Punainen: tunteet, vaistot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää? Musta: varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Mitkä ovat ehdotuksen hyvät.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Asenne kohilleen- ja tuas jaksaa!
Advertisements

TUPLATIIMI - YHTEISÖLLISYYS
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Tilkkuilijan värit Saana Karlsson.
John Rawls REILUPELI.
Opitaan ja työskennellään yhdessä
Opettaja ja tunteet.
Valosta 1.
Mä mistä löytäisin sen aiheen?
Näkyvyys Värien huomionherättämiskyky.
Miten koulutusjaoston toimintaa tulisi kehittää? - työpaperi Mustalla kehittämishaaste Vihreällä kehittämisajatuksia / ehdotuksia.
Lyhyt oppimäärä väriopista ja suunnittelusta
1Suomen Motoristit r.y. (c) 2009 Moottoripyörien määräaikaiskatsastukselle ei ole perusteita Teemu S. Lindfors & Santtu Ahonen.
Ohjaustarvearvio ja ohjaustarve kartta/ Ryhmänohjaajan näkökulma
Timo Luukkonen Janne Enberg
Palautetaidot ja opponointi
Miellekartta ja kuvakollaasi Virikkeitä hiekkavalukorujen suunnitteluun Helena Vuorio 2007.
Kotieläimet.
Slideshare koonti Mervi Isola.
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
TEREMOK-TALO.
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
HPH konferenssi Turku 2011 Improving health gain orientation in all services: Better cooperation for continuity of care Koordinaattori Virpi Honkala, STES.
Tervetuloa.
Polkuja –hankkeen näkökulma toisen asteen motivaation mittaamiseen Sami Määttä Jyväskylän yliopisto ja Niilo Mäki Instituutti Elisa Salmi Niilo Mäki Instituutti.
Tieto- ja viestintätekniikka Riina Mäcklin Suvi Syrjälä Oulun Yliopisto 2011.
Palautetaidot ja opponointi
Käyttöohje: Kuinka löytää osasto/piiri. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mitä asenne tarkoittaa?
Ihmissuhteet ja vuorovaikutus, kehittämisen isoin haaste
Satu Lehto Vähän liikkuville koululaisille suunnattujen liikuntakerhojen toiminta koululaisten ja opettajien kokemana Turun Koulut.
Ajatteluhatut Teeman tarkastelua eri näkökulmista
Suomalaisten asennoituminen mainontaan 2009 Perusosa.
Kuinka monenteen diaan asti pysyt perässä? Koita sanoa ääneen monennessako diassa olet ja minkä värinen sen tausta on. Jos sinulla on kaveri vieressä,
Keskustelu, aiheeseen tutustuminen ennalta auttaa yhteistä hanketta oikeaan suuntaan Taustatietojen hankinta suotavaa, jos ei välttämätöntä -> kuvaJOURNALISMI.
Matkailuyrittäjyys 2/2014 Timo Malin. Tehtävä 2: Liiketoimintamahdollisuus 1.Mitä liiketoimintamahdollisuudella tarkoitetaan? 2.Voiko mahdollisuus olla.
TYÖHAASTATTELUUN!. Haastattelustrategiat Vrt. vapaat -- muodolliset Vrt. vapaat -- muodolliset 15 min. -- useita tunteja 15 min. -- useita tunteja Yksi.
Tiedonhaku Käänteinen Inkvisitio 11. (toiminta) 11 ● Itsearviointi ● Opiskelija pohtii mitä uusia asioita on oppinut kurssin aikana? ● Opiskelija pohtii.
TURVALLISTA LENTÄMISTÄ! LENTOVIREBAROMETRI Kuinka varma olen lentäjänä? Tunnit Lentoonlähdöt Vihreä Vireesi on hyvä, mutta ota varovasti. Keltainen Et.
Mervi Väisänen OPINNÄYTETYÖSUUNNITELMAN ESITYS JA OPPONOINTI.
TERVEYSTIETO 8 1. Tunne itsesi. Tunne itsesi Itsetunto tarkoittaa omien hyvien puolien ja heikkouksien tuntemista sekä niiden arvostamista. Kukaan ei.
Hei! Minä olen Mustafa. Minä tulen Syyriasta. Kuka sinä olet? Mistä sinä tulet?
Oma nimi.  Yleistiedot  Aivoriihen tavoitteet  Säännöt  Toiminta aivoriihessä  Yhteenveto  Seuraavat vaiheet.
Liiketoimintasuunnitelman esitys
Kuusi ajattelu-hattua
T y ö h v i n o t a s A j e l ONGO®School – Aktiivista oppimista liikkeessä Ihminen on luotu liikkumaan. Samaa voidaan sanoa ihmisen aivoista. Liike lisää.
reaktio ärsyke valinnan vapaus vapaa tahto minätietoisuus omatunto
Lean Canvas palveluiden suunnittelun ja kehittämisen apuvälineenä
Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä.
Korkeakoulukirjastojen tulokset
Harkkapeliturnaus Halikossa lauantaina INFO!
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä
Finnan käyttäjäkysely 2016
Yleisten kirjastojen tulokset
Finnan käyttäjäkysely 2016
Suomen sisällissota 1918: Sodan syyt
VÄRIT.
Sammonlahden sprintticup reittianalyysit
Luovuusistunto Esittäjän nimi.
304 HJK | P7 Juniorihalli 89,00 m 5,00 m Max 79,00 m 5,00 m 37,00 m
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Hoitotyön ammattilaisen oma jaksaminen
IDEA! Hyvinvointiklinikka
aihe tekstiä SmartArt-kuva, jossa on kuvia punaisella taustalla
Askeleittain opetusohjelma
Liiketoimintasuunnitelman esitys
Luova aivoriihi Esittelijän nimi.
Luova aivoriihi Esittelijän nimi.
TARTU TOIMEEN! – Koulutus toiminnallisen opetuksen kehittämiseen
Esityksen transkriptio:

Punainen: tunteet, vaistot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää? Musta: varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Mitkä ovat ehdotuksen hyvät ja huonot puolet? - Mitä muuta täytyy ottaa huomioon? Valkoinen: informaatio, faktat luvut - Mitä tietoa aiheesta jo on? - Mitä tietoa tarvitaan lisää ja miten se hankitaan? Vihreä: uudet ideat ja näkökulmat - Mitä muita ideoita tai vaihtoehtoja on olemassa? - Voiko asiat tehdä toisin? Sininen: kokonaiskuva, yhteenveto - Kuinka asiaa on lähestytty? - Kuinka asiaa tulisi lähestyä? Keltainen: optimismi, hyvien puolien etsintä - Mitkä ovat ehdotuksen hyödyt ja edut? - Kuinka ne voidaan saavuttaa?

Valkoinen hattu Informaatio, faktat ja luvut - Neutraali ja objektiivinen Mitä tietoa aiheesta jo on? - Mitä tietoa tarvitaan lisää ja miten se hankitaan?

Punainen hattu Tunteet ja vaistot - Vihaa, raivoa ja tunteita – myös myönteiset tunteet - Spontaanit mielenilmaukset ja intuitiot - Millaisia tunteita ja tuntemuksia tehtävä herättää?

Musta hattu Varovaisuus, arviointi, kriittisyys - Looginen, negatiivinen näkökulma - Mitkä ovat ehdotuksen huonot puolet, riskit ja seuraamukset? - Etsitään perustelujen heikkoja kohtia -

Keltainen hattu Optimismi, hyvien puolien etsintä - Halu löytää positiivisia puolia - Mitkä ovat ehdotuksen hyödyt ja edut? - Toiveet, mahdollisuudet

Vihreä hattu Uudet ideat ja näkökulmat - Luovuus - Mitä muita ideoita tai vaihtoehtoja on olemassa? - Voiko asiat tehdä toisin?

Sininen hattu Kokonaiskuva, yhteenveto - Ajatusten organisointi - Kuinka asiaa on lähestytty? - Kuinka asiaa tulisi lähestyä?