka on tekninen delegaatti WorldSkills Europe
Business College Helsingissä. Kuvassa myös WinNovan opettajat Leena Seppänen ja Mari Murola. Kattainen kertoi meille muun muassa Euroskills- ja Taitajakilpailuiden eroista.

10 Tässä Sakari Luukkonen kilpailee sähköasennuksessa
Tässä Sakari Luukkonen kilpailee sähköasennuksessa. Lajissa kultaa voitti sveitsiläinen Gerber.

11 Suomen mitalit: Kulta: Josefiina Kivero, floristiikka
Pronssi: Kaisla Heimala, kokki Aino Hakala, lähihoitaja Joonatan Kivelä, elektroniikka Samu Lahti, automaatioasennus Koko Suomen joukkueen pistekeskiarvo oli 689,41 ja joukkue sijoittui mitalipisteissä sijalle 7 yhteensä 28 maan joukosta.

12 Kilpailussa jaetaan lisäksi Medallion for Excellence -tunnustus kilpailijoille, jotka ovat saavuttaneet oman lajinsa keskiarvoa paremman tuloksen. Suomen joukkueesta tunnustuksen saivat: maalaus- ja tapetointi: Reetta Härkonen, Riveria verkkosivujen tuottaminen: Joel Koch, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ravintolapalvelu: Suvi Minkkinen, Gradia hiusmuotoilu: Karoliina Tolvi, Salon seudun ammattiopisto huonekalupuuseppä: Isak Lukkarinen, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu autoasennus: Arttu Kivenmäki, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu

13 Lopuksi kävimme tutustumassa Danubius Flamenco hotelliin
Lopuksi kävimme tutustumassa Danubius Flamenco hotelliin. Myyntijohtaja Bograrka Sóos on ollut vuosia sitten työssäoppimassa Sokos hotelli Vaakunassa Porissa ja on nyt halukas ohjaamaan vuorostaan kansainvälisiä työssäoppijoita.


Lataa ppt "EUROSKILLS 2018 Budapest."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google