Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Advertisements

Yli 94-vuotta yrittäjyyden puolesta
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Vantaan nuorisojärjestöt ry Vannu Perustettu huhtikuussa 2006.
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
AV 1. 2 Historia ●Yhdistys perustettu vuonna 1982 Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa hoidossa olevien lapsisyöpäpotilaiden vanhempien.
Popkatu-yhdistys Ari Tarkiainen, Kajo- seminaari
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
STEKAN YKSITYISEN SEKTORI
Diabetes maailmassa 2012 Yli 300 miljoonaa ihmistä.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Liiku terveemmäksi –päivät 2011 Toiminnanjohtaja Eki Karlsson.
Suomen latu ry Marina Tuura.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Yhdistyksen markkinointi
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
TTL Sosiaalisessa mediassa
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Jäsenyys 2012 Varainhankintatiimi Jäsenyys 2011 Miksi jäseniä? Jäsentavoitteet Mitä jäsenyys on? Jäsenmaksut ja niiden jako Jäsenedut.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Ulkoilureittien vaativuusluokitus Anne Rautiainen, Suomen Latu ry
Rotarien jäsenyydestä ja pysyvyydestä
*HARRASTUS, JOKA KOKOAA PERHEEN* Suomen Islanninhevosyhdistys ja yhteistyökumppanit.
Jukka Läärä puheenjohtaja
Leader-rahoitus Yhdistysten hanke- ja rahoitusinfo
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Jäsenhankinta 2015.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
Lasten päivähoito 2010 Kuntakyselyn osaraportti Salla Säkkinen
Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim Pertti Saloheimo toimitussihteeri, LL.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
95 vuotta yrittäjyyden puolesta!. Suomen Yrittäjät - Yrittäjien oma järjestö Paikallisyhdistykset Aluejärjestöt Toimialajärjestöt Luottamushenkilöt.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
LÄHILIIKUNTA TUTUKSI – HANKE Kohderyhmä: Lapset ja nuoret, perheet Kohdealue: Kuopion kaupunki, lähiliikunta-alueet Taustakuvaus / Lähtökohdat Taustalla.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Toimintasuunnitelma lyhyt katsaus tulevan vuoden kohokohtiin ‣ Uuden strategian toinen vuosi ‣ Suomen Ladun perustehtävä:
Talvipäivä Vuokatissa
Tutustumme Kokoomukseen
Esityslista Kokouksen avaus
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Jäsenhankinta 2017.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Suomen Ladun vuosikertomus 2016
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Nuoret kunnan päätöksenteossa
-kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry.
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.
Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
SF-Caravan ry Tehdään yhdessä.
YLEISDIA. YLEISDIA JOKAINEN LÖYTÄÄ OMAN TAPANSA ULKOILLA Avainlajit Geokätköily, hiihto, pyöräily, talviuinti, retkeily ja sauvakävely Lastentoiminta.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Esityksen transkriptio:

Suomen Latu Liity – se kannattaa

Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö Yli 20 liikuntalajia ja 217 jäsenyhdistystä ympäri maata Jäseniä yli : nuoria, sinkkuja, perheitä, lapsia, aikuisia ja senioreita

Suomen Latu ry Suomen Latu ja sen jäsenyhdistykset tunnetaan liikuttajina, ulkoilun ja retkeilyn tunnustettuina asiantuntijoina sekä ulkoilijoiden asiaa ajavana kaikille avoimena kansalaisjärjestönä.

Miksi yhdistys liittyisi Suomen Ladun jäseneksi?

Yhteisöllisyys, tarjolla samanhenkistä seuraa

Edut Suomen Latu ylläpitää jäsenrekisteriä Ankkuria, yhdistyksellä selailu- ja tulostusoikeudet Tapaturmavakuutus sisältyy jäsenmaksuun Latuyhdistyksillä on vastuuvakuutus Suomen Latu tukee latuyhdistyksiä Suomen Latu markkinoi yhdistystensä tapahtumia Ryhmäalennuksia Kiilopäällä Liikuttaja –lehti luottamushenkilöille 4 x vuodessa Apua, tukea ja koulutusta yhdistystoimintaan Näkyvyys verkossa SL:n sivujen kautta Mahdollisuus järjestää SL:n valtakunnallinen tapahtuma

Latu ja Polku -lehti Monilla tärkein syy jäsenyyteen Suomen Ladun jäsenlehti Ulkoilun & retkeilyn ykkönen Suomessa Levikki Ilmestyy viisi kertaa vuodessa

Kustannukset Jäsenmaksut Suomen Ladulle vuosina 2015 * perhejäsenyys (koko ruokakunta) 22 € * henkilöjäsen 14,50 € * opiskelija- ja nuorisojäsen 8 € (alle 29 v) * rinnakkaisjäsenyys 8 € (jäsen toisessa latuyhdistyksessä) SL tilittää jäsenyhdistyksille niiden osuudet jäsenmaksusta 6 x vuodessa (jatkossa 4)

Lisäksi nämä ovat hyviä syitä … Lasten ja perheiden toiminta Toiminnan perustana ovat metsämörritoiminta, Muumien ulkoilukoulut ja perheliikunta. Tänä talvena Angry Birds –hiihtokoulut. Mahdollisuus kokeilla uusia lajeja Mm. Geokätköily tutuksi –kurssit. Tulossa frisbeegolf -kursseja Hyödylliset jäsenedut Latu & Polku -lehti, jäsenhinnat kohteissa, alennuksia kursseista ja kumppaniyrityksiltä Terveyttä edistävän työn tukeminen Suomalaisten liikuttaminen, liikuntaolosuhteisen edistäminen Ilmaisia ohjaajakursseja

Huomioi tämäkin Suomen Latu ry on keskusjärjestö Suomen Ladun hallitus hyväksyy uudet jäsenyhdistykset Jäseneksi liitytään itsenäisten jäsenyhdistysten kautta Esim. Kangasalan Ladun jäsenet ovat Suomen Ladun jäseniä Jäsenmaksu vaihtelee eri yhdistyksittäin, keskimäärin reilut 20 €/vuosi/hlö Henkilö-, rinnakkais-, opiskelija- ja nuoriso, perhe, -sekä yhteisöhenkilöjäsenyys Ensimmäisenä vuonna yhdistys saa jäsenmaksut itselleen kokonaan!

Tervetuloa mukaan ulkoilijoiden joukkoon! 12