Lauritsalan koulun päättävien juhlalounas

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto. RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto.
Advertisements

VALMISTUMISJUHLAT Ideointi (Kuka/ketkä tekevät) => Synopsis
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Seurafoorumi Sivistystoimi Liikuntapalvelut.
INFO.
PRAHA-TARJOUS URHEILUSEURA FUUSIOLLE SYKSYLLE Lennot, hotellit sekä ravintolavaihtoehdot juhlaillalliselle.
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA , RAISIO.
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh
Unitutkimus.
MUOTTI- HUOVUTUS Nina Kivimäki 2008.
Ravintola Seiska Maanantai 2.4 Tiistai 3.4 Keskiviikko 4.4 Torstai 5.4
Nuorten peliohjelmointi 2011
Puhdas vesi jokaiselle lapselle
Viikko 37 (13.9. – 17.9.) Perinneruokaviikko Maanantai: (13.9.) lk: Hatsinan salibandyesittelyt Rantakeitaassa ajan varanneille aikataulun mukaan.
Viikko 41 (8.10. – ) 9.LK TET Maanantai: (8.10.) LK: LV-tunti klo 10 Tiistai: (9.10.) -7.LK: LV-tunti klo 10 Keskiviikko: (10.10.) -6A:
Viikko 8 (18. – 22.2.) Maanantai: (18.2.) -Kulttuuripolku/Taidemuseo 8D klo , 8E klo Tiistai: (19.2.) -TET-info auditoriossa 8ABC klo.
Kampanja erilaisten hyvien tekojen huomaamiseksi on viikoilla 7 ja 8. Tee itse hyvää ja ilmianna kaverisi! Huomioi toisia edes pikkuriikkisen paremmin.

Väinö Niskanen1 Kirjolohikeitto 5 annosta. Väinö Niskanen2 Kirjolohikeiton raaka-aineet kirjolohta ½ kg perunaa ½ kg porkkanaa 200 g sipulia 200 g purjosipulia.
Viikko 11 (11. – 15.3.) Maanantai: (11.3.) - Tiistai: (12.3.) -Alakoulun liikuntapäivä klo Yläkoulun liikuntailtapäivä klo Keskiviikko:
© Aseman Lapset ry 2009 A-taso 1. © Aseman Lapset ry 2009 A-taso 2 Walkers-Hubu-bussiprojekti - Keväällä 2011 alkanut kehittämishanke, päättyy joulukuussa.
INFO.
Viikko 34 (22.8. – 26.8.) Koulukuvaukset Maanantai: (22.8.) - Tiistai: (23.8.) - Keskiviikko: (24.8.) - Torstai: (25.8.) -Yläkoulu: Koulupoliisin.
Viikko 13 (26. – )4.JAKSO ALKAA Maanantai: (26.3.) - Tiistai: (27.3.) -8.LK: Tutustuminen Eseduun klo Keskiviikko: (28.3.) -Rästikoe.
Viikko 48 (28.11.– 2.12.) Maanantai: (28.11.) - Tiistai: (29.11.) -6.LK: Liikuntaluokkainfo auditoriossa klo Keskiviikko: (30.11.) -Rästikoe klo.
Lounaslista Viikko19  Maanantai 7.5 Pinaattikeitto Paprikainen lihapata Barbeque-broileria Vadelmakiisseli  Tiistai 8.5 Kalkkuna-kasviskeitto Tomaatti-fetapaistos.
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2015 Fazer Food Services Oy Kirsi Jousjärvi puh
BOOT CAMP -palaute. Kysely Sähköpostitse, porkkanana leffaliput Surveymonkey-lomakkeella Kaksi monivalintaa (“valitse yksi tai useampi”) ja vapaat kentät.
Urheilevan nuoren ravitsemus
Lounaslista Viikko 16  Maanantai 16.4 Kukkakaalikeitto Hunajainen kalavuoka Kreikkalainen lihapata Kaura-omenapaistos Tiistai 17.4 Siskonmakkarakeitto.
Lounaslista Viikko 17  Maanantai 23.4 Lohikeitto Broileriviillokki Kyljysvuoka Mansikkakiisseli  Tiistai 24.4 Makkarakeitto Pinaattiohukaiset Jauhelihakastike.
Viikko 22 (28.5– ) Maanantai: (28.5.) - 9.LK: Gaalailta Mikaelissa klo Tiistai: (29.5.) -Koulujenväliset yleisurheilukilpailut ja sukkulaviestit.
Loimalahden leirikeskus
JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA
Lounaslista Viikko 15  Maanantai 9.4 Pääsiäislounas  Tiistai 10.4 Kermainen sienikeitto Jauhelihaperunasoselaatikko Makkarastroganof Omenariisipuuro.
Lounaslista Viikko 18  Maanantai 30.4 Juustokeitto Härkä-paprikahöystö Kirjolohipihvit Munkit ja sima  Tiistai 1.5 Hauskaa vappua! Vappubuffet klo 12.
Lounaslista Viikko 14  Maanantai 2.3 Kirkas kasviskeitto Riistakäristys Raastepihvit Sekamarjakiisseli  Tiistai 3.3 Hernekeitto Paistetut silakkapihvit.
KASVIVÄRJÄYS Näin värjätään suomenlampaan villaa kasveilla.
Viikko 35 (27.8. – 31.8.) Maanantai: (27.8.) -7B: Susiniemi Tiistai: (28.8.) -7D: Susiniemi -1.LK vanhempainilta klo Keskiviikko: (29.8.) -7A: Susiniemi.
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimakello. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimakello  Woimakello kertoo millainen on hyvä päivän ateriarytmi  Woimakellon.
1B Tervetuloa vanhempainiltaan OPE: ERJA ASKOLIN.
Kestävä vaatekulutus Ryhmäporina Milloin viimeksi ostit jonkin vaatteen? Minkä vaatteen ostit? Mihin tarkoitukseen ostit vaatteen? Paljonko vaate maksoi?
KATKAISTAAN YHDESSÄ TYÖIKÄISTEN LIHAVUUS(EPIDEMIA) TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen.
MAANANTAI YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA TIISTAI PAIKALLA KELLO 8-16 KESKIVIIKKO YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA TORSTAI PAIKALLA KLO 8-16 PERJANTAI YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA.
VAPAPÄIVÄ SYVÄJÄRVELLÄ
Tiistai Mardi 20 novembre.
Kylpyhuoneen lattian kalkkisaostumat pois: 1
METALLIN HOHTO VALU KOHTA KOHDALTA.
NUPPA aamupalat ja lounasvk 20-21
KOULUTUSILLAN Pe klo: Koulutuksen aiheena:
YHDISTYKSEN PIKKUJOULUT PUOLISOINEEN KLO alkaen
Taekwondon alkeiskurssi
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Studia-messut – Suomen suurin jatkokoulutustapahtuma
NUPPA aamupalat ja lounas vk
Suomi 2B Keskiviikko
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Lasten liikuntakerho keskiviikko klo
Arvostusta ammattikeittiöille
Ystävällisyys ja avuliaisuus
Espoon Kirkkojärven koulu
Ruokalista vko 17 TIISTAI MAANANTAI KESKIVIIKKO Ikäihmiset:
Bilbao, Espanja Justine Jokinen & Benjamin Sällström
Kaikille avoin YHTEISLAULUILTA Keskiviikkona klo 18.00
Kellon asukastupa suunnannäyttäjänä
Esityksen transkriptio:

Lauritsalan koulun päättävien juhlalounas keskiviikkona 29.5.2013 klo 12.00

Menu Kermaperunat porkkanat Mansikkakiisseli Ruokajuomana vesi Juustosalaatti, patonki Broilerinleike Kermaperunat porkkanat Mansikkakiisseli Ruokajuomana vesi

Tarjoilujärjestys Salaatti valmiina annoksina pöydissä tarjoilun alkaessa Merkistä aloitetaan yhtä aikaa kaatamaan juomavedet Alkuruuan jälkeen, kun kaikki ovat syöneet, kerätään alkuruokalautaset pois apuvaunulle Kaadetaan lisää vettä Jaetaan lämpimät ruokalautaset, kun kaikilta on kerätty salaattilautaset pois Aloitetaan samanaikaisesti! Tarjoillaan vadilta antaen pääruoka: kermaperuna -> broilerinleike -> porkkanat Pääruuan jälkeen kerätään pääruokalautaset pois Aloitetaan yhtä aikaa jälkiruokien antaminen

Kattaminen tuplakattaus haarukat ja veitset jälkiruokalusikka lasi servetti menukortti