Raamatun tekstien valossa.VKR.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Rukous JEESUKSEN nimessä.
Tosi Kirkon Seitsemantoista Kohtaa 1.Kristus järjesti kirkon (Ef 4:11-14) 2.Tosi kirkolla tulee olla Jeesuksen Kristuksen nimi (Ef 5:23) 3.Tosi kirkon.
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Viides etappi
Pikkupoika kysyi isältään...
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Perusta, jolle rakennamme Asko Matikan opetus Lapualla
Totuus.
Arkki Varustamo Raamattukoulu
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Aikamme harhat ja totuustesti.
1. Tim 2: 1-4 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 2. luvussa Paavali antaa käytännön ohjeita oikeaan jumalanpalveluksen viettämisen. Kysymyksiä,
Paavalin kirje Filemonille
1 Ihmissuhdetarpeiden täyttäminen lapsen elämässä Raamatullinen malli terveiden ihmissuhteiden saavuttamiseksi.
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
Suklaa on vihannes.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Kohti aikuista kristillisyyttä
A ja O Ilm.1:8. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
Puhu parin kanssa. Millainen sinun perhe on. - Minulla on pieni perhe
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Vastuun tasot Tukikohta-seurakunnassa
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” Mark 16:15 Kuka käskee ja ketä ? Mikä on minun paikkani ja osuuteni ? Yhdessä.
Säännöt 30 kuvaa 45 sekuntia / kuva 10 sekuntia kirjoitusaikaa Vastaus suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, tieteellisellä nimellä tai sen 3+3 lyhenteellä.
Säännöt 30 kuvaa 45 sekuntia / kuva 10 sekuntia kirjoitusaikaa Vastaus suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, tieteellisellä nimellä tai sen 3+3 lyhenteellä.
Rukousviikon tarkoitus:
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI   Ensimmäinen etappi
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Tulikonferenssi- koulutus osa 1. Merihädässä Jollemme ymmärrä tai edes halua ymmärtää kadotettuna olemisen epätoivoa ja vakavuutta, meillä ei tule koskaan.
Valittu kansa – Israel vai me?
Harrastajatutkinto Säännöt Pisteytys 30 kuvaa 45 sekuntia / kuva
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Pyhiinvaellus Lainkuuliaisesta kansalaisesta Jumalan lapseksi
Hepr. 1:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Heprealaiskirjettä on vanhastaan sanottu Paavalin kirjeeksi heprealaisille. Tässä määrittelyssä lienee kaikki väärin.
Esa Fabrin Ihmisen kasvu, muutos ja ahdistus 1/3 Ihmisen elämässä kasvu ja muutos liittyvät jatkuvasti toisiinsa Myös persoonallinen, perusteissaan.
Viides etappi PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI.
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Jorma Heikkinen Häpeä Sisällysluettelo: sivu: Mielisairaan leima on syvää sosiaalista häpeää3 Mielenterveysongelman hävettävyys………………4.. Kohtaisinko oman.
KORIPALLON VIRALLISET PELISÄÄNNÖT 2014
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Kahdeksas etappi
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Mitä asenne tarkoittaa?
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Suomi palaa 2011 EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi Mahdollisuus vaikuttaa lähetyskäskyn toteutumiseen Itämeren alueella EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Kuinka monenteen diaan asti pysyt perässä? Koita sanoa ääneen monennessako diassa olet ja minkä värinen sen tausta on. Jos sinulla on kaveri vieressä,
EK102b Uuden testamentin teologia Luennot Petri Luomanen Eksegetiikan laitos.
Katumuksen sakramentti
RAAMATTU Muistiinpanot 8. luokan oppikirjan 1. kappaleeseen
Kirkkohistoria Kirkon syntyhetkestä tähän päivään
Hyvä ja paha Muistiinpanot 9. luokan oppikirjan 3. kappaleeseen
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Papisto turvaa jatkuvuuden
Raamattu Ja mitä se sisältää. Mikä on Raamattu? Rautalangasta väännettynä: Raamattu on kristittyjen pyhä kirja kuten Koraani on muslimien pyhä kirja Tarkoituksena.
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala 2 Moos 3:6, 15, Mark 12:26-27 Apt 3:13, Luuk 13:28.
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
Reformoitu opetus.
Kristinuskon oppi.
Esityksen transkriptio:

Raamatun tekstien valossa.VKR. LAHKOT JA HARHAOPIT Raamatun tekstien valossa.VKR. (Teksteistä näytetään vain oleellisin osa) (Päästäksesi eteenpäin, napsauta hiirellä nuoli sivun päällä) Kyösti Keltanen

Kreikan sana Hairesis on tavallisesti suomennettu sanalla Lahko Apt.5:17 (saddukeusten lahko) Apt.15:5; 26:5 (fariseusten lahko) Apt.24:5,14; 28:22 (Paavalia sanottiin lahkolaiseksi) Gal.5:20 (lihan tekojen ilmenemismuoto) 1Kor.11:19 (suomennettu sanalla puolue) 2Piet.2:1 (suomennettu sanalla harhaoppi) Kyösti Keltanen

Hairetikos on suomennettu sanalla Lahkolainen, Harhaoppinen Hairetikos on suomennettu sanalla Lahkolainen, Harhaoppinen. Harhaoppisuuden aiheuttajat? 2Piet.2:1. (”… Valheprofeettoja oli kansan seassa, niin kuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia,”) Kol.2:8. ( ”Katsokaa ettei kukaan saa teitä saaliikseen järkeisopilla ja tyhjällä petoksella,” ) Tiit.3:10-11: ( ”harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti… semmoinen ihminen … tekee syntiä, …”) Kyösti Keltanen

OIKEA OPPI Joh.7:15 ( ” kuinka tämä osaa kirjoituksia, vaikkei ole oppia saanut?” ) Joh.7:16 ( ”minun oppini ei ole minun, vaan Hänen, joka on minut lähettänyt.”) Joh.7:17 (jos joku tahtoo tehdä Hänen tahtonsa, tulee hän tunteman, onko tämä oppi jumalasta,) Joh.14:26. (”Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.”) Amen Kyösti Keltanen