Sähköpostin käyttö työnhaussa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
URATAKOMON TOP-valmennus. Minkälaisia ongelmia TOP-jakson aikana voisi ilmetä? Opiskelijoiden vastauksia: • Teen virheen • En tule toimeen muiden työntekijöiden.
Advertisements

PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Tutkielman teko Esityksen perustana on käytetty dos. Marja-Leena Sorjosen 1998 tekemää ohjetta: Ohjeita tutkielman tekoon. Tuula Marila
TYÖNHAUN PORTAAT Työsopimus ”Täällä voi harjoitella
Päivitä työnhakutaitosi
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Asianajajan ammatti Päivämäärä Koulun nimi Luennoitsijan nimi.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Esitemalliset kyläsuunnitelmat näyttöön ja käyttöön Kyläsuunnittelutreffit Forssa Johanna Henttinen Pitäjärinki, Linnaseutu ry
Tuomarikirjeenvaihto  Tuomarin kanssa käytävä "keskustelu" kutsusta kiitoksiin. Tuomarien hankkiminen: viidakkorumpu, omat ja muiden kokemukset, Internet,
Auli Jaakkola 1 Palkkatiedustelun tietomallin mukaisen tilastovastauksen luonti Tässä esimerkissä tiedosto tuotetaan excelistä csv-muotoon. 1.Oletetaan,
ITSETUNTEMUS JA OMA OSAAMINEN
KE Teknillisen kemian seminaarikurssi. Seminaariesitykset Ti klo 9-10 Ohjeita esim. –J. W. Niemantsverdriet: How to give successful oral.
TYÖHAKEMUS.
ARVOT Johtaa parempaan (Kohti hyvää elämää) Suojelee Suuntaa toimintaa (Tiedetään mihin pyritään) Yhteinen käsitys suunnasta (Pelisääntöjä) Selkeä rakenne,
Eemeli Pulliainen. 1.Käytä Internet Explorer-selainta 2.Menee sähköpostiisi ja etsi kyseinen kohta OHJEET.
NY Menestyksen avaimet – oma talous hallussa!. Lisämateriaalia NY-ohjelmaan: NY Menestyksen avaimet – Oma talous hallussa! Työnhaku.
Sähköpostin uudelleenohjaus Eetu Maukonen. Avaa selain Etsi sähköpostistasi kyseinen kohta Asetuksista etsi ”Säännöt” ja klikkaa uusi sääntö Sieltä valitse.
Onnistunut tapahtuma Miten teet tilaisuudestasi kiinnostavan? Vaikuttajan näkökulma – Antti Kaikkonen.
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Miten tapahtumani on uutinen?
Haastatteluun valmistautuminen
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
NY Menestyksen avaimet – oma talous hallussa!. Lisämateriaalia NY-ohjelmaan: NY Menestyksen avaimet – Oma talous hallussa! Työnhaku.
SF 2007 (T.Hopeavuoren materiaali & Tekniikan viestintä) TYÖELÄMÄN ARKIVIESTINTÄ Vastaanottaja- ja tilanneanalyysi.
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
RAPORTTIEN JA WWW-SIVUJEN OHJEET Projektityökurssi KLTITE05OH/SU.
TYÖPAIKKA HAKUSESSA Veijo Korhosen luennosta koonnut Soili Fabritius 2007, muokannut Tuija Juntunen 2010.
Päättötyön esittelyohjeet
T Tietoliikenneverkon ja sähköpostin käytön ja valvonnan yleisohje Lisätietoa: intranetista: hakusana ’tietoturvallisuus’ Vastuuhenkilö N.N., yhteystiedot.
Työpaikalla oppiminen Mobiili käyttöön ! Onnistuneella yhteistyöllä tutkintoon –hanke.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Työhaastattelu ja työnhaku Tehtäviä. Keskustelua Onko joku ollut jo työhaastattelussa? Millaisia kokemuksia siitä on? Mitä asioita kannattaa laittaa hyvään.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Erilaisia ryhmäviestintä- tilanteita
sanallisen arvioinnin todistuspohjat:
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
Miten kirjoittaa hyvä apurahahakemus
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Tutkielman teko-ohjeet
Työelämän tekstejä sähköposti.
Työelämäjaksot ja –kurssit opetuksessa – hyviä käytäntöjä ja uusia avauksia Elopäivät 2016 Sanna Tuominen.
TYÖHARJOITTELU.
Puhelinkäyttäytyminen työnhakutilanteessa
Opinnäytetyön otsikko
Luonnontiedeaiheinen projekti
Järjestöt työnantajina
Suomen kirjoituskurssi edistyneille
PITCHAUS Hero 2017.
Vaalit
Aineistosta kirjoittaminen
OP2 4. JAKSO.
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Suomi 4B 3. luento Hurraa!.
Työelämätaidot Työn hakeminen Cv Työhakemus Työhaastattelu Työsopimus
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Esko Sario Varapääjohtaja Contoso Pharmaceuticals Pääkatu 12, Helsinki
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Marttojen powerpoint esityspohja 2019
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Luonnontiedeaiheinen projekti
Esityksen transkriptio:

Sähköpostin käyttö työnhaussa

Sähköpostin käyttö työnhaussa: Yksi hyvä menettelytapa tiedustella työtilannetta valitsemastaan kohteesta Pelkän sähköpostiviestin varaan ei työnhakua tule jättää, vaan soitto perään Tuotava esiin kiinnostus hakemaansa kohteeseen (esim. yritys) ja osoitettava kiinnostus ja sopivuus haettavaa työtehtävää kohtaan Sopivuuttaan työhön voi korostaa kertomalla omista vahvuuksistaan ja ominaisuuksistaan Aikaisempaa työkokemusta tai muuta työn saantiin liittyvää kokemusta on hyvä listata

Sähköpostin käyttö työnhaussa: Voi myös kertoa omasta tilanteestaan (esim. koulusta valmistunut tai kesätöitä hakemassa) Tekstikentän sisältö tulee harkita ja suunnitella, mitä asioita haluaa korostaa Innostuneisuus paikkaa ja työtehtävää kohtaan tulee tuoda esiin, ei kuitenkaan mielistelevää sävyä

Sähköpostia kirjoitettaessa: Työnantajan kunnioitus on syytä muistaa, joten kohtelias tyyli tärkeä Sähköpostiviesti aloitettava tervehdyksellä sekä lopputervehdys ja oma nimi kokonaan Tekstin oltava virheetöntä ja selkeästi luettavaa, tekstin ulkoasu tarkistettava ennen lähettämistä Sähköpostikysely on suositeltavaa laatia lyhyeen ja asialliseen muotoon, ei liiallista tarinointia Omia vaatimuksia työnsisällöstä tai pelisäännöistä ei tule tässä vaiheessa esittää

Sähköpostia kirjoitettaessa: Erillinen työhakemus on suositeltavaa laatia erillisenä liitteenä Viestiin voi sisällyttää kysymyksen, miten työnantaja toivoo menettelytavoiksi jatkon suhteen