Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuTiina Mikkonen Muutettu yli 9 vuotta sitten
1
Kulinaariset työpajat 6op Aistinvarainen arviointi tuotekehityksessä Tutkivan, kokeellisen ja kehittävän työskentelyn menetelmät Tuotteen kehittäminen käytännössä Anja-Riitta Keinänen
2
Aistinvarainen arviointi tuotekehityksessä arviointisanastot tuoteominaisuuksien kuvaaminen tuoteprofiilit tuotekehityksessä aistinvaraisen arvioinnin menetelmät aistinvarainen arviointi käytännössä arviointiraadit arvioitipanelit makutestit
3
Tutkivan, kokeellisen ja kehittävän työskentelyn menetelmät Tuotekehityksen lähtökohdat tuoteominaisuuksien muodostuminen molekyyligastronomia Kokeellinen työskentely tuotekehityksessä kokeellisen työskentelyn menetelmät kokeellinen työskentely käytännössä Tutkimus kokeellisessa ja kehittävässä työskentelyssä tutkiva työote tutkiva oppiminen kuluttajatutkimukset
4
Tuotteen kehittäminen käytännössä Toimeksiannot työelämästä ja T&K&I –toiminnasta (Future Food hanke) Tuotteen kehittämisen vaiheet -lähtökohta-analyysit -tuoteideoiden kehittely ja testaus -konkreettinen tuotekehitys -tuotekuvaus -tuoteohjeiden laatiminen -laatuanalyysit -hinnoittelu -lanseeraus ja markkinointi Työskentely Reston uusissa FutureFood tuotekehitys- ja kuluttajatutkimustiloissa (4.krs)
5
Opintojakson yhteystiedot Anja-Riitta Keinänen Yliopettaja, ravitsemis- ja elintarvikeala Työhuone S562 Microkadun kampus anja-riitta.keinanen@savonia.fi 044-7856050 Vastaanottoajat (työhuone S562): ti 22.11. klo 9-10, to 24.11. klo 12-14, ti 29.11. klo 11-13 tai sovitaan sähköpostitse
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.