Esittäjä: Päivämäärä rev. 26.07.2007/ hh Suomen Rotary © 2006 ROTARY SHARES Rotary International 2007-08 10 hyvää syytä liittyä rotaryjärjestöön.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kansainvälisen diakonian pohja on Raamatussa
Advertisements

Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT
I T H F. Perustaja Jim Andrews, USA. Fellowshipeista: • Rotary Internationalissa on lähes 100 fellowshipia. • Tarkoitettu joko ammatin tai harrastuksen.
ROTARIUS – MITÄ SE ON? IPDG Aatos Lahtinen
KANSAINVÄLINEN PAL- VELU JA NUORISOVAIHTO
Erja Vihervaara Piirikouluttaja
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
Liikunnan ja kulttuurin PARAS –seminaari Kokkolassa
Rotarynuorisovaihto / Monipiiri VIII 2006 NUORISO- VAIHTO NUORISO- VAIHTO haasteet ja mahdollisuudet PETS 2008.
Rotary on palvelujärjestö Mitä se tarkoittaa käytännössä? Esittäjä Juhani Rouhesmaa, PDG Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
VAIHTOKOKOUS Esittäjä Harri Holm Suomen Rotary © 2008.
ROTARYSÄÄTIÖ OPINTO-OHJELMAT Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15 Tauno Lovén Päivämäärä Suomen Rotary © 2009.
Kansainvälisen lionsjärjestön hyväksymät seitsemän palvelu- ohjelmaa.
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
LOF 2010 Rotaryn yleiesitys 1 Rotary tänään  jäseniä 1.23 milj./ klubissa  mukana 200 maassa ja maant. alueella  palvelee, auttaa, kehittää jäsenistöään.
Yleiskatsaus Ylpeä historia Nykyinen menestys Loistava tulevaisuus.
Vastuullisen varainhankinnan ammatilliset arvot ja periaatteet Pääsihteeri Pia Tornikoski
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Rotary Youth Leadership Awards Rotary Youth Leadership Awards.
Elokuun teemana Rotaryssa on jäsenyys. Klubin jäsenyyskomitean esitelmä Esittäjän nimi Suomen Rotary © 2011 Tätä esitelmärunkoa täydentäen klubin.
Rotary Ystävyysvaihto. Mitä ystävyysvaihto on? Ystävyysvaihto on kansainvälinen rotarien ja heidän perheidensä vaihto- ohjelma, jonka kautta osallistujat.
RIP JOHN KENNY Grangemouth RC D1020, Skotlanti lakimies, tiedekunnan dekaani partiolainen, nuorkauppakamarilainen vaimo: June.
Presidentin tehtävät ja vastuut
ROTARY PALVELUJÄRJESTÖ IHMISKUNTA ON ASIAMME. ROTARY PALVELUJÄRJESTÖ auttaa ihmisiä: KÖYHYYS NÄLKÄ LUKUTAIDOTTOMUUS ALKOHOLI HUUMEET YMPÄRISTÖN SAASTUMINEN.
MIKÄ ON ROTARYSÄÄTIÖ JA MITÄ SE TEKEE? MITÄ ROTARYVUONNA ?
1 Uusi jäsen tulee. Oletko valmis? PDG Juhani Rouhesmaa 2013.
Hamina-Vehkalahden Rotaryklubi ry Perustettu Kunniajäsentä + 46 Aktiivijäsentä.
GSE Rotary D 1410 Hämeenkyrö Risto Härkönen Turku Kupittaa RK.
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
Poliovoidaanhävittää! 1985: : => vähentynyt 99.6 % 99.6 %
KEP yleiskatsaus Seuraavat diat ovat KEP-työpajasta.
ROTARYTIETOUTTA Esittäjä: Heikki Helevuo, kooste HHe
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden.
Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.
Matkalippu tulevaisuuteen KAMPANJA HYVÄN KÄYTÖKSEN PUOLESTA Lauritsalan koulun yläkoululla 11.2 ja Lauritsalan Rotaryklubista; Harri Holm, Isto.
EsittäjäEero Piipponen Päivämäärä Suomen Rotary © 2010 PETS Tallukka,Vääksy.
Rotary Youth Leadership Awards Rotary Youth Leadership Awards.
Rotary Youth Leadership Awards PETS DGN Aatos Lahtinen.
Piiri D1420 UUDEN ROTARYVUODEN SUUNNITTELU HARRY HEDMAN, AG Munkkiniemi-Munksnäs RK President Elects-Training Seminar Dipoli Espoo.
Taitaja2008-tapahtuman vaikutuksista: Kisojen järjestäjän näkökulma.
Rotarytietoutta esitelmä Lahden Rotaryklubi ROTARYJÄRJESTÖ: Perustettu v Chicagossa Perustaja mm. Paul Harris Rotary tuli Eurooppaan v.
Miten turvaamme jatkuvuuden Sopeudu tai häviä, uudistu tai kuole Hannu Ervamaa Suomen Rotary © 2008.
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Klubin johtaminen eettisin periaattein Leila Risteli DG D1400.
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
KLUBIKOULUTTAJA - klubin oma koulutussuunnitelma Esittäjä IPDG/DT Kari Kontula Pori Karhunpää Rk Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
Piirin 1390 rotarysäätiökomitean pj Niko Niemi Rotarysäätiö.
1 Moduuli 5: Leoklubien palveluaktiviteetit. 2 Palveluaktiviteettien suunnittelu Leoklubien palveluaktiviteetit.
NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards Suomen Rotary © 2012.
$ USD PDG Matti Poikolainen, DRFCC D-1390.
Kansallinen liikuntafoorumi IV 3.– Turku Harri Syväsalmi Pääsihteeri Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry.
16. Uskontojen moninaisuus
ICC-toiminta Markku Holopainen
Julkisuuskuvatutkimus
Rotaryn ystävyysvaihto eli RFE Rotary Friendship Exchange
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Rotary International Suomen Rotary © / KOK
Lions tietoa uusille jäsenille
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Mitä hyötyä on olla Lions-klubin jäsen?
KIINNOSTAAKO KANSAIN- VÄLINEN NUORISOVAIHTO ?
vaikuttaminen - järjestötoiminnan perusteet ammattiin
Jäsenyyden kasvattaminen ja klubien vahvistaminen Rotaryssa
Esityksen transkriptio:

Esittäjä: Päivämäärä rev / hh Suomen Rotary © 2006 ROTARY SHARES Rotary International hyvää syytä liittyä rotaryjärjestöön

Suomen Rotary © Mahdollisuus palvelemiseen 2.Ammatillinen verkottuminen 3.Henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen 4.Ystävyys 5.Kulttuurien monimuotoisuus 6.Hyvä yhteiskunnan jäsen 7.Maailmanlaajuinen yhteisymmärrys 8.Viihtyminen 9.Nuorisovaihto ja rotaryperhe 10.Eettinen ympäristö 10 hyvää syytä liittyä rotaryjärjestöön

Suomen Rotary © Mahdollisuus palvelemiseen Rotarit palvelevat sekä paikallisella että kansain- välisellä tasolla Palveluohjelmat kohdistuvat muun muassa terve- ydenhuollon tarpeisiin, nälän, köyhyyden ja luku- taidottomuuden lievittämiseen sekä suuronnetto- muuksien ja ympäristövahinkojen seuraamusten korjaamiseen

Suomen Rotary © Ammatillinen verkottuminen Rotaryn alkuperäinen periaate oli tarjota sopiva foorumi asiantuntijoille ja liikkeenjohtajille Tänään rotarit toimivat liike-elämässä, teollisuudessa, julkishallinnossa ja asiantuntijatehtävissä sekä taiteen, urheilun ja maanpuolustuksen alalla. He ovat päätöksen- tekijöitä ja poliittisia vaikuttajia Rotaryliike on maailman vanhin ja arvostetuin palvelujär- jestö

Suomen Rotary © Henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen Rotaryn jäsenyys mahdollistaa jatkuvan henkilökoh- taisen ja ammatillisen kehittymisen Johtajuusominaisuudet, esiintymistaito ja kommuni- kointi, organisointi ja suunnittelu, ryhmätyötaidot, varojen keruu ja kouluttaminen ovat esimerkkejä ominaisuuksista, joita voidaan harjoitella ja paran- taa rotarytoiminnassa

Suomen Rotary © Ystävyys Toveruus oli alkuperäinen syy Rotaryn perustamiseen vuonna Se on yhä säilyttänyt vetovoimansa Tänä päivänä rotareilla on ystäviä yli 160 maassa, yli rotaryklubissa, minne ikinä he menevätkin Rotarius auttaa rakentamaan yhteenkuuluvaisuutta ja kestävää ystävyyttä

Suomen Rotary © Kulttuurien monimuotoisuus Rotary International on eri maiden rotaryklubien keskus- järjestö Klubit ovat avoinna kaikille etnisille ryhmille ja kielille sekä kaikille poliittisille ja uskonnollisille vakaumuksille Klubit pyrkivät käytännöissään jatkuvasti edistämään suvaitsevuutta

Suomen Rotary © Hyvä yhteiskunnan jäsen Rotary tekee jäsenistään parempia yhteiskuntansa jäse- niä Viikoittaiset ohjelmat pitävät jäsenet tietoisena kotipaik- kakuntansa, maansa ja koko maailman tapahtumista Laajeneva rotaryklubien verkosto ja klubien palveluoh- jelmat tarjoavat laajat mahdollisuudet palveluun ja kans- sakäymiseen

Suomen Rotary © Maailmanlaajuinen yhteisymmärrys Rotarit oppivat ymmärtämään humanitaarisia ongelmia ja heillä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa niihin kansainvälisten palveluprojektien sekä Rotary Interna- tionalin ja Rotarysäätiön vaihto-ohjelmien kautta Rauhan edistäminen on yksi Rotaryn tärkeimmistä päämääristä

Suomen Rotary © Viihtyminen Jokainen rotaryklubi ja rotarypiiri järjestävät juhlia ja muita tilaisuuksia, jotka tuovat vaihtelua jäsenten työ- ja vapaa-aikaan Piirikokoukset, maailmankokoukset, seminaarit ja muut yhteistilaisuudet tarjoavat jäsenille huvia samoin kuin rotarytietoutta, koulutusta ja palvelua

Suomen Rotary © Nuorisovaihto ja rotaryperhe Rotaryliike rahoittaa eräitä maailman laajimpia nuori- son vaihto- ja koulutusohjelmia sekä stipendiaattioh- jelmia Rotaryklubit tarjoavat kehittäviä koulutusmahdollisuuk- sia ja mentorointia tulevaisuuden johtajille Klubit saattavat myös rotaryperheiden jäsenet mukaan moniin sosiaali- ja palveluaktiviteetteihin

Suomen Rotary © Eettinen ympäristö Rotarit toteuttavat käytännössä Neljän Kysymyksen Koetta: Se mittaa sanojen ja tekojen 1)totuudenmukaisuutta 2)tasapuolisuutta 3)hyvää tahtoa 4)hyödyllisyyttä kaikille osapuolille Rotarylle tunnusomaista on alusta alkaen ollut jäsen- tensä kannustaminen korkeaan eettisyyteen työssään ja kaikkien ammattien kunnioittaminen

Suomen Rotary © Kiinnostaako palveleminen rotaryjärjestössä? Ota yhteys oman paikkakuntasi rotaryklubin hallituk- sen jäseneen Lisätietoja: