SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle 20.11.2010.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Advertisements

Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Suomen Lions-liitto r.y./Presidentti RJ/OE
Sauli Jaara eli Samppa Putkiasentaja 1979
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
Myötäilta I materiaali
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
Popkatu-yhdistys Ari Tarkiainen, Kajo- seminaari
” Tulevaisuus on ammattiosaajissa”. Abilympics-kilpailujen pääperiaatteet •Esteettömyys •Yhdenvertaisuus •Ammatillinen koulutus •Ammattitaito •Työvoimaa.
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
Tiedotuksesta viestintään
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Nenäpäivä-kampanja Raportti KVN:lle Lions Clubs International MD 107 Finland Nenäpäivä-kampanja, PVGD Reijo Ikäheimonen2 Nenäpäivä-kampanjan.
Palvelu ja varainhankinta Miten palvelu- ja varainhankinta kiinnostavaksi?
Mitä on Palvelu- ja varainhankintatoimiala?. Lions Clubs International MD 107 Finland Toimialan esittely, Tauno Laine2 Alustuksen pääkohdat.
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
Digioppi Kick-off Yleistä:  Omnialle ja Varialle on myönnetty € käytettäväksi Digioppi- hankkeen kustannuksiin. Kokonaisbudjetti on.
Suomen Lions-liitto ry
Haastattelu Copyright Thorleif Johansson2 Kotiläksyt Selvitä taustat Nimet oikein! Perhesuhteet Työ, harrastukset Lähteinä mm.: Nettisivut.
Kriisiviestintä Thorleif Johansson Viestintäjohtaja.
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
BPW Finland UUSIA AJATUKSIA TOIMINNASTAMME - MITEN NE TOTEUTETAAN Leena Roivas Puheenjohtaja
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
NUORISOVAIHTO Heikki Koivisto YEC outwards YEC for Belgium, Estonia, Latvia, Lithuania,The Netherlands, USA/PE & MI
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Oppilaitosrakentamisen valtionrahoituksesta Valtionosuudesta valtionavustukseksi Uudenmaan ELY-keskus, Marjo Mäkelä, kulttuuriyksikkö1 =>Vuoden.
Suomen lions-liitto ry/Sihteerikoulutus lyhyt 2011 ,MF
LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
päivitetty Varpu Ylhäinen
Taru Mattsson ja Antti Tuomikoski1 N-piirin koulutustoimikunnan toimintasuunnitelma Kauden aikana koulutustoimikunta toteuttaa monipuolista.
Esityksen suunnittelu N-piirin johtamisvalmennus
RID 1400 Matching Grant Projects Rotary Finland © 2010 RID 1400 Matching Grant-hankkeet 2010 – 2011 Lukutaidon edistämistä yhdessä.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
Jotain siitä -seminaari Kehitysvammaisten Tukiliiton Kaveri-projekti Projektipäällikkö Kati Ruotsalainen.
Sri Lankan Lions-ystävien seura
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
Liite Patu 8/ KIRKKONUMMEN KUNTA Palvelutuotannon käyttäjäkysely
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Miten tuemme Rotarysäätiötä PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Piirileiri Kosmos’15.
Rotary Nuorisovaihto – RYE piiri 1390 Mikko Hörkkö
www.nuorisokanuuna.fi1 Toimintasuunnitelmasta 2014 poimittua Seinäjoki.
Rotaryriihi, www-sivut Pohdittavaa: 1.Ketä varten / kenen tarpeisiin ? 2.Mitä pitää sisältää ? 3.Miten ylläpidetään ? 4.Miten / mihin käytetään ?
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
Rakennetaan vahvempi B-piiri Mitä teet seuraavaksi Alue 2, Espoo Harri Ala-Kulju PID B-piirin rakentaminen 1.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.
Lions tietoa uusille jäsenille
SAKU Toimintamalli kulttuuri.
Lions tietoa Presidenteille
YhdistysviestinNÄN MUUTTUVAT KEINOT
Hyvinkää 100 vuotta.
PiHan toiminta Kickoff
Yhteistyö piirin LCIF-koordinaattorin kanssa
Lions tietoa uusille jäsenille
Lions tietoa uusille jäsenille
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Yhdistysten toiminnasta
Esityksen transkriptio:

SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle

Lions Clubs International MD 107 Finland SKEBA Nuorten bändiskaba 2011, PVGD Reijo Ikäheimonen2 SKEBA 2011 Kaikki piirit ovat mukana ja nimenneet piirivastaavat elokuussa SKEBAn tietopaketti löytyy sivuilta Bändiskaba linkin takaa. Kannattaa tutustua. Facebookissa on SKEBA Nuorten bändiskaba ryhmä, jonka ylläpidosta vastaavat Leot Piirit ja klubit ovat olleet hyvin yhteydessä kuntien nuoriso-, kulttuuri- ja koulutoimiin sekä paikallisiin bänditoimintoihin julisteiden jaon ja kilpailun tunnetuksi tekemisen edistämiseksi. SKEBA 2010 kilpailussa oli mukana 63 bändiä ja nyt tavoitellaan yli 100 bändin mukaantuloa.

Lions Clubs International MD 107 Finland SKEBA Nuorten bändiskaba 2011, PVGD Reijo Ikäheimonen3 Piirin karsintakilpailu Bändit toimittavat äänitteet Lions-liittoon mennessä. Liiton SKEBA -työryhmä jakaa äänitteet välittömästi piirijaon mukaan ja Lions-liitto lähettää ne piirivastaaville. Mikäli piirille tulee vähemmän kuin 4 osallistujaa, niin bändit siirretään naapuripiirin karsintakilpailuun. Piirien karsintakilpailut pidetään mennessä. Karsintakilpailun paikka ja aika ilmoitetaan Pertti Harjulle, heti, kun nämä on sovittu piirissä. Varmistakaa, että karsintakilpailun paikka ja aika on sovittu joulukuun aikana.

Lions Clubs International MD 107 Finland SKEBA Nuorten bändiskaba 2011, PVGD Reijo Ikäheimonen4 Semifinaali ja loppukilpailu Piirien karsintakilpailujen voittajille järjestetään semifinaali Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Loppukilpailu pidetään vuosikokouksen yhteydessä Vaasassa, Ritzissä. Mukana on kuusi parasta bändiä. Paikallinen järjestelyvastuu on 1.VDG Heikki Loukolalla. Kilpailujen seurantaan on yleisöllä vapaa pääsy. Leot ovat mukana kummankin kilpailun toteutuksessa. Työryhmä käy neuvotteluja sponsorien saamiseksi kilpailukulujen kattamiseksi.