Keskuspuiston ammattiopisto Ava - koulutus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maahanmuuttajien joustava perusopetus
Advertisements

OP1 –kurssi ykkösille •I koulupäivä  lukio-opiskeluun orientoituminen (osa I) 2h ryhmänohjaaja  kurssivalinnat ja kurssivalintaohjelma 1h opinto-ohjaaja.
Lavian lukio.
10 hyvää syytä tulla Lavian lukioon.
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
Raahen Ammattiopisto Ammattistartti
Orientaatio ammatillisiin opintoihin NITOJA-hankkeen päätösseminaari Ulla-Maija Arminen Ulla-Maija Arminen.
Kaustarin Pienten lasten koulu
Harvialan koulu ja päiväkoti
Viikko 15 (9. – ) Maanantai: (9.4.) -2. PÄÄSIÄISPÄIVÄ; ei koulua Tiistai: (10.4.) LK: Valinnaisaine-INFO auditoriossa klo Keskiviikko:
Oppivelvollisuus Perusopetus on maksutonta yleissivistävää opetusta, jota annetaan kaikille Suomessa vakinaisesti asuville lapsille. Kaikki lapset ovat.
Ohjaus työtehtävänä.
PERUS- JA ERITYISOPETUS
LÄHIHOITAJAKOULUTUS tutkinnon laajuus 120 ov
Oulun aikuislukio 2014.
Perusopetuksen jälkeinen lisäopetus
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Kevään tapahtumia: MA – KE 10. – B leirikoulussa TI – KE 11. – A yökoulussa KE ABC ja 4B opintoretkellä Savonlinnassa TO –PE 13. –
Viikko 14 (2. – ) Maanantai: (2.4.) -9B: Pankkivierailu (lähtö klo 9.45) Tiistai: (3.4.) -9.LK: Ammattistarttiin tutustuminen ilmoittautuneille.
Joensuun normaalikoulun opetussuunnitelmatyö
Viikko 18 (29.4. – 3.5.) Maanantai: (29.4.) - Tiistai: (30.4.) -9.LK: Rästikoe klo 8 luokassa C LK: Susiniemi -9.LK: Tanssiaiset klo Keskiviikko:
Tiistaina klo 18 6B-luokassa
Oman äidinkielen ja kotikielen opiskelun merkityksestä
Kampanja erilaisten hyvien tekojen huomaamiseksi on viikoilla 7 ja 8. Tee itse hyvää ja ilmianna kaverisi! Huomioi toisia edes pikkuriikkisen paremmin.
KULOMÄEN KOULUN TEHO-HANKE
Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Lapissa - LÄPSY Toteuttajatahot Rovaniemen koulutuskuntayhtymä: Lapin ammattiopisto Lapin matkailuopisto.
OPISKELIJAKYSELY Tulokset Toisen asteen yhteys - hanke.
Yleistä koulunkäyntiin liittyen
Harvialan koulu ja päiväkoti
Pedagogisen toimikunnan kymmenennen kokouksen muistio
Viikko 12 (19. – ) 7.LK TET-VIIKKO Maanantai: (19.3.) -9.LK tukarit: Suunnittelupalaveri klo Tiistai: (20.3.) -6A ja 9D: Ympäristömessut.
10-luokka Etelä-Pohjanmaan Opistolla
JOUSTAVA ESI- JA ALKUOPETUS OJOISTEN LASTENTALOSSA
Kirjastomme lainausajat alaluokille: MA – TO klo – PE klo – Muista ottaa lainauskorttisi mukaan! Välipala ma-to klo 13 (myös alakoulun.
Maanantai perehdytys Maanantai perehdytys Tiistai Matin ohjaaminen 7.6. Koulunkäyntiohjaa jan viikko 7.6. Koulunkäyntiohjaa jan viikko.
ESIOPPILAASTA KOULULAISEKSI
Ohjaajien perehdytys Tero Leinonen Koordinaattori Lasten tiedekerhot- ja leirit Kesä 2014.
TIEDON SIIRTO SIIRTYMÄVAIHEESSA
TIETOA VAPAAEHTOISEN A2-KIELEN (SAKSA, RANSKA) VALINTAAN LIITTYEN
Tiedotustilaisuus koulutulokkaiden vanhemmille ti
Toisen asteen koulutus
VANTAAN TEHO-HANKKEET Kehittämistoiminnan tavoitteena on jalkauttaa uuden erityisopetuksen strategian (2007) linjauksia paikallisiin käytänteisiin. Strategiassa.
Viinijärven koulun vanhempainilta 23.4.
OPPILAANOHJAUS YLÄKOULUSSA
Esiopetuksen vanhempainilta Kirkkojärven koululla
Koulutulokkaiden vanhempainaamu Keskiviikko klo 8.30 – 10 TERVETULOA!
OPISKELIJAKSI KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTAAN. Opiskelu Kasvatustieteen kandidaatti –3 vuotta –180 op Kasvatustieteen maisteri –2 vuotta –120 op.
TERVETULOA LENTÄVÄNNIEMEN KOULUUN
Tiedotustilaisuus koulutulokkaiden vanhemmille keskiviikkona
Tiimikoulu Raimo Laaksonen ja Vesa Joutsen
VALMA-koulutus Edupolissa
Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto
Ammatillisen koulutuksen valtionosuusrahoitus vuosi >
TET =Työelämään tutustuminen
OP1.3 Jussi Lounassalo.
ERITYISLUOKKA 7 -9 H Tehtävä Yhteystiedot Miten Luokkaan siirtyminen
Lukujärjestys 2A Muuta... klo MA TI KE TO PE x x1 x2
= YLIOPPILAS-KIRJOITUKSIIN VALMENTAVA KOULUTUS
OPPILAANOHJAUS YLÄKOULUSSA
ERITYISLUOKKA 7-9J Elokuu 2016 MIKSI Yhteystiedot MITEN OHJAUS
Henkilökohtaisen ohjaajan / avustajan kriteerit
Ekaluokalle 2017.
Alakoulusta yläkouluun
Welcome to Könönpelto School
TET =Työelämään tutustuminen
Jenita Rantakokko, Jenni Hätälä, Maarit Kinnunen, Inka Hyttinen
TERVETULOA TÖÖLÖN ALA-ASTEEN KOULUUN Vanhempaininfo ke 16. 5
Yleisen tuen lapsen 1. luokalle ottaminen
TURUN Lyseon koulun esittelyilta
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus vankilaopetukseen
Esityksen transkriptio:

27.9-1.10.10 Keskuspuiston ammattiopisto Ava - koulutus Työelämäjakso 2 vk 27.9-1.10.10 Keskuspuiston ammattiopisto Ava - koulutus 4.10.-8.10.10 Meriusvan alakoulu

Keskuspuisto Ava- koulutus Opintoihin valmentavan opetuksen ja ohjauksen (AVA ) tavoite: Opiskelija saa mahdollisimman todenmukaisen kuvan koulutusvaihtoehdoista sekä erilaisista ammateista Todenmukainen tieto työelämästä Tukea opiskelijan sijoittumista jatko-opintoihin Saatu tieto ja kokemus auttavat omien mahdollisuuksien ja tavoitteiden selkiyttämisessä.

Keskuspuisto Ava - koulutus Ava - ryhmässä on kahdeksan 16-20-vuotiasta opiskelijaa ( 2 tyttöä, 4 poikaa) Opiskelijoilla kehityksen viivästymää, oppimisvaikeuksia ja autistisia piirteitä Ryhmässä työskentelee ammatillinen erityisopettaja ja ohjaaja Koulupäivä klo ma - to 9.00-15.00, pe klo 9.00-13.00

Keskuspuisto Ava-koulutus Opetettavia aiheita viikon aikana: Aamuisin sanomalehtikatsaus Kotitalous Liikunta Atk Itsetuntemus Ammatilliseen koulutukseen tutustuminen Ruokaostosten tekeminen ryhmissä Perjantaisin ruokailu ravintolassa Oma oppimispäiväkirjan kirjoittaminen päivän päätteeksi

Keskuspuisto Ava-koulutus Omat työtehtävät: Opiskelijoiden henkilökohtainen ohjaaminen tunneilla Ammatillisesta koulutuksesta kertominen

Ava- ryhmän luokkatila

Ava - ryhmän lukujärjestys

Meriusvan koulu Koulu on esi- ja alkuopetusikäisten lasten koulu, jossa on: Yhdysluokat (1-2A, 1-2B, 1-2C, 1-2D ja esi-1-luokka) Esiluokka, jossa on maahanmuuttajaoppilaita sekä suomea äidinkielenään puhuvia oppilaita Koululykkäyslasten starttiluokka Koulu on ympäristö- ja luonnontietopainotteinen Koulu on myös oppimiskeskus, jonka toimintatapoihin käydään tutustumassa eri puolilta Suomea Koulu järjestää myös koulutusta eri teemoihin liittyen

Meriusvan koulu Opetus- ja kasvatustyön päämääränä on taata oppilaille turvallinen ja hyväksyvä työskentelyilmapiiri, jossa opitaan hyvä luku- ja kirjoitustaito sekä matemaattiset valmiudet Esiopetuksen osalta päämääränä on tukea erityisesti koululaiseksi kasvamista sekä mahdollistaa pehmeä ja joustava kouluun siirtyminen Koulussa painotetaan myönteisen itsetunnon kehittymistä, omatoimisuuteen ohjaamista, yhteistyökykyä, erilaisuuden hyväksymistä ja empaattisuutta, sekä hyviä tapoja.

Meriusvan koulu Starttiluokalla on 10 oppilasta joilla on erilaista tuen tarvetta: puheen kehityksessä puutteita suomen kielessä keskittymis- ja tarkkaavaisuushäiriöitä tunne-elämän häiriöitä Koulupäivä on klo 8-13 välillä Ryhmässä työskentelee erityislastentarhanopettaja ja avustaja Koulussa on iltapäiväkerho

Meriusvan koulu starttiluokka

Meriusvan koulu Starttiluokan kuvia

Meriusvan koulu Esiopetusryhmässä on 25 6-vuotiasta lasta Esi- ykkösluokassa on 15 esiopetusikäistä ja 10 ykkösluokkalaista > opettajina toimivat lastentarhanopettaja sekä luokanopettaja 1-2 luokassa on 9 ykkösluokkalaista ja 15 kakkosluokkalaista > opettajina toimii kaksi luokanopettajaa ja luokassa on myös avustaja

Meriusvan koulu esi- ja ykkösluokka

Meriusvan koulu esi- ja ykkösluokan leponurkkaus