Opiskelijatilastointi 20.1.2015 Ammatillinen peruskoulutus, 5647 opiskelijaa Lukiokoulutus, 375 opiskelijaa Oppisopimuskoulutus, 1039 opiskelijaa Huom!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
Advertisements

Jyväskylän koulutuskuntayhtymän
AMK-opiskelijat Pirkanmaalla
Oppilaitosyhteistyö Ammattiopisto Luovissa
OPINTOPOLKU PROSESSIALALALLE
Suomen koulutusjärjestelmä
Nuorisotakuu 2013 Valtiosihteeri Pilvi Torsti Opetus- ja kulttuuriministeriö
MATKAILUALAN PERUSTUTKINTO
TEKNIIKAN JA LIIKENTEEN ALA Ks. Esittelyvideo – Ajoneuvoasentaja. Ks
Kurre Oulun seudun ammattiopistossa Matti Leskelä,
UUDENKAUPUNGIN AMMATTIOPISTO NOVIDA
Jyväskylän aikuisopisto –liikelaitos
Päivitetty Päivittäjä: opinto-ohjaaja Sirpa Puikkonen.
Toimialue Muonio Kolari Pello Ylitornio Tornio Tervola Keminmaa Kemi
Etelä-Karjalan ammattiopisto
KAINUUN MAAKUNTA –KUNTAYHTYMÄN ORGANISAATIO
Jämsän ammattiopisto, aikuiskoulutus
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
OSAOlla on 12 koulutusyksikköä 6:lla paikkakunnalla
Oulun seudun ammattiopisto
Suomalainen koulutusjärjestelmä
Loimaan ( lukien Lounais-Suomen) koulutuskuntayhtymä
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU TAMK TAMKIN RESURSSIT opiskelijaa 187,29 milj. mk 31,5 milj. euro 18 koulutus- ohjelmaa henkilöstö opetushenkilöstö.
Nuorten aikuisten osaamisohjelma Kiipulan ammattiopistossa
Opettajat Suomessa Pedagoginen toimikunta Heljä Misukka koulutusasiain päällikkö Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.
OPPISOPIMUSKOULUTUS Ammatillisen koulutuksen järjestämismuoto Määräaikainen työsopimus Koulutuksesta yli puolet työpaikalla työtehtävien yhteydessä, täydennetään.
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta OPSO ry:n seminaari Tampere Pasi Rentola.
KSAON ORGANISAATIOUUDISTUS 2010
TYÖLLISTYMINEN JEDUN OPISTOISSA TUTKINNOITTAIN VUOSINA Kulttuuriala.
Teknologiateollisuuden tilanne ja näkymät alueittain
YHTEISHAUN AIKATAULU PÄÄSY- JA SOVELTUVUUSKOKEITA JÄRJESTÄVÄ AMMATILLINEN KOULUTUS HAKUKORTTI JÄTETTÄVÄ OPOLLE VIIMEISTÄÄN
Toisen asteen ammatillisen peruskoulutuksen enimmäis- opiskelijamäärät ja aloituspaikat Pirkanmaalla Täyttöaste100 % Enimmäisopiskelijamäärät 2009 ja 2010.
INTIA VERKOSTO JA SKILLS Lajipäällikköpäivät Tapio Kattainen.
OHJAUSJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMISPROSESSIN KÄYNNISTYS Case: Hämeen ammattikorkeakoulu Tapani Pöykkö ja Birgitta Varjonen
Jousto-hanke (ent. Joustavuutta oppimiseen) OPH:n seurantakäynti
Jouni Lehto 1 Tietopuolinen koulutus ja näyttötutkinto oppisopimuskoulutuksen laadun tukena.
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Suomen Lääkäriliitto | Finnish Medical AssociationLääkärit Suomessa | Physicians in Finland Tilastotietoja lääkäreistä ja terveydenhuollosta 2014 Statistics.
Ajankohtaista opetus- ja kulttuuriministeriöstä Kuopio Mari Pastila-Eklund.
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ PaPaLaVa-projektista  Palapelillä laatua valinnaisuuteen  Uutta luova suunnittelu- ja kehittämistehtävä.
Yhteishaun periaatteelliset muutokset 2006 Muutokset vuoteen 2005 verrattuna: yksittäiset arvosanat otetaan pääsääntöisesti ylioppilastodistuksesta lukion.
© 2010 Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry. Ammatillinen koulutus Suomessa 2015 toimitusjohtaja Petri Lempinen Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys.
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
Opi, innostu, työllisty Yhteishaku kevät yhteishaku kevät OSAO kouluttaa kuudella paikkakunnalla.
Pirjo Virtanen Etelä-Suomen läänin ennakointikatsaus  Ennakointikatsauksen tavoitteet  Ennakointikatsauksen sisältö  Käytetyt ennakointiaineistot.
VALITSE OIKEIN. VALITSE AMMATTI. - OPISKELE SATAKUNNASSA!
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Opiskelijatilastointi Ammatillinen peruskoulutus, 5647 opiskelijaa Lukiokoulutus, 286 opiskelijaa Oppisopimuskoulutus, 1071 opiskelijaa.
YHTEISHAKU 2017 Haussa olevat alat Tuplatutkinto Pääsy- ja soveltuvuuskokeet Lisä- ja suorahaku Valma-koulutus.
VSKY:n tarkastuslautakunnan pj
Täältä tulevaisuuteen!
Uudet laaja-alaiset tutkinnot
Tämä diasarja on tarkoitettu opojen käyttöön.
Löydänkö näistä unelmani?
17. Löydä oma alasi s. 81‒83.
Ammatillinen koulutus haasteiden edessä – mitä seuraavaksi?
Tervetuloa Keudaan! SELKO -versio.
Toisen asteen koulutus
Miten 24/7-johtamisesta tehdään irtiottoja?
Päiväopetus / nuorten suomenkielinen koulutus Koulutustarjonta ja haku
Ammattistartin opiskelijoiden sijoittuminen eri aloille 2008
Astetta enemmän! Viitaniemen koulu Anne Venemies, opinto-ohjaaja Gradia Jyväskylä.
SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ
Kainuun ammattiopisto Oppimisen iloa!

OSAAMISTA TYÖELÄMÄN TARPEISIIN
Esityksen transkriptio:

Opiskelijatilastointi Ammatillinen peruskoulutus, 5647 opiskelijaa Lukiokoulutus, 375 opiskelijaa Oppisopimuskoulutus, 1039 opiskelijaa Huom! ei ole tilastoitu ammatillisen lisäkoulutuksen (VOS) opiskelijoita.

Savon ammatti- ja aikuisopisto KoulutusalaOps-perusteinenNäyttö-perusteinenYhteensä Kulttuuriala780 Luonnontieteiden ala1000 Luonnonvara- ja ympäristöala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala sekä Elintarvikeala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Tekniikan ja liikenteen ala Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala Erillisryhmät238 Yhteensä

Opintoala IisalmiJuankoskiKuopioSiilinjärviSuonenjokiVarkausYht. Ajoneuvo- ja kuljetustekniikka Arkkitehtuuri ja rakentaminen Elintarvikeala ja biotekniikka 112 Farmasia ja muu lääkehuolto 19 Kauneudenhoitoala Kone-, metalli- ja energiatekniikka Kotitalous- ja kuluttajapalvelut 32 Käsi- ja taideteollisuus 32 Liiketalous ja kauppa Luonto- ja ympäristöala 86 Maatilatalous 104 Majoitus- ja ravitsemisala Matkailuala 29 Metsätalous 73 Muu OM:n hallinnonalalla järj. koulutus Muu tekniikan ja liikenteen alan koulutus Prosessi-, kemian- ja materiaalitekniikka Puutarhatalous Sosiaali- ja terveysala Sähkö- ja automaatiotekniikka Tekniset terveyspalvelut 15 Tekstiili- ja vaatetustekniikka 46 Tieto- ja tietoliikennetekniikka Tietojenkäsittely 100 Viestintä ja informaatiotieteet 46 Yht Savon ammatti- ja aikuisopisto Ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijamäärä opintoaloittain ja opetuspaikkakunnittain

Savon ammatti- ja aikuisopisto Erityisopiskelijoita 944, joista 30 erityisen koulutustehtävän erityisopiskelijaa Majoitettuja opiskelijoita (ops-perusteinen) 141 Nao-opiskelijoita 2 Yliaikaisia 11 ja ei päätoimisia 116 Toisen koulutuksen järjestäjän perustutkinto-opiskelijoita 96 (Jämsän ammattiopisto 37, muu oppisopimuskeskus 59) Ammatillinen lisäkoulutus (VOS), 738 opiskelijaa (Primuksen tilanne 20.1.) Työvoimakoulutus, 734 opiskelijaa (Primuksen tilanne 20.1.)

Varkauden lukio Päätoimisia opiskelijoita päivälukiossa 275 ja aikuislinjalla 15, yhteensä 290 (Opiskelijamäärätavoite 290) Aineopiskelijoita 85, joista Savon ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoita 54

Savon oppisopimuskeskus Ammatillinen peruskoulutus –306 opiskelijaa –157 työnantajaa Ammatillinen lisäkoulutus –728 opiskelijaa –256 työnantajaa Nuorten aikuisten osaamisohjelma –5 opiskelijaa –5 työnantajaa Yhteensä 1039 opiskelijaa (Opiskelijamäärätavoite 1030)

Savon ammatti- ja aikuisopisto Ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijamäärän tavoite vuoden 2015 tavoite 5720 (vuoden 2014 tavoite 5830) opiskelijamäärä 5647 ( opiskelijamäärä 5741) opiskelijamäärätavoite 5822