P06-joukkueen vanhempainilta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Advertisements

Iitin Pyrintö 2014 Yleisurheilijoiden, vanhempien ja toimitsijoiden sekä vapaaehtoisten info Iitin lukiolla torstaina
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
RPS.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
Vanhempainilta Blackbirds -00 Kausi Kausi
Pelaajakysely Tampereen piirin pelaajille 2013 TKT.
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
Loiskeen junioritoiminta
Seuratoiminnan kehittäminen
FC WILD P06 Eerikkilä 11/10/2014. Eerikkilä Agenda Joukkueen kuulumiset Valmennuksen uutiset Tasoryhmät Syksyn ja kesän ohjelma Tapahtumat.
FC Honka Haaste kausi 2015.
PEPO E11 Kausi 2014.
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
Fc Honka B4 Toimintasuunnitelma 2015
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
NuPS T03 Vanhempainilta
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
FC HONKA AKATEMIA.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Vanhempainilta Muury 05- salibandy Joukkue Pelaajia 26 Päävalmentaja Jarno – Muita valmentajia Jarkko, Marko Antti, Markus, Anssi, Ilkka.
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Blues MK 00. Kausi Valmennus: Tuomas Tierala & Toni Lemettinen – Mv-valmentaja Lari Kaukonen Pelaajia 17+3 Tapahtumia väh. 5 kertaa viikossa – 4.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
Vanhempainilta AKRO Ansa kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
MASU VANHEMPAINPALAVERI
Tervetuloa P04 joukkueen vanhempainiltaan
KuPS -09 EDUSTUSJOUKKUE Vanhempainpalaveri.
TOIMENKUVAKARTTA / VALMENTAJAT
Vanhempainkokous.
SalPa P07 Vanhempainilta
LPS T04-06 Haaste VANHEMPAINILTA
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
Valmennuksen pelisäännöt
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
LePa P02 vanhempainilta
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Vanhempainilta AKRO Aava kello
Komeetat B-jun B-jun- joukkuetta Joukkueenjohtajat
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Agenda Erä C01 valkoinen vanhempainilta
GrIFK P
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

P06-joukkueen vanhempainilta 12.2.2014

Agenda: Kokouksen avaus ja käsiteltävät asia – Sami Vanhala NJS:n puheenjohtajan terveiset – Markku Siivonen Pelisuunnitelma, kevät-kesä 2014 – Sami Vanhala Vastuuvalmentajan ”tilannekatsaus” – Matti Kaijomaa Joukkueen ”pelisäännöt” – Jouni Ruuth Avoin keskustelu joukkueen toimintaan liittyen - Kaikki

Pelisuunnitelma, kevät-kesä 2014 FC ja City osallistuvat kolmella joukkueella Opel-liigaan (yksi joukkue 1.tasolle, kaksi joukkuetta 2.tasolle), seura maksaa yhden joukkueen osallistumisen. Piirisarjaan ilmoitettu kolme joukkuetta, seura maksaa näiden osallistumisen. Toukokuussa (2.5) osallistumme 7 joukkueella KäPa:n kevätturnaukseen. 10.5 järjestetään piirin Karuselliturnaus, NJS:n joukkuemäärä tarkentuu myöhemmin. Värisilmäturnaus 14.-15.6, osallistuvien joukkueiden määrä tarkentuu toukokuussa. Hesa-cup 7.-12.7. 16.8. Pingviini-cup ja ”Back to school”-turnaus. Osallistuvat joukkueet tarkentuvat, NJS:stä edustus molempiin tapahtumiin. Miniturnauksiin osallistuminen tapauskohtaisesti.

Valmennuksen tilannekatsaus Vastuuvalmentajan rekrytointi on edelleen käynnissä. Aktiivisia apuvalmentajia tarvitaan lisää 2 – 3 kpl, varsinkin peluuttamisten kanssa haasteita. Kesän joukkueiden määrä riippuu apuvalmentajien määrästä. Poikia riittää 7 joukkueeseen, mutta valmentajia/pelien peluuttajia on tällä hetkellä vain viiteen joukkueeseen. 2005 ja 2006 luokkien tutorina ainakin syksyyn asti toimii Pauliina Miettinen. Tehtävän kuva on lähinnä olla valmentajien valmentaja.

Valmennuksen tilannekatsaus Pelaajien kehittymisen kannalta on ensiarvoisen tärkeä juttu, että pojat treenaisivat/leikkisivät pallon kanssa myös omalla ajalla. Vanhempien tehtävänä on toimia innostajana. Myös muuta liikuntaa on harrastettava, jotta viikoittainen suositus liikuntamääristä täyttyy. Suositus on 2 h/päivä ja huippu-urheilijaksi tähtäävällä 3 h/päivä. Tällä hetkellä futiksesta kertyy viikossa n. 8 – 9 h/viikko riippuen peleistä. Pelitapamme (pallonhallintapeli) tähtää pitkälle tulevaan 7v7/9v9/11v11, tulosta tärkeämpää peleissä on tässä vaiheessa vielä oman sovitun pelitavan noudattaminen ja sen omaksuminen. Muut seurat noudattavat tasojaottelua ja sen vuoksi myös meidän on pakko toimia samalla tavalla, jotta pelit pysyvät tasaisina. Tasojen määrittely haasteellista ja aiheuttaa kovasti keskustelua. United joukkue on avoin kaikille, kriteerinä on sitoutuminen treenaamaan keskimäärin neljä kertaa viikossa. Kesäkautena tullaan toinen Unitedin treeni pitämään Rajamäellä tai Kirkonkylällä. .

Joukkueen ”pelisäännöt” . Joukkueen ”pelisäännöt” Pelaajien pelisäännöt: Iloitsen jalkapallosta ja innostun treenaamaan myös omalla ajallani Keskityn peleissä ja harjoituksissa ja yritän aina parhaani Kuuntelen ja noudatan ohjeita, sekä huolehdin tavaroistani Luotan itseeni ja uskallan yrittää Olen hyvä ja kannustava pelikaveri Suoritan koulutehtävät huolellisesti PPT (Puolen Pelin Takuu) Vanhempien pelisäännöt: Olen omalla käytökselläni esimerkkinä pelaajille sekä kentällä että sen ulkopuolella. Tapahtumiin ei tulla alkoholin vaikutuksen alaisena eikä joukkueen läheisyydessä tupakoida. Huolehdin pelaajan ajoissa harjoituksiin ja peleihin sekä ilmoitan poissaoloista ajoissa. Ymmärrän, että harjoituksia ja pelejä ohjaavat valmentajat. Annan lapseni harjoitella ja pelata rauhassa valmentajien ohjeiden mukaisesti. Peleissä kannustan koko joukkuetta. En anna ohjeita kentän laidalta. En arvostele tuomareita, pelaajia enkä valmentajia. Kentän laidalla pelaajien negatiivinen arvostelu kielletty Varmistan, että lapsellani on asianmukainen varustus harjoituksissa ja peleissä. Kannustan poikaani myös omatoimiseen harjoitteluun ja leikkiin pallon kanssa. Valvon, että lapseni koulunkäynti ei häiriinny urheiluharrastuksen vuoksi .