SMILE By Ryhmä 6 Hanne Ek Sonja Lepistö Satu Honkala

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
Advertisements

Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
Entä jos… näköaisti surkastuu? Entä jos… ohikiitävä hetki pysähtyy? Entä jos… arki murtuu? Entä jos… aistit.
Oletko VALMIINA OTTAMAAN HATKAT? MITÄ? KERRANKIN AMISTEN OMA TAPAHTUMA?!
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
Ongelma Mikä tuottaa kamppailua oikeudessa? • 1: Tulkinnat yksittäisistä tapauksista • 2: ”Asiayhteyksien” väliset välienselvittelyt • 3: Kysymys siitä,
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Myötäilta I materiaali
Ajolista ja synopsis CoClap muodostuu videosta ja äänestä, jonka tavoitteena on saada kulttuuriratikassa matkustavat ihmiset osallistumaan ja tekemään.
Osaamisen ja sivistyksen asialla AMK-vieraskielisen koulutuksen yhteishaku Annika Grönholm Harek/YO-opas syystapaaminen
ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – Pohjois-Karjalan järjestöpäivät , Kitee PALAUTTEEN PURKU Hanna Kääriäinen 2013.
Katso Aitolasta lisää:
Tuntisuunnitelmat nimi, puhelin, ohjaajan nimi
Tikkurila 10 The City of dreams
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
Kuvakäsikirjoitus.
Viestimetsä Metropolis Mikä Metropolis?  Elokuun lopulla noin 85 kulttuurialan opiskelijaa kerättiin yhteen ja jaettiin ryhmiin.  Yhteistyökumppanina.
 Kulttuuriratikassa Tiina Piiroinen Metropolis 2012 CoCreate Helsinki.
PINSIÖ-SEURAN NUORISOJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 Nuorisojaosto järjesti vuoden aikana monenlaista toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Nuorisojaoston.
Liikunnanopetuksen suunnittelu ja arviointi
Venäjän merkitys kyselyn perusteella on ollut kasvussa: Tänä vuonna sen ilmoitti merkittävimmäksi ulkomaalaisten vieraiden lähtömaaksi jo 70 prosenttia.
Ammattikorkeakoulujen yhteishaut 2013
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Rukouksessa sekä MÄÄRÄLLÄ JA LAADULLA on merkitystä Eri asioita varten tarvitaan eri määrä rukousta ja voimaa. Mark. 9:28-29 "Tätä lajia ei saa lähtemään.
Perusopetuksen ryhmäkoko
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Stadia-Dehko. Taustaa Vuonna 2001 aloitettiin diabeetikoiden hoidonohjaukseen keskittyvä moniammatillinen valinnainen opintojakso Opintojakson tavoitteena.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Toimivia ratkaisuja – monenlaisia ja tuottavia malleja ja onnistuneita urapolkuja on jo olemassa Maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaaminen ja tuki.
L AAJENNETUN TYÖSSÄOPPIMISEN KOKEILUT AUTO JA LOGISTIIKKA.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Marja Susi/TUAS Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Viikko 12 (19. – ) 7.LK TET-VIIKKO Maanantai: (19.3.) -9.LK tukarit: Suunnittelupalaveri klo Tiistai: (20.3.) -6A ja 9D: Ympäristömessut.
Case TOPPIS Ammattiopisto Lappian kokemuksia työpajojen kanssa tehdystä yhteistyöstä Sanna Laihinen.
LUPA KUUNNELLA Metropolia Metropolis 2012 CoCreate HELSINKI.
Entä jos… näköaisti surkastuu? Entä jos… ohikiitävä hetki pysähtyy? Entä jos… arki murtuu? Entä jos… aistit.
Laajennettu työssäoppiminen lähihoitajakoulutuksessa
Ympäristövastuu: Havainnointitehtävän ohjeistus
Lukujärjestys Kevät 2015.
BOOT CAMP -palaute. Kysely Sähköpostitse, porkkanana leffaliput Surveymonkey-lomakkeella Kaksi monivalintaa (“valitse yksi tai useampi”) ja vapaat kentät.
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
21. Kulttuuriala s. 96‒99 Kulttuuriala.
Vertaisohjaajatoiminta - itsearviointi ja auditointi 3/29/2015Tommi Ripatti / Nuorisoasiainkeskus.
MINNO® Innovaatioprojekti Loppukatselmus
Sanaton viestintä Sanattoman eli nonverbaalisen viestinnän osa-alueet:
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
ROT
Tampere NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin!
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
MINNO® Innovaatioprojekti 2014 Loppukatselmus MOLA - Moniammatillinen Lapinlahti Lapinlahden Lähde - Ravintolapäivä
Viikko 22 (28.5– ) Maanantai: (28.5.) - 9.LK: Gaalailta Mikaelissa klo Tiistai: (29.5.) -Koulujenväliset yleisurheilukilpailut ja sukkulaviestit.
Kotiin – Behind the Scenes
Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi.
Metropolis - innovaatioviikko järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulussa nyt neljättä kertaa. Innovaatioprojektia.
Ideoiden ituja Tiistaina
Aloitusseminaarin ohje
Koppi-hanke Minna Saikkonen Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Jyväskylän Lyseon lukio Tikkakosken toimipiste THO / Minna Saikkonen.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Osallisuus musiikin keinoja käyttäen
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
aikasanat sitten ago kuluttua / päästä after mennessä by
Lääkehoidon päivä 2018 Teemana järkevä lääkehoito Vuonna 2018 Lääkehoidon päivä toteutetaan osana Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelman laajaa.
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
KUMMIPÄIVÄ.
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
elokuun virtuaalivesijumpat
Esityksen transkriptio:

SMILE By Ryhmä 6 Hanne Ek Sonja Lepistö Satu Honkala Henriikka Simojoki Niina Vuorisara Santeri Seppälä Kai Hall Marleena Lehtimaa

YLEISKUVAUS METROPOLIS-PROJEKTISTA Metropolis - viikko järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulussa nyt neljättä kertaa. Tänä vuonna mukana on noin 100 eri alojen opiskelijaa; muun muassa kulttuurituottajia, viestinnän opiskelijoita, muotoilijoita, teatteri-ilmaisun ohjaajia, sisustussuunnittelijoita ja musiikin opiskelijoita. Metropolis -viikko toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Helsingin Design Weekin kanssa.  Viikon teemana on tänä vuonna ”CoCreate Helsinki ”. Useat opiskelijaryhmät ottavat kaupunkitilaa haltuunsa yhdessä kaupunkilaisten kanssa moniaistisesti.  Viikko huipentuu pe 24.8. vietettävään kenraaliharjoitukseen ja iltajuhlaan. Metropolis - CoCreate Helsinki toteutuu Helsingin keskustassa viikolla 35: 29.8. – 31.8.2012 (illat klo 15 - 19). Metropolis-viikon tavoitteena on tuoda yhteen eri kulttuurialojen opiskelijoita ja tätä kautta luoda monialaisia ja moniulotteisia kokemuksia kaupunkilaisille.   Kohderyhmä:  Kaupunkilaiset

PROJEKTI SMILE Hymy – Smile. Koostuu videosta, jossa näkyy ihmisten kasvoja mustalla taustalla. Alussa kuvataan vaivaantuneisuutta ratikassa tai bussissa vieraiden ihmisten kanssa, ilmeet ja eleet ovat vaikeita. Vähitellen hymy lähtee kuitenkin leviämään ihmisten keskuuteen ja video saatetaan loppun kunnon naurulla ja ilmeilyllä. Videoon kuuluu liveaction, jossa kännykkä soi julkisessa tilassa kauniille nuorelle tytölle, joka vastaa siihen ja alkaa laulaa John Barryn Smile – biisiä viroksi puhelimeensa rakkaalleen, nauramaste. Laulaja on Savonlinnan oopperan kuorosta. Yllätyselementti on taattu.  Blogimme löydät osoitteesta: http://r6smile.blogspot.fi/

PLUSSIA JA MIINUKSIA Plussat: Sai toteuttaa vapaasti omaa luovuuttaan Tutustui eri koulutusohjelmien ihmisiin Lopputulos näkyvällä paikalla – ei vain omaksi iloksi Aamupala + tarjoilut Bileet  Miinukset: Tiukka aikataulu Eri koulutusohjelmien oppilaat eivät löytäneet paikkaansa toteutuksessa (pääpaino videolla ja äänellä) Kenraaliharjoituksissa perjantaipäivä meni ohi meidän ryhmältä 

SITAATTEJA JÄSENTEN SUUSTA ”Miksi ihmisen on vaikea hymyillä?” ”Kuinka monta vaunua tässä ratikassa on?” ”Tässä saa hyvää esiintymisreeniä!” ”Mikä päivä tänään on?” ”Menikse perjantain kenraali jo?” ”Kuinka kovaa tää ratikka kulkee? –Varmaa jotain satasta” ”Mä voin koodata ne sivut teille” ”Olemme luovia” ”Video onnistui hyvin!!!”

PARANNETTAVAA Olisi hyvä saada mukaan enemmän esimerkiksi ELO:n ja esiintyvän taiteen opiskelijoita. Tuntui välillä, että projektin vetäjät olisivat pitäneet luentoja kerhoikäisille. Olemme aikuisia. Tekniset tiedot raitiovaunussa (PC/MAC) olivat vääriä – vaikeutti tekemistä Ennakkotehtävä oli epäselkeä ja hieman projektiin liittymätön (outo) + miten sokeaelokuvatulkkaukset liittyivät toteutettuun projektiin mitenkään? Mieluiten suoraan asiaan, eli raitiovaunuun, projektiin ja toteutusmahdollisuuksiin