Functional Food and Wellness Innovations 3op Anja-Riitta Keinänen
Syvent ä v ä ravitsemushyvinvoinnin tietous ravitsemus hyvinvoinnin ja terveyden l ä hteen ä liikuntaravitsemus
Syvent ä v ä hyvinvointiravitsemuksen tuotetuntemus Terveelliset tuotteet Funktionaaliset ja terveysvaikutteiset elintarvikkeet elintarvikkeetRavintovalmisteet ja – lis ä t
Syvent ä v ä hyvinvointiravitsemuksen tuotetuntemus eettisyysekologisuusesim.luonnontuotteet, luomutuotteet luomutuotteet l ä hituotteet
Ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien palvelujen suunnittelu ja kehitt ä minen Ravitsemuksen ja terveyden trendit Ravitsemushyvin-vointikonseptittoimialalla
Ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien palvelujen suunnittelu ja kehitt ä minen yrityksessä hyvinvointipalvelujen suunnittelu ja kehitt ä minen ravitsemushyvinvoinnin portaat yrityksen ravitsemusstrategia
Opintojakson yhteyshenkilö: Anja-Riitta Keinänen Microkadun kampus Työhuone S562 Vastaanottoajat (työhuone): ti klo 9-10, to klo 12-14, ti klo tai sovitaan sähköpostitse ti klo 9-10, to klo 12-14, ti klo tai sovitaan sähköpostitse