Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TURVALLISTA LENTÄMISTÄ! LENTOVIREBAROMETRI Kuinka varma olen lentäjänä? Tunnit Lentoonlähdöt Vihreä Vireesi on hyvä, mutta ota varovasti. Keltainen Et.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TURVALLISTA LENTÄMISTÄ! LENTOVIREBAROMETRI Kuinka varma olen lentäjänä? Tunnit Lentoonlähdöt Vihreä Vireesi on hyvä, mutta ota varovasti. Keltainen Et."— Esityksen transkriptio:

1 TURVALLISTA LENTÄMISTÄ! LENTOVIREBAROMETRI Kuinka varma olen lentäjänä? Tunnit Lentoonlähdöt Vihreä Vireesi on hyvä, mutta ota varovasti. Keltainen Et ole niin hyvä kuin luulet. Punainen Olet ruosteessa! Barometrin käyttö Merkitse tuntisi ja lentoon- lähtöjesi määrä viimeisen 12 kk:n aikana. Piirrä viiva barometriin. Lue valkoisen viivan kohdalta väri ja väriä vastaava ohje. Esimerkki Ohjaajalla 25 tuntia ja 12 lentoonlähtöä. 30 25 20 15 10 5 25 20 30 35 15 10 5 40 Idea: Ole Didriksen

2 TURVALLISTA LENTÄMISTÄ! LENTOVIREBAROMETRI Kuinka varma olen lentäjänä? TunnitLentoonlähdöt Vihreä Vireesi on hyvä, mutta ota varovasti. Keltainen Et ole niin hyvä kuin luulet. Punainen Olet ruosteessa! 30 25 20 15 10 5 25 20 30 35 15 10 5 35 KOKEMUS Kuinka paljon sinulla on kokemusta? Tuntiesi ja lentoonlähtöjesi määrä on yhtä kuin kokemuksesi, mutta tosiasiallinen lentovire on yhtä tärkeä – tai jopa tärkeämpi! TOSIASIALLINEN LENTOVIRE Jos aiot lentämään, mutta sinulla on vähemmin kuin 3 lentoa viimeisen 90 päivän aikana, suositellaan kertauslentoa. SÄÄ Vaativia sääolosuhteita: Tuuli yli 30 km/h Sivutuuli lähdössä/ laskussa Sadekuurot

3 LENTOVIREBAROMETRI Kuinka varma olen lentäjänä? TunnitLentoonlähdöt Vihreä Vireesi on hyvä, mutta ota varovasti. Keltainen Et ole niin hyvä kuin luulet. Punainen Olet ruosteessa! 30 25 20 15 10 5 25 20 30 35 15 10 5 35 Perustavanlaatuisten virheiden määrä voi vähenemisen sijaan kasvaa kokemuksen myötä. Esim. Huono lähestyminen Tarkistuslistan unohdus Kytkemätön ohjain Köyden katkeaminen yllättää Maastolaskuvirhe Ole tarkkaavainen erityisolosuhteissa. Esim. Uusi lentokenttä Uusi konetyyppi Epätavallinan lähtötapa Tuntematon maasto/alue Et ehkä selviydy vaikeista olosuhteista, uudesta konetyypistä tai itsellesi harvinaisesta lähtötavasta. Tarvitset ehkä opettajan apua vireesi parantamiseen. Ole tarkkaavainen myös, jos sääolosuhteet ovat vaikeat. THE LAW OF GRAVITY STILL APPLIES TO YOU TURVALLISTA LENTÄMISTÄ!


Lataa ppt "TURVALLISTA LENTÄMISTÄ! LENTOVIREBAROMETRI Kuinka varma olen lentäjänä? Tunnit Lentoonlähdöt Vihreä Vireesi on hyvä, mutta ota varovasti. Keltainen Et."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google