Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TEREMOK-TALO.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TEREMOK-TALO."— Esityksen transkriptio:

1 TEREMOK-TALO

2 Новые слова Sanoo – говорит Asuu – живёт Asuvat – живут
Haluan asua – хочу жить Talossa – в домике Entä sinä? – А ты? Tule mukaan! – Иди к нам! Mutta – а, но Liian – слишком Juoksevat pois – убегают прочь

3 Se on pieni talo. Se on valkoinen ja kaunis.
Se on Teremok.

4 1. Se on pieni harmaa hiiri. Hiiri sanoo: - Tuk-tuk-tuk
1. Se on pieni harmaa hiiri. Hiiri sanoo: - Tuk-tuk-tuk! Kuka asuu talossa? Minä haluan asua. Nyt hiiri asuu talossa.

5 2. Se on vihreä sammakko: - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää! - Hyvää päivää! Kuka sinä olet? - Vaak, vaak, vaak. Minä olen vihreä sammakko. Entä sinä? - Minä olen pieni hiiri. Hauska tutustua! Tervetuloa! Tule mukaan! Nyt talossa asuvat hiiri ja sammakko.

6 3. Se on harmaa siili. - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää. - Hyvää päivää
3. Se on harmaa siili. - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää! - Hyvää päivää! Kuka sinä olet? - Uh, uh, uh. Minä olen harmaa siili. Entä sinä? - Minä olen pieni hiiri. - Minä olen vihreä sammakko. - Hauska tutustua! Tervetuloa! Tule mukaan! Nyt talossa asuvat hiiri, sammakko ja siili.

7 4. Se on kaunis kukko. Se on musta, punainen ja keltainen
4. Se on kaunis kukko. Se on musta, punainen ja keltainen. - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää! - Hyvää päivää!Kuka sinä olet? - Kukkokiekuu. Minä olen kukko. Entä sinä? - Minä olen pieni hiiri. - Minä olen vihreä sammakko. - Minä olen harmaa siili. - Hauska tutustua! Tervetuloa! Tule mukaan! Nyt talossa asuvat hiiri, sammakko, siili ja kukko.

8 5. Se on jänis-pitkät-korvat. - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää
5. Se on jänis-pitkät-korvat. - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää! - Hyvää päivää!Kuka sinä olet? - Minä olen jänis-pitkät-korvat. Entä sinä? - Minä olen pieni hiiri. - Minä olen vihreä sammakko. - Minä olen harmaa siili. - Minä olen kaunis kukko. - Hauska tutustua! Tervetuloa! Tule mukaan! Nyt talossa asuvat hiiri, sammakko, siili, kukko ja jänis.

9 6. Se on kaunis nuori oranssi kettu-sisko.
- Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää! - Hyvää päivää!Kuka sinä olet? Minä olen kettu-sisko. Entä sinä? - Minä olen pieni hiiri. - Minä olen vihreä sammakko. - Minä olen harmaa siili. - Minä olen kaunis kukko. Minä olen jänis-pitkät- korvat. Hauska tutustua! Tervetuloa! Tule mukaan! Nyt talossa asuvat hiiri, sammakko, siili, kukko, jänis ja kettu.

10  7. Se on vanha harmaa susi. - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää! - Hyvää päivää! Kuka sinä olet? - Minä olen vanha susi. Entä sinä? - Minä olen pieni hiiri. - Minä olen vihreä sammakko. - Minä olen harmaa siili. - Minä olen kaunis kukko. - Minä olen jänis-pitkät-korvat. - Minä olen kettu-sisko. Hauska tutustua! Tervetuloa! Tule mukaan! Nyt talossa asuvat hiiri, sammakko, siili, kukko, jänis, kettu ja susi.

11 8. Se on iso ruskea karhu. - Tuk, tuk, tuk. Hyvää päivää! - Hyvää päivää! Kuka sinä olet? Tuk, tuk, tuk. Kuka asuu talossa? - Minä olen karhu-vaari. Entä sinä? - Minä olen pieni hiiri. - Minä olen vihreä sammakko. - Minä olen harmaa siili. - Minä olen kaunis kukko. - Minä olen jänis-pitkät-korvat. - Minä olen kettu-sisko. - Minä olen vanha susi. - Hauska tutustua! Tervetuloa! Tule mukaan!

12 Mutta talo on liian pieni. Krrrrrakkk
Mutta talo on liian pieni. Krrrrrakkk! Ja hiiri, sammakko, siili, kukko, jänis, kettu, susi ja karhu juoksevat pois.


Lataa ppt "TEREMOK-TALO."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google