IH SIL katsastaja lentokelpoisuustarkastaja koulutus 2009 Jämi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SK 64 Rakennusten sähköasennukset
Advertisements

Kyläradio Koulutus Kuinka teen paremmin • Puhu yksityiskohdista – ei yleisestä • Anna kuuntelijoille kuvia • Aloita aina parhaalla palalla.
Toholammin Naisvoimistelijat
YHTEISTYÖN JA PROJEKTIN MERKITYS RAUMAN KAUPUNKI Vammaistyön päällikkö Vesa Kiiski.
10 RUUSUA SINULLE!.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Märsky Koripallovalmennus.
Pohjoisenalueen joukkue Eteläalueen joukkue Länsialueen joukkue
Tuulivoimaloiden vaikutus valvontasensoreihin toteutettu tutkimusprojekti Markku Sipilä, VTT.
Myötäilta I materiaali
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tikkurilan Palloseura
Ennakkomaksut Saadut ennakkomaksut Maksetut ennakkomaksut Muut ennakot
 JYMYN URHEILUKOULU TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN TARKOITTAA MONIPUOLISTA LIIKUNTAA 1-2 KERTAA VIIKOSSA (maanantai, keskiviikko)  URHEILUKOULUN MAKSU x €
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
RAKENTAJAN KURSSI Kangasverhoilu
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
Uuden työehtosopimuksen keskeinen sisältö Otaniemi
KOKE GOLF Tarvo Viita-aho.
JOHTAJIIN KOHDISTUVAT ODOTUKSET
Suomen Oppimiskeskus ry Projektipalaveri Outi Vahtila.
TYÖEHTOSOPIMUS JA PALKKA
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Itellan ylemmät toimihenkilöt ry VIESTINVÄLITYS- JA LOGISTIIKKA-ALAN YLEMPIEN TOIMIHENKILÖIDEN TYÖEHTOSOPIMUS Ja INFORMAATIOLOGISTIIKKA-ALAN YLEMPIEN TOIMIHENKILÖIDEN.
ENERGIAKATSELMUSPÄIVÄ Pietarissa Hyviä käytäntöjä ja tuloksia Suomen energiakatselmusohjelmasta Seppo Silvonen, Head of Unit.
2. Vuokaaviot.
Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.
HOPS eli Henkilökohtainen OPiskeluSuunnitelma
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
HANKEPÄÄTÖS = Päätös hanketuesta = Tukipäätös = Myöntöpäätös Marjo Lindholm Keskipiste-Leader ry.
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Sosiaalinen kuntoutus
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
Testaus Testaus Testauksella pyritään löytämään virheitä, jotka sitten korjataan. Yksittäinen testi on yleensä ohjelman suoritus (tietyillä.
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Kansallisten palveluiden kehitystyön ohjaus Pekka Linna.
Kuvakäsikirjoitus Jonna ja Sara. Ensimmäinen kohtaus Kohtauksen sisältö: Luokassa keskustellaan yhteisistä käyttäytymissäännöistä.  yleiskuva luokkahuoneesta.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Copyright 2009 TietoEnator Corporation Metla Tietoarkkitehtuuri Väliraportin esittely Lasse Akselin Lead Enterprise Architecture Consultant.
URHEILUNETTI. URHEILUNETTI - Mehiläisen uusi työkalu urheiluseurayhteistyöhön Urheilunetti - Mehiläisen uusi työkalu urheiluseurayhteistyöhön - Urheilunetin.
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
KASVIVÄRJÄYS Näin värjätään suomenlampaan villaa kasveilla.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Kuovi-projekti 1. Väliesittely Projektiorganisaatio Jäsenet: * Antti Hedlund * Juho Kortelainen * Jaana Ojala * Juhana Pikki Tilaaja ja tilaajan.
Kuovi-projekti 2. Väliesittely Projektiorganisaatio Jäsenet: * Antti Hedlund * Juho Kortelainen * Jaana Ojala * Juhana Pikki Tilaaja ja tilaajan.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Opiskelun, oppimisen ja opetuksen prosessit Synergiaryhmä Pekka Linna, CSC.
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry Järjestön tarkoitus on tukea sotainvalideja ja heidän puolisoitaan sekä leskiään heidän viimeisinään elinvuosinaan ja.
Suomi 2A Kirjasto: Helsinki, Espoo, Vantaa.
TAMPEREEN YHTEISJÄRJESTÖ JHL RY.N
Matematiikkaa 3a, Kertausjakso Lukuja © Varga–Neményi ry 2016
Klubivastaavien koulutus alue, Espoo
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Viikonpäivät ja kuukaudet
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
Opiskelun, oppimisen ja opetuksen prosessit
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Voit tulostaa tämän mallin ja käyttää sitä seinäkalenterina
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Järki Pelto Eija Hagelberg
Esityksen transkriptio:

IH SIL katsastaja lentokelpoisuustarkastaja koulutus 2009 Jämi

Toimintamalli Olette sitoutuneet hoitamaan harrastekatsastustoimintaa Saatte siitä naurettavan korvauksen Toiminta edellyttää teiltä joitakin velvollisuuksia Teidän on ilmoitettava järjestelijälle oletteko käytettävissä vai ette Jos olette ja saatte tilauksen hoidettavaksenne on siitä ilmoitettava tilaajalle pikaisesti Sen jälkeen on toimittava niin kuin on sovittu tilaajan kanssa Sitten suoritatte katsastuksen niin kuin tilaajan kanssa on sovittu ja toimitatte tarvittavat asiakirjat sinne minne kuuluukin Kun olette suorittaneet sovitut asiat on teillä 30 päivää aikaa laskuttaa toimenpiteistä Sitten saatte naurettavat korvauksen tilillenne kunhan ne ovat kirjautuneet järjestelmään Yhtään katsastusta ei makseta jos niitä ei löydy järjestelijän kaksi kertaa kuussa päivittyviltä listoilta Itse sopimianne katsastuksia ei makseta jos ne eivät ole kirjautuneet järjestelmään

Matkalasku ohje Ilmailuliiton toimistolta on tammikuussa 2009 lähetetty matkustusohje jota käytetään kuluvana vuonna. Siinä on mainittu, että matkalaskut tulee toimittaa SIL:n toimistolle 30 päivän kuluessa matkan suorituksesta. Asiaa ei ilmeisesti ole mielletty luottamushenkilöiden piirissä tärkeäksi. Tässä teille nyt tarkennetut ohjeet joita noudatetaan kirjaimellisesti 1.8.2009 alkaen. Matkalaskut on toimitettava SIl:n toimistolle 30 päivän sisällä matkan päättymisestä, pois lukien matkalaskut joihin luottokorttimaksuja muissa valuutoissa kuin euroissa, nämä matkalaskut on toimitettava SIL:n toimistolle 60 päivän kuluessa matkan päättymisestä. Jos edellä mainitut aikarajat ylittyvät niin matkalaskuja ei makseta. Jos matkalaskuihin sisältyy ostettuja palveluita, niin kuitit tai tositteet mistä oston suuruus euroina selviää on liitettävä mukaan matkalaskuihin. Nyt annamme aikaa 1.8.2009 saakka selvittää matkalaskut jotka ovat syntyneet ajalla 1.1.- 30.6.2009 aikana. Tämän jälkeen tätä ohjetta noudatetaan kirjaimellisesti.

AIR T16-4 7. HARRASTEILMAILUN KATSASTUSPAIKAT JA -PÄIVÄT Räyskälä EFRY Huhtikuun ja syyskuun neljäs lauantai Muut lentopaikat Nummela EFNU Toukokuun toinen lauantai Hyvinkää EFHV Toukokuun kolmas lauantai Menkijärvi EFMN Toukokuun neljäs lauantai Pudasjärvi EFPU Elokuun kolmas lauantai Selänpää EFSE Elokuun neljäs lauantai Kymi EFKY Syyskuun ensimmäinen lauantai Imatra EFIM Syyskuun toinen lauantai Piikajärvi EFPI parittomat vuodet Syyskuun kolmas lauantai Oripää EFOP parilliset vuodet Syyskuun kolmas lauantai Malmi EFHF Joka kuun toinen ja neljäs keskiviikko Kaikissa lentopaikoilla vakiopäivinä suoritettavista katsastuksista on tilaus tehtävä ohjeessa mainitulla tavalla.

Silliä Tänään Lentonäytös Malmilla Harraste ilmailun vuosi Korjauksia asioihin

Kysymyksiä?

Osallistujat SUOMEN ILMAILULIITTO RY:N HARRASTEILMAILUN KATSASTAJAT Juhani Huoviala Ari Ikkala Mikko Jaakkola Markku Koivurova Kari Lappalainen Jouni Laukkanen Jouko Lehikoinen Matti Penttilä Seppo Pulkkinen Aki Suokas Jukka Taimio Arvo Taupila Elias Viitanen Markku Väisänen

Osallistujat Esitetyt uudet katsastajat Sari Aatolainen Kari Aspiola Jarmo Hakala Jukka Hälinen Jarno Koponen Pekka Korhonen Kari Lappalainen Mika Mustakangas Mikko Nikunen Markku Salminen Martti Sucksdorff Marko Winblad

Osallistujat SIL:n lentokelpoisuustarkastajat John Castren Mika Harala Juha Kettunen Markku Kiiski Hannu Korhonen Sampo Kukkola Mikko Lahti Pentti Lahti Pertti Lehtinen Hannu Mäkeläinen Reijo Mäkeläinen Teemu Saarikko Reijo Saarinen Antti Taimioja Seppo Taipale